Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

TASSIMO TAS1001 Happy

Zobraziť katalóg
TASSIMO TAS1001 Happy
5 1 hodnotení
Kávovar na kapsuly tlak 3.3 bar, príkon 1400 W, objem nádržky na vodu 0.7 l, druh kapsúl: Tassimo, odkvapkávací systém, odvápňovací systém, samočistiaci systém a režim úspory energie, šírka 17.5 cm, výška 26.5 cm, hĺbka 30.5 cm, hmotnosť 2.1kg, farba biela a ružová
Kód:  BSHKA001 Produktové číslo:  TAS1001 Stránky výrobcu

TASSIMO TAS1001 Happy

Ste milovníkom kávy a túžite po kávovaru, ktorý vám jediným stlačením tlačidla uvarí tú najlepšiu kávu v pohodlí domova? Potom pre vás bude ideálnou voľbou kapsľový kávovar BOSCH TASSIMO HAPPY TAS1001 s patentovanou technológiou INTELLIBREW – sám rozozná a uvarí nápoj podľa údajov, ktoré si načíta z čiarového kódu na kapsule. Tento kávovar BOSCH TASSIMO HAPPY TAS1001 v kompaktnom a nadčasovom dizajne v kombinácií s elegantnou krémovou a štýlovou čiernou vytvorí moderný a pritom spoľahlivý doplnok vašej kuchyne. Vďaka inteligentnej sparovacej jednotke budú všetky vaše obľúbené nápoje nielen skvele chutiť, ale budú mať aj perfektnú kvalitu. Máte chuť na malé espresso alebo radšej väčšie latte? Nie je problém! Nastaviteľná podesta kávovaru BOSCH TASSIMO HAPPY TAS1001 vám vždy vyhovie. 

Kľúčové vlastnosti kávovaru na kapsuly BOSCH TASSIMO HAPPY TAS1001

  • Smart technológia INTELLIBREW pre automatické uvarenie vašej kávy
  • Kávovar BOSCH TASSIMO HAPPY TAS1001 zbytočne neohrieva príliš veľký objem vody
  • Automatický čistiaci a odvápňovací program ušetrí veľa námahy
  • Kávovar Tassimo vďaka úspornému systému šetrí náklady
  • Elegantný dizajn v ružovo-bielom vyhotovení
  • Široký výber ponuky nápojov
  • Inovatívny prietokový ohrievač vody
  • Odnímateľná nádržka kávovaru značky BOSCH s objemom 0,7 l plne dostačuje pre domáce používanie
  • Nastaviteľné podesta pre všetky typy hrnčekov, šálok a pohárov

Kávovar nadchne svojou technológiou

Každý nápoj z kávovaru BOSCH TASSIMO HAPPY TAS1001 bude vďaka patentovanej technológii čiarového kódu INTELLIBREW pripravený so správnym množstvom vody, pri správnej teplote a po správnom čase sparovania. Nápoj tak bude mať svoju jedinečnú chuť a perfektnú vôňu. Na to vám bude stačiť len vložiť kapsulu a stlačiť tlačidlo – o všetko ostatné sa postará kávovar.

Praktické funkcie kávovaru BOSCH

Automatické čistenie a odvápnenie vám umožňuje systém T DISC, ktorý je súčasťou balenia. Ďalším plusom kávovaru je vyberateľná nádržka s objemom 0,7 l integrovaná na bočnej strane. Zásobník tak môžete jednoducho naplniť priamo z kohútika. Po každej príprave šálky sa kávovar Tassimo automaticky prepne do pohotovostného režimu a šetrí tak energiu.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 400 W Hotovo!
Tlak čerpadla
3,3 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,7 l Hotovo!

Funkcie

Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
Tassimo Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
30,5 cm Hotovo!
Šírka
17,5 cm Hotovo!
Výška
26,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,1 kg Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Ružová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre TASSIMO TAS1001 Happy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TASSIMO TAS1001 Happy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TASSIMO TAS1001 Happy Kaffeemaschine. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TASSIMO TAS1001 Happy.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií