Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

TASSIMO TAS3202 Suny

Zobraziť katalóg
TASSIMO TAS3202 Suny
4,4 13 hodnotení
Kávovar na kapsuly tlak 3.3 bar, príkon 1300 W, objem nádržky na vodu 0.8 l, druh kapsúl: Tassimo, funkcia horúcej vody, nastavenie množstva vody, nastavenie množstva kávy, odkvapkávací systém, odvápňovací systém, samočistiaci systém, automatické vypnutie a režim úspory energie, šírka 25.1 cm, výška 30.5 cm, hĺbka 16.7 cm, hmotnosť 4kg, farba strieborná
Kód:  EAN3386e Produktové číslo:  TAS3202 Stránky výrobcu

TASSIMO TAS3202 Suny



Príprava obľúbeného nápoja jediným stlačením

Ak si radi doprajete kvalitnú a lahodnú kávu či iné nápoje a obťažuje vás zložité nastavovanie prístroja, tak vás určite zaujme automatický kapsulový kávovar Bosch TASSIMO Suny. Systém SmartStart umožní spustiť prípravu kávy obyčajným stlačením prednej strany spotrebiča a o zvyšok sa už postará kávovar sám.


Kompaktný a elegantný dizajn

TASSIMO Suny na prvý pohľad zaujme kompaktnými rozmermi a nadčasovým dizajnom, ktorý podčiarkuje elegantná hlava s chrómovaným povrchom s vysokým leskom. Pre flexibilné využitie je kávovar vybavený výškovo nastaviteľným stojanom, čo poteší predovšetkým milovníkov kávy preferujúcich veľké hrnčeky alebo poháre.


Jednoduchá obsluha

TASSIMO Suny umožňuje pripraviť rozmanitú paletu horúcich nápojov ako je silné espresso, lahodná Caffé Crema, voňavé Cappuccino, klasické Latte Macchiato, karamelové Latte Macchiato, horúcu čokoládu a mnoho ďalších. Integrované LED ukazovatele vás informujú o stave prípravy kávy, takže vždy budete mať dokonalý prehľad.


Tassimo Intellibrew

Táto patentovaná technológia vám umožní zakaždým pripraviť lahodnú kávu ako z kaviarne, a to vďaka čiarovému kódu na každej kapsule, ktorý obsahuje informáciu o optimálnom množstve vody, teplote a dobe sparenia pre prípravu perfektného nápoja.

Krátka doba prípravy

Inovatívny prietokový ohrievač znižuje čas zahrievanie prístroja na minimum. Pri príprave viacerých nápojov nie je nutné vodu ohrievať. Prenosu chutí zabraňuje samovoľné čistenie trysiek parou po dokončení prípravy každej šálky.

Jednoduché čistenie

Prístroj sám oznámi, kedy je potrebné odvápniť. Proces čistenia sparovacieho systému a odstránenie vodného kameňa sa spustí automaticky po vložení servisnej kapsuly so špeciálnym čiarovým kódom, ktorá je súčasťou balenia.

Nastaviteľný stojan na šálky

Pre optimálnu prípravu mnohých druhov kávy slúži vymeniteľný stojan na rôzne veľkosti šálok. Jednoduchým nastavením stojana tak vždy vytvoríte kávu ako profesionál.

Odnímateľná nádoba na vodu

Jednoduchej príprave kávy pomáha vyberateľná nádržka na vodu s objemom 0,8 litra. Kávovar je tiež vybavený ukazovateľom množstva vody. Vždy tak budete mať prehľad o spotrebe vody a potrebe doplnenia.

Automatická úspora energie

Kávovar vám pomáha šetriť náklady hneď niekoľkými spôsobmi. Jedinečný prietokový ohrievač zabezpečí, aby sa pri príprave nápoja ohrialo len nevyhnutné množstvo vody. Po príprave každého nápoja sa spotrebič automaticky prepne do pohotovostného režimu.


Dodatočné informácie ku kávovaru Bosch TASSIMO Suny

  • Kategória: kapsulový kávovar
  • Farebné vyhotovenie: čierne
  • Hmotnosť: 2,2 kg
  • Pripojenie na vodu: nie
  • Dĺžka prívodového kábla: 1 m
  • Typ ovládania: tlačidlové
  • Nastavenie sily/intenzity kávy/množstvo vody: áno
  • Vyberateľný zásobník vody: áno
  • Ukazovateľ množstva vody: áno

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Príkon
1 300 W Hotovo!
Tlak čerpadla
3,3 bar Hotovo!
Objem nádržky na vodu
0,8 l Hotovo!

Funkcie

Všeobecné funkcie
Funkcia horúcej vody, Automatické vypnutie Hotovo!
Chuť nápoja
Nastaviteľnosť intenzity/množstva kávy Hotovo!
Funkcia údržby a čistenia
Režim úspory energie Hotovo!

Kapsuly

Druh kapsuly
Tassimo Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
16,7 cm Hotovo!
Šírka
25,1 cm Hotovo!
Výška
30,5 cm Hotovo!
Hmotnosť
4 kg Hotovo!

Farba

Farba
Strieborná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jáké je vhodné použít sklenice z nabídky? Ideální je koupit jak na menší (espresso,..) a pak větší na latte? Díky za radu, nerad bych, aby mne káva přetékala :-).

Dobrý den, co vše je potřeba na výrobu horké čokolády u tohoto výrobku, popřípadě jaký jiný stroj by jste mi dopuručili? Potřebuji stroj aby vyráběl horkou čokoládu jako různé automaty. Děkuji za odpověď

Diskusia a poradňa k TASSIMO TAS3202 Suny
Príslušenstvo pre TASSIMO TAS3202 Suny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TASSIMO TAS3202 Suny. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TASSIMO TAS3202 Suny. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TASSIMO TAS3202 Suny.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií