Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSCH TDA5029210

Zobraziť katalóg
BOSCH TDA5029210
Žehlička naparovacia, Secure, 2900 W, žehliaca plocha "CeraniumGlissée, konst.para: 0 - 45 g/min., parný ráz 200 g/min., advanced steam system, 3AntiCalc, funkcia SenzorSecure, kábel 2 m, zás.na vodu 300 ml, biela/modrá
Kód:  EAD6021u Produktové číslo:  TDA5029210 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH TDA5029210

Nielen precízne vyžehlené prádlo, ale aj maximálnu bezpečnosť - to získate s naparovacou žehličkou Bosch DA50 SensorSecure TDA5029210. Žehlička má unikátny program SensorSecure, ktorý prístroj automaticky vypne, keď je odložený, a hneď ako je znovu zdvihnutý, bleskovo sa opäť zahrieva. Žehlička disponuje šikovným AdvancedSteam systémom, ktorý prináša vylepšenú distribúciu pary vďaka optimálnemu usporiadaniu parných kanálikov. So špeciálnou keramickou žehliacou plochou CeraniumGlissée s dômyselne usporiadanými parnými kanálikmi a tromi zónami vyžehlíte vašu bielizeň jedným ťahom. Navyše sa s touto žehličkou nemusíte báť ani komplikovanej údržby, vďaka extra účinnej trojnásobne čistiacej funkcii, ktorá sa o žehličku stará a dôkladne čistí.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátna technológia SensorSecure zaručuje maximálnu bezpečnosť
  • AdvancedSteam s optimálnym a výkonným výstupom pary zaisťujúcim cielenú distribúciu pary po celej tkanine a jej preniknutie do hĺbky látky
  • Technológia žehlenia PalldadiumGlissée s tromi zónami zahŕňa vlhčenie, sušenie a vyhladzovanie
  • 3 AntiCalc čistenie v podobe ventilu self-clean, calc'n clean, vstavanému systému anti-calc a čistiacej tekutine proti vodnému kameňu

Výkonná para

Žehlička disponuje výkonom 3000 W a trvalým výstupom pary až 45 g/min., čo výrazne uľahčuje žehlenie i zdanlivo odolných a nepoddajných záhybov. K tomu prispieva aj parný ráz s výkonom až 200 g za minútu. Systém AdvancedSteam vie efektívne distribuovať paru vďaka novému tvaru a usporiadaniu parných kanálikov. Nemusíte sa strachovať o vaše obľúbené kúsky, za pomoci extra šetrnej dokonalej kombinácii pary a teploty rýchlejšie odstránite záhyby bez rizika spálenia alebo vyblednutia odevov. Vďaka špeciálnej žehliacej ploche s emailovými glazúrovanými parnými kanálikmi a trojfázovým dizajnom vyžehlíte vašu bielizeň jedným ťahom. Už žiadne zbytočné oblaky pary - stlačením jedného tlačidla je možné zvoliť až z 5 stupňov nastavenia permanentnej pary.

Komfort je samozrejmosťou

Vychytaný čistiaci systém 3 AntiCalc kontroluje stav vodného kameňa v žehličke a zabraňuje jeho usadzovaniu. Nielenže tým predlžuje jej životnosť, ale zároveň sa stará o čistotu žehličky i vašich odevov. Ďalšia funkcia, ktorá prispieva na elimináciu bielych škvŕn na oblečení, je Drip Stop proti vytekaniu vody zo žehliacej dosky. Pri výrobe žehličky bolo myslené aj na praktickosť, tá má veľký otvor QuickFill na doplnenie vody s uzáverom na rýchle a ľahké plnenie/vylievanie vody a nádržka s objemom až 350 ml. Bonusom je jej nízka hmotnosť a ergonomický tvar s držadlom SoftTouch, vďaka ktorému skvele padne do ruky. Neobmedzené možnosti prináša kábel dlhý až 2,5 metra.

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
3 000 W Hotovo!
Parný výkon
65 g/min Hotovo!
Parný ráz
200 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Farba

Farba
Biela, Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH TDA5029210 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TDA5029210. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH TDA5029210. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH TDA5029210. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH TDA5029210.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií