BOSCH TASSIMO TAS4014EE

Zobraziť katalóg
BOSCH TASSIMO TAS4014EE
4,0 5 hodnotení
Kávovar na kapsuly oranžovej, 1600W, 3.3bar, prietokové ohrievanie, nádrž na vodu 2l, kapsle T Disc, inteligentný rozoznanie čiarového kódu kapsle - automatické nastavenie, LED ukazovatele
Kód:  EAN3385m Produktové číslo:  TAS4014EE Stránky výrobcu

BOSCH TASSIMO TAS4014EE

Domáce espresso BOSCH TASSIMO TAS4014EE je vyvedené v oranžovej farbe a ponúka perfektné a lahodné nápoje behom pár sekúnd. Moderný a kompaktný dizajn prístroja podčiarkujú LED ukazovatele a lesklý materiály. Výkon prístroja je 1600W pri tlaku čerpadla 3.3 bar. BOSCH TASSIMO využíva systému prietokového ohrievania, ktoré je veľmi rýchle a nie príliš náročné na spotrebovanú energiu - vďaka tomuto systému je espresso pripravené pracovať ihneď po zapnutí.

BOSCH TASSIMO umožňuje nastaviť intenzitu pripravovaného nápoja - plnoautomatický proces sparenia môže byť kedykoľvek prerušený (silnejší nápoj) alebo predĺžiť (slabší nápoj). Tento systém teda pomáha prispôsobiť pripravovaný nápoj presne vašej chuti.

Rozšírená nádrž na vodu na vodu má objem 2 litre a naraz teda môžete uvariť viac šálok. Espresso využíva kapsúl typu T disc, čo zaisťuje prípravu nápojov bez prenosu chuti a tiež inteligentné rozpoznanie nápoja pomocou čiarového kódu as tým súvisiace prispôsobenie veľkosti nápojov, doby sparenie a teploty pre perfektný pôžitok z každej šálky. Automatická údržba formou vyčistenie trysiek parou po každom sparenie predlžuje trvanlivosť prístroja. Súčasťou balenia je aj automatický čistiaci a odvápňovací program pomocou servisného T Disco.

Parametre a špecifikácie:

Typ:
automatické

Príkon:
1600W

Tlak:
3.3 bar

Typ ohrevu:
prietokové ohrievanie

Kapacita nádrže na vodu:
2 l

Kapsule:
špeciálna T Disc kapsule

Ďalšie funkcie:
inteligentné rozpoznanie čiarového kódu kapsule
automatické nastavenie
LED ukazovatele
možnosť dokúpenia samostatných výmenných farebných krytov
stand-by mód
automatické odvápnenie prístroja
variabilný intenzita nápoje
technológia tekutého mlieka
výškovo nastaviteľný podstavec
tiché otváranie sparovacej hlavy prístroja
bezpečnostná poistka
automatický čistiaci a odvápňovací program

Rozmery:
273 x 204 x 334 mm.

Farebné prevedenie:
oranžové

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH TASSIMO TAS4014EE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TASSIMO TAS4014EE. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH TASSIMO TAS4014EE.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií