AP+ nový vizuál AD homeoffice

BOSCH TASSIMO Vivy2 TAS1407

Zobraziť katalóg
BOSCH TASSIMO Vivy2 TAS1407
5 2 hodnotení
Kávovar na kapsuly
Kód:  BSHES006 Produktové číslo:  TAS1407 Stránky výrobcu

BOSCH TASSIMO Vivy2 TAS1407



Príprava obľúbeného nápoja stlačením jediného tlačidla

Ak si radi doprajete kvalitnú a lahodnú kávu či iné nápoje a obťažuje vás zložité nastavovanie prístroja, tak vás určite zaujme automatický kávovar na kapsuly Bosch TASSIMO Vivy 2. Vďaka jednoduchému ovládaniu pripravíte váš obľúbený nápoj jednoduchým stlačením jediného tlačidla. Stačí vložiť kapsulu s vašou obľúbenou príchuťou a o všetko ostatné sa kávovar postará sám.


Kompaktný a elegantný dizajn

TASSIMO Vivy 2 sa pýši moderným dizajnom v elegantnom krémovom prevedení, vďaka ktorému sa stane ozdobou vašej kuchyne alebo kancelárie. Kávovar navyše disponuje kompaktnými rozmermi, takže nezaberie na kuchynskej linke príliš veľa priestoru. Pre flexibilné využitie je Vivy 2 vybavený výškovo nastaviteľným stojanom, čo poteší predovšetkým milovníkov kávy preferujúcich veľké hrnčeky alebo poháre.


Jednoduchá obsluha

Inovatívny prietokový ohrievač sa postará o rýchle nahrievanie kávovaru, takže vaše káva bude pripravená v priebehu okamihu. Súčasťou prístroja je nádržka na vodu s objemom 0,7 litrov, ktorú ľahko vyberiete a doplníte vodou z kohútika. Pre dokonalý prehľad je kávovar TASSIMO vybavený LED ukazovateľmi, ktoré vás informujú o okamžitom stave prístroja.


Tassimo Intellibrew

Táto patentovaná technológia vám umožní zakaždým pripraviť lahodnú kávu ako z kaviarne, a to vďaka čiarovému kódu na každej kapsule, ktorý obsahuje informáciu o optimálnom množstve vody, teplote a dobe sparenia pre prípravu perfektného nápoja.

Krátka doba prípravy

Inovatívny prietokový ohrievač znižuje čas zahrievania prístroja na minimum. Pri príprave viac nápojov nie je nutné vodu ohrievať a prenosu chutí zabraňuje samovoľné čistenie trysiek parou po dokončení prípravy každej šálky.

Jednoduché čistenie

Prístroj Vám sám oznámi, kedy potrebuje odvápniť. Proces čistenia sparovacieho systému a odstránenie vodného kameňa sa spustí automaticky po vložení servisnej kapsuly so špeciálnym čiarovým kódom, ktorá je súčasťou balenia.

Nastaviteľný stojan na šálky

Pre optimálnu prípravu mnohých druhov kávy slúži vymeniteľný stojan na rôzne veľkosti šálok. Jednoduchým nastavením stojana tak vždy vytvoríte kávu ako profesionál.

Odnímateľná nádoba na vodu

Jednoduchej príprave kávy napomáha vyberateľná nádržka na vodu s objemom 0,7 litra. Kávovar je tiež vybavený ukazovateľom množstva vody. Vždy tak budete mať prehľad o spotrebe vody a nutnosti doplnenia.

Automatická úspora energie

Kávovar vám pomáha šetriť náklady hneď niekoľkými spôsobmi. Jedinečný prietokový ohrievač zabezpečí, aby sa pri príprave nápoja ohrialo len nevyhnutné množstvo vody. Po príprave každého nápoja sa spotrebič automaticky prepne do pohotovostného režimu.


Dodatočné informácie ku kávovaru Bosch TASSIMO Vivy 2

  • Kategória: kávovar na kapsuly
  • Farebné prevedenie: krémové
  • Hmotnosť: 2,2 kg
  • Pripojenie na vodu: nie
  • Dĺžka prívodového kábla: 1 m
  • Typ ovládania: tlačidlové
  • Nastavenie sily/intenzity kávy/množstva vody: áno
  • Vyberateľný zásobník vody: áno
  • Ukazovateľ množstva vody: áno

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 300 W Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,7 l Hotovo!

Funkcie

Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
Tassimo Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
31 cm Hotovo!
Šírka
16,9 cm Hotovo!
Výška
25,1 cm Hotovo!
Hmotnosť
2,6 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, při přípravě latté mám problém.Jen mi to prokapává a kolem kapsle je to rozlité.U jiných kapslí to nedělá jen u téhle.

A můžu vědět zda je vhodný na latté ,jestli dokáže pottebně napěnit

Dobrý den, můžu do kávovaru dát jaké koliv kapsle a nebo jsou nějaké speciální. Dostala jsem kávovar a nevím co do toho dávat.

Dobrý den, nemáte náhodou tento kávovar ve světle fialové barvě? Děkuji za odpověď

Dobrý den, je možné v tomto kávovaru připravovat i čokoládu?

Diskusia a poradňa k BOSCH TASSIMO Vivy2 TAS1407
Príslušenstvo pre BOSCH TASSIMO Vivy2 TAS1407 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TASSIMO Vivy2 TAS1407.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií