Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

BOSCH TDI903231H

Zobraziť katalóg
BOSCH TDI903231H
Žehlička kompaktný, 3200 W, ProHygienic, plocha "Ceranium glissée", i-Temp, konšt. para: 0 - 65 g/min., parný ráz 220 g/min., SteamOnDemand, I-Temp, 4AntiCalc, 3-stupňová voľba pary, zásobník na vodu 400 ml, kábel 2,5 m, biela/fialová
Kód:  EAD6021t Produktové číslo:  TDI903231H Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH TDI903231H

Nielen precízne vyžehlené prádlo, ale aj dokonalá čistota - to je prvý kompaktný parný generátor Bosch ProHygienic TDI903231H. Žehlička má unikátny program nazvaný Hygiena, ktorý účinne a okamžite ničí a odstraňuje baktérie pomocou pary. S touto inovatívnou technológiou HygienicSteam žehlením zničíte až 99 % baktérií, ktoré sa môžu v látke vyskytovať. Ďalšou vychytávkou je špeciálny systém MotorSteam, vďaka ktorému sa para dostáva hlbšie do tkaniny za pomoci integrovaného motora. Pri každom žehlení docielite optimálnu kombináciu teploty a pary s funkciou i-Temp Advanced. Žehlička disponuje tiež šikovným senzorom, ktorý automaticky vypína a zapína žehličku pri kontakte s madlom. S parným generátorom sa nemusíte báť ani komplikovanej údržby, vďaka extra účinnej štvornásobne čistiacej funkcii, ktorá sa o žehličku stará a dôkladne čistí.

Kľúčové vlastnosti

  • Unikátna technológia Hygenic Steam zahubí až 99 % baktérií
  • MotorSteam pre permanentný a intenzívny parný výkon vďaka inteligentnému motoru
  • ITA skvele vyvážený pomer teploty a pary takže môžete žehliť rýchlo a bezpečne všetky žehliteľné textílie.
  • SenzorStream - automatické vypnutie/zapnutie žehličky na základe dotyku
  • 4 AntiCalc čistenie v podobe ventilu self-clean, calc'n clean, vstavanému systému anti-calc a čistiacej tekutine proti vodnému kameňu

Parný supergenerátor

Žehlička disponuje trvalým výstupom pary až 65 g/min., čo výrazne uľahčuje žehlenie i zdanlivo odolných a nepoddajných záhybov. K tomu prispieva aj parný ráz s výkonom až 200 g za minútu. Systém AdvancedSteam vie efektívne distribuovať paru vďaka novému tvaru a usporiadaniu parných kanálikov. Nemusíte sa strachovať o vaše obľúbené kúsky, za pomoci extra šetrnej dokonalej kombinácii pary a teploty rýchlejšie odstránite záhyby bez rizika spálenia alebo vyblednutia odevov. Vďaka špeciálnej žehliacej ploche s emailovými glazúrovanými parnými kanálikmi a trojfázovým dizajnom vyžehlíte vašu bielizeň jedným ťahom. Už žiadne zbytočné oblaky pary - stlačením jedného tlačidla je možné zvoliť z 3 stupňov intenzity pary.

Komfort je samozrejmosťou

Vychytaný čistiaci systém 4 AntiCalc kontroluje stav vodného kameňa v žehličke a zabraňuje jeho usadzovaniu. Nielenže tým predlžuje jej životnosť, ale zároveň sa stará o čistotu žehličky i vašich odevov. Ďalšia funkcia, ktorá prispieva k eliminácii bielych škvŕn na oblečení, je Drip Stop proti vytekaniu vody zo žehliacej dosky. Ukazovateľ TempOK signalizuje počas fázy nahrievania alebo ochladzovania, kedy je dosiahnutá požadovaná teplota. Ak potrebujete extra naparenie, nie je nič ľahšie než stlačiť gombík SteamOnDemand, ktorý generuje paru podľa potreby tak dlho kým ho budete držať. Pri výrobe žehličky bolo myslené aj na praktickosť, tá má veľký otvor QuickFill na doplnenie vody s uzáverom na rýchle a ľahké plnenie/vylievanie vody a nádržka s objemom až 400 ml. Bonusom je jej nízka hmotnosť a ergonomický tvar, vďaka ktorému skvele padne do ruky. Neobmedzené možnosti prináša kábel dlhý až 2,5 metra.

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
3 200 W Hotovo!
Parný výkon
65 g/min Hotovo!
Parný ráz
220 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH TDI903231H Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TDI903231H. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH TDI903231H. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH TDI903231H. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH TDI903231H.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií