Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bosch TASSIMO TAS4504

Zobraziť katalóg
Bosch TASSIMO TAS4504
Kávovar na kapsuly 1300W, 3.3bar, nádrž na vodu 1.4l, prietokové ohrievanie, kapsle T Disc, LED ukazovatele
Kód:  EAN3386g3 Produktové číslo:  TAS4504 Stránky výrobcu

Bosch TASSIMO TAS4504

Šikovný kávovar

Radi si vychutnávate rôzne druhy horúcich nápojov a máte veľmi vysoké nároky? Práve pre vás je tu Bosch TASSIMO JOY. Tento báječný prístroj dokáže vyrobiť okolo 40 špecialít v prvotriednej kvalite. V repertoári mu nechýba káva, latte macchiato, cappuccino, kakao a ani rôzne čajové špeciality. Kvalitná príprava každého nápoja je zaistená patentovanou technológiou čiarových kódov. Prístroj TASSIMO si prečíta kód na kapsulu a dávkuje vždy presné množstvo vody, času a teploty. Je vhodný pre väčšinu typických šálok, zásluhou nastaviteľného a vyberateľného stojana.

Kľúčové vlastnosti

  • Kapsule T Disc
  • LED ukazovatele informujúce o aktuálnom stave prístroja
  • Nastaviteľná intenzita nápoje
  • Nádrž na vodu s objemom 1,4 l
  • Odfiltruje z vody prebytočný chlór a minerály
  • Okamžitý ohrev
  • Nízka spotreba energie vďaka automatickému Stand-By módu

Príprava aj údržba bez komplikácií

TASSIMO JOY vám vždy vyjde v ústrety a nie je ťažké sa o neho starať. Ponúka možnosť nastavenia sily nápoje podľa momentálnej preferencie a po každom príprave vykoná automatické parné čistenie. To zaistí vždy dokonalý výsledok a žiadny prenos chuťou. Vodný filter BRITA Maxtra zbaví vodu prebytku chlóru a minerálov. Nielenže s kvalitnou vodou chutí káva vždy lepšie, ale znižuje sa aj tvorba vodného kameňa. Stav filtra zobrazuje digitálny ukazovateľ. Samozrejmosťou je jednoduchá obsluha, vykonaná jedným stlačením tlačidla. Príprava prvého nápoja je zahájená takmer okamžite - žiadne zahrievanie. Informačný LED panel zobrazuje, kedy je potrebné pridať vodu alebo prístroj vyčistiť.

Parametre a špecifikácie:

Obsah balenia:
Bosch TASSIMO JOY
Vodný filter drieť Maxtra
Vodná nádrž 1,4 l

Nádrž na vodu:
1,4 l

Príkon:
1300 W

Rozmery (V x Š x H):
289 mm × 230 mm × 333 mm

Hmotnosť:
3,86 Kg

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch TASSIMO TAS4504 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TASSIMO TAS4504. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH TASSIMO TAS4504.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií