Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSCH TDS6080

Zobraziť katalóg
BOSCH TDS6080
Parný generátor parna stanica ProHygienic, príkon 2400 W, žehliaca plocha CeraniumGlisséePro, AdvancedSteam Systém, čas zahriatia do 2 min., 3 intenzívny parný ráz do 400 g, Hygiene program, parný ráz: 120 g/min., 5,8 barov, nastavenie & eco & quot;, zásobník na vodu 1,5 l , funkcia Secure, dĺžka kábla 1,8 m, biela/fialová
Kód:  EAD6028e Produktové číslo:  TDS6080 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH TDS6080

Trávite žehlením viac času, než je vám milé? Zabudnite na zbytočne ťažké žehličky, ktoré síce vytvarujú na jednej z vašich rúk dokonalý biceps, ale dobrý pocit zo žehlenia vám rozhodne neprinesú. Uľahčite si prácu s parným generátorom od značky Braun, silou pary si hravo poradí aj so záhybmi a prakticky bez námahy. Keramický povrch žehličky CeraniumGlisséePro hladko kĺže po tkanine, a nemusíte sa obávať z jeho poškriabania, je veľmi odolný a nejaký ten zatúlaný gombík ani nepocíti. S komfortným objemom nádobky 1,5 litra vám para vydrží veľmi dlho, napriek tomu inteligentné doplňovanie vody nijako nepreruší možnosť žehlenia. Tešte sa z toho, že prácu stihnete podstatne skôr a môžete sa venovať tomu, čo máte radi. 

Kľúčové vlastnosti

  • Výkon 2400 W sa stará o extra rýchle zahriatie
  • Unikátny systém na distribúciu pary
  • Odolný povrch CeraniumGlisséePro krásne kĺže a uľahčuje žehlenie
  • Hygienický program na odstraňovanie baktérií z bielizne
  • Inteligentné nastavovanie pary a teploty je šetrné aj pre jemné oblečenie
  • Nádobka s objemom 1,5 litra s pohodlným doplňovaním vody
  • Bezpečnostná poistka automaticky prístroj pri nepoužívaní vypne

Prispôsobí sa každej látke

Máte obavy, či parný generátor nepoužíva na vašu jemnú bielizeň príliš hrubú silu? Je pravda, že parný ráz 400 g/min. a tlakom 6 barov vie zamávať aj s veľmi nepoddajnou látkou, môžete si byť ale istí, že vaše oblečenie bude vždy v bezpečí. Okrem toho, že sa prístroj vie už do dvoch minút zahriať na správnu teplotu, môžete aj počas žehlenia veľmi jednoducho teplotu tiež znižovať, žehlička sa začne ihneď ochladzovať. Zároveň v závislosti na teplote žehlička prirodzene upravuje aj mieru pary. Pri dosiahnutí zadanej teploty sa rozsvieti displej, takže budete mať vždy kontrolu nad nastavením.

S technológiou HygienicSteam navyše zničíte 99,9 % baktérií, ktoré sa nachádzajú v textíliách. Vo vašom oblečení tak raz navždy zarazíte veselý roj roztočov a baktérií, parný generátor je vďaka tomu skvelý aj pre alergikov. Samozrejmosťou je samočistiaca funkcia, ktorá pri tomto modely získala nové vylepšenia a je tak ešte účinnejší. Nenechá vodný kameň poškodzovať generátor a udržiava si stále vysoký výkon.   

Ušetrí vám čas

Zaujíma vás, čo sa ukrýva za skvelými výsledkami žehličky? Nie je to žiadne tajomstvo, ale dômyselne zostavený systém AdvancedSteam v žehliacej ploche, ktorý starostlivo rozvádza paru. Kombinuje bežné výstupné otvory s kanálikmi a vodiacimi prvkami, preto sa využije maximum energie a únavné žehlenie je jednoduchšie a rýchlejšie hotové. Vy sa môžete tešiť na to, že aj nepoddajný golier košele bude od perfektného vzhľadu deliť len jedno stlačenie tlačidla, ktoré vypustí nekompromisnú silu pary.

Premyslené je aj skladovanie a prenášanie generátora. Žehličku ľahko zafixujete pomocou funkcie SecureLock a budete môcť celý prístroj prenášať len uchopením za madlo žehličky. Môžete zostať v pokoji aj pri odchode z domu, ak žehlička spozná, že s ňou už nepracujete, automaticky sa vypne. Už sa nemusíte dvakrát vracať, aby ste sa uistili, že je vaša domácnosť v bezpečí.  

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkčné prvky na žehlenie
Rýchle nahriatie Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
120 g/min Hotovo!
Parný ráz
400 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH TDS6080 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH TDS6080. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSCH TDS6080. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSCH TDS6080. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH TDS6080.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií