AP+ nový vizuál Aplikace

BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH83000BY

Zobraziť katalóg
BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH83000BY
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++, 7kg, 1200ot./min., Hlučnosť 54/74dB, ochrana proti pretečeniu, 15 programov, Odložený štart, Invertorový motor, 84.8×59.8×55cm, Program Sport/Fitness, Program AlergiePlus, AntiVibration Design, Funkcia Reload, ActiveWater, 10 rokov záruka na motor; SUŠIČKA: A+, kapacita 7kg, hlučnosť 65dB, 15 programov, objem bubna 112l, odložený štart, senzorové sušenie, rozmer 84.2×59.8×59.9cm, EasyClean filter pre jednoduchú údržbu, technológia AutoDry, systém šetrného sušenia SensitiveDrying, AntiVibration Design
Kód:  BSHset016 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH83000BY Predaj skončil

BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH83000BY

Snáď každá gazdinka pozná ten pocit, keď musí tráviť nekonečné hodiny pri praní a sušení hory bielizne. Vybavte vašu domácnosť praktickými pomocníkmi z dielne obľúbenej a rokmi preverenej spoločnosti BOSCH. Táto spoločnosť zakaždým presvedčí svojou precíznosťou, kvalitnými komponentami a skúsenosťami. Zvoľte to najlepšie a prenechajte vaše špinavé prádlo skutočným profesionálom. Ponúkaný set práčky WAN24160BY a sušičky WTH83000BY si určite obľúbite.

Práčka Bosch pojme 7 kg bielizne

Práčka Bosch WAN24160BY ponúka kapacitu 7 kg, 1 200 otáčok za minútu a mimoriadne tichú prevádzkovú hlučnosť. Energetický štítok s označením A+++ zaručuje nízku spotrebu elektriny. Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitné nemecké technológie vám umožnia si prispôsobiť pranie vašim predstavám. Extrémne efektívny a tichý asynchrónny motor EcoSilence Drive má mimoriadne dlhú záruku 10 rokov.

Kľúčové vlastnosti práčky WAN24160BY

  • Kvalitná nemecká precíznosť je vidieť na každej časti práčky
  • Práčka Bosch WAN24160BY ponúka kapacitu 7 kg a 1 200 otáčok za minútu
  • Spotrebič patrí do en. úspornej triedy A+++
  • Motor EcoSilence Drive
  • AntiVibration Design
  • Program AlergiePlus
  • Obzvlášť tiché pranie (54 dB)
  • Systém ActiveWater Plus
  • Funkcia re-load umožní pozastaviť prací program a pridať zabudnutú bielizeň

Invertorový motor s nízkou hlučnosťou

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk. S práčkou Bosch WAN24160BY vás nebude pokúšať migréna. Pri odstreďovaní jej hlučnosť neprekročí 74 dB a počas prania dokonca ani 54 dB. Určite poteší praktická funkcia VarioPerfect, s ktorou skrátite čas prania o 60 % a ušetrite až 50 % energie.

Program AlergiePlus - BOSCH myslí aj na alergikov

Trpíte na citlivú pokožku? Využite napríklad program AlergiePlus, ktorý je ideálny pre alergikov a navyše je šetrný ku tkaninám. Vybrať si môžete aj z programov ako šport/fitness, rýchly/mix a mnohých ďalších. Pridajte zabudnutú bielizeň k praniu aj po jeho začiatku. V závislosti na fáze prania je možné pomocou funkcie re-load pozastaviť prací program a doložiť zabudnutú bielizeň do bubna.

Skvelá sušička Bosch WTH83000BY

Nestíha vám prádlo schnúť na šnúre? Sušička WTH83000BY rýchlo a úsporne zvládne všetku prácu za vás. Do veľkého bubna s objemom 112 litrov pohodlne naskladáte až 7 kg bielizne. Samotné sušenie potom prebieha za príjemnej prevádzkovej hlasitosti 65 dB. Priebeh sušiaceho cyklu môžete sledovať s pomocou LED displeja. Sušička navyše patrí do energetickej triedy A+, čo znamená, že spotrebuje len minimum elektriny.

Kľúčové vlastnosti sušičky WTH83000BY

  • Špičková kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom
  • Úsporná energetická trieda A+
  • Veľké dvere
  • Prehľadný displej
  • 15 praktických programov
  • EasyClean filter pre jednoduchú údržbu
  • Technológia AutoDry

Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom

Extrémne efektívny a tichý kompresor EcoSilence Drive si obľúbite nielen vďaka jeho výkonnosti, ale aj dlhej životnosti. Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk. Pomocou funkcie EasyClean je čistenie filtra na kondenzátore o poznanie ľahšie. Že je ho potrebné vyčistiť spoznáte podľa dobre viditeľného indikátora.

Systém šetrného sušenia SensitiveDrying

Inteligentné senzory neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť v bielizni. Chcete ho po sušení žehliť? Alebo rovno vyskladať do skrine? Vďaka systému AutoDry bude bielizeň usušená presne, ako si prajete. Jedna z najúspornejších vychytávok sušičky spočíva v tom, že vzduch ohrieva pomocou tepelného čerpadla, ktoré účinne využíva prítomné teplo. Tradičné kondenzačné sušenie sa s Technológiou ActiveAir nemôže merať. Ak chcete mať bielizeň ako novú, využite funkciu našuchorenia, ktorá sa aktivuje po sušení. Cyklus trvá až dve hodiny, avšak môžete ho kedykoľvek prerušiť a bielizeň vybrať. Určite oceníte aj fakt, že sušička disponuje pečaťou kvality ECARF, ktorá zaručuje, že bielizeň, ktorá prejde sušičkou, bude aj naďalej k vašej pokožke šetrná.

 

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
233 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
233 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jak starý je to prosím model?

Dobrý den, rád bych si koupil tento produkt ale pouze za předpokladu, že k němu najdu i vhodný mezikus. Z předchozích dotazů jsem se zatím nedočetl pořádné odpovědi, proto prosím o radu, který konkrétní typ mezikusu byste pro tento set pračky a sušičky doporučili? Děkuji

muze susicka byt na pracce a co k tomu je zapotrebi prikoupit?

Proč není zboží dodáváno s českými manuály? Jazyky RO, HU, SL aj. mi tedy moc nepomohly, kdyby byly dodávané jazyky aspoň ANJ nebo DE.

Prečo táto kombinácia je drahšia ako jednotlivé komponenty samostatne?

Dobry den - viete mi poradiť aká "spojovacia sada" sa hodí pre tento set produktu - medzi-kus v prípade že ich umiestnim na seba? Potešil by ma link - Dakujem

Diskusia a poradňa k BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH83000BY
Príslušenstvo pre BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH83000BY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH83000BY.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií