AD homeoffice Aplikace

Bosch TASSIMO TAS4301

Zobraziť katalóg
Bosch TASSIMO TAS4301
Kávovar na kapsuly 1300W, 3.3bar, prietokové ohrievanie, nádrž na vodu 1.4l, kapsle T Disc, LED ukazovatele
Kód:  EAN3385l2 Produktové číslo:  TAS4301 Stránky výrobcu

Bosch TASSIMO TAS4301

Automat na prípravu teplých nápojov Tassimo v sebe spája rýchlosť a jednoduchosť. To všetko vďaka jedinečnému systému prietokového ohrievača a plne automatizovanému postupu. Vy tak len vložíte náplň, stlačíte tlačidlo a behom chvíľky môžete pripraviť silné espresso, lahodné Caffé Crema, voňavé Cappuccino, Latte Macchiato či horúcu čokoládu. Intenzitu nápoja môžete sami ovplyvňovať.

Zárukou ozajstné kvality sú starostlivo vyberané náplne od renomovaných značiek Jacobs Kronung alebo Milka. Medzi prípravou nápojov nebudete musieť čakať - všetko prebieha okamžite a bez prenosu chutí vďaka kapslím T-Disc a procesu parného prečistenie trysiek ihneď po príprave každého nápoja.

Vyberateľný zásobník na vodu má objem 1,4 l Celý systém je možné čistiť a odvápňovať pomocou servisného T-Disco (súčasť balenia). Veľkosť šálky nehrá žiadnu rolu - podstavec s nerezovou mriežkou je výškovo polohovateľný prípadne ho možno úplne vybrať, Navyše je možné umývať ho v umývačke. V prípade, že omylom otvoríte hlavu prístroja počas procesu prípravy, dôjde k automatickému vypnutiu. Rovnako tak aj bezpečnostná poistka zamedzí nechcenému spusteniu procesu sparenia.

Zariadenie samovoľne prechádza do režimu Stand-by po každom procese sparenia a zapnutie/vypnutie, aby ušetril energiu. O stave prístroja vás informujú LED ukazovatele. Tassimo radu 430 je vyvedené v nadčasovom dizajne s pochrómovanými prvkami vysokého lesku, aby bol nielen dobrým sluhom, ale aj luxusným doplnkom každej domácnosti.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch TASSIMO TAS4301 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TASSIMO TAS4301. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH TASSIMO TAS4301.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií