Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH85201BY

Zobraziť katalóg
BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH85201BY
Set práčka a sušička – PRÁČKA: A+++, 7kg, 1200ot./min., Hlučnosť 54/74 dB, ochrana proti pretečeniu, 15 programov, Odložený štart, Invertorový motor, 84.8x59.8x55cm, Program Sport/Fitness, Program AlergiePlus, AntiVibration Design, Funkcie Reload, ActiveWater, 10 rokov záruka na motor; SUŠIČKA: A++, kapacita 7kg, hlučnosť 65dB, 15 programov, objem bubna 112l, odložený štart, senzorové sušenie, Rozmer 84.2x59.8x59.9cm, EasyClean filter pre jednoduchú údržbu, technológia AutoDry, systém šetrného sušenia SensitiveDrying, AntiVibration Design
Kód:  BSHset017 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH85201BY Predaj skončil

BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH85201BY

Dizajnovo ladiaci set práčky a sušičky od renomovanej spoločnosti Bosch. Kondenzačná sušička BOSCH WTH85201BY je neoceniteľný pomocník do domácností, kde chýba balkón alebo záhradka a nie je dostatok priestoru pre sušiak. Vhodná je pre alergikov, pretože pri sušení vonku sa na bielizeň usadzuje veľa peľových častíc. Nemáte radi žehlenie? Tak aj vy tomuto spotrebiču prídete na chuť. Sušička pojme 7 kg bielizne a poteší vysokou účinnosťou B a minimálnou spotrebou energie v energetickej triede A++. Príjemným detailom je prehľadný ovládací panel.

Kľúčové vlastnosti kondenzačnej sušičky WTH85201BY

  • Energeticky veľmi úsporná kondenzačná technológia s technológiou ActiveAir
  • Systém šetrného sušenia SensitiveDryin - veľký antikor bubon so špeciálnou štruktúrou a unášačmi s mäkkým povrchom
  • Pečať kvality ECARF
  • Rýchle 40' sušenie
  • Praktický indikátor pre čistenie filtra na kondenzátore
  • Možnosť pripojenia na odpad
  • Zameniteľný smer otvárania dverí
  • Ukazovateľ zostatkového času
  • TouchControl tlačidlá
  • Vyššiu stabilitu a tichší chod zaisťuje AntiVibration Design

Pohodlie pri sušení s BOSCH WTH85201BY

Pri manipulácii s bielizňou pomôže vnútorné osvetlenie a nechýba obľúbená funkcia odložený štart, ktorá vám lepšie pomôže naplánovať deň. Sušička BOSCH WTH85201BY je vhodná aj do rodín s malými zvedavcami. Detská poistka po aktivácii nedovolí zapnúť alebo prepnúť funkciu, a tak nemusíte mať obavy z nechceného spustenia.

Tichý kompresor sušičky BOSCH WTH85201BY

Extrémne efektívny a tichý kompresor si obľúbite nielen vďaka jeho výkonnosti, ale aj dlhej životnosti. Pomocou funkcie EasyClean filter je čistenie filtra na kondenzátore o poznanie ľahšie. Že je potrebné vyčistiť spoznáte podľa dobre viditeľného indikátora. Pečať kvality ECARF zaručuje, že bielizeň, ktoré prejde sušičkou, bude aj naďalej k vašej pokožke šetrná. Jedna z najúspornejších vychytávok sušičky spočíva v tom, že vzduch ohrieva pomocou tepelného čerpadla, ktoré účinne využíva prítomné teplo. Tradičné kondenzačné sušenie sa s Technológiou ActiveAir nemôže merať.

Kvalitný bubon sušičky BOSCH WTH85201BY

Antikorový bubon sušičky má unikátny povrch, ktorý umožňuje prístup teplého vzduchu zo všetkých strán. Spolu s asymetricky zakrivenými unášačmi s mäkkým povrchom bubna zaisťuje bielizni tú najjemnejšiu starostlivosť. Ak chcete mať bielizeň ako novú, využite funkciu našuchorenia, ktorá sa aktivuje po sušení. Cyklus trvá až dve hodiny, avšak môžete ho kedykoľvek prerušiť a bielizeň vybrať. Inteligentné senzory neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť v bielizni. Chcete ju po sušení žehliť? Alebo rovno vyskladať do skrine? Vďaka systému AutoDry bude bielizeň usušená presne, ako si prajete.

Moderná práčka WAN24160BY

Ďalším spotrebičom je automatická práčka BOSCH WAN24160BY , ktorá ponúka kapacitu až pre 7 kg bielizne, 1 200 otáčok za minútu a mimoriadne tichú prevádzková hlučnosť 54 dB. Energetický štítok s označením A+++ zaručuje nízku spotrebu elektriny a 10 ročná záruka na motor sľubuje nulové starosti so skorou výmenou práčky. Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk.

Kľúčové vlastnosti práčky WAN24160BY

  • Veľmi úsporný spotrebič (A+++)
  • Efektívny a tichý asynchrónny motor
  • Moderný dizajn
  • Kapacita bielizne až 7 kg
  • Obzvlášť tiché pranie
  • Program AlergiePlus
  • S re-load funkciou možnosť doloženia zabudnutého prádla

S práčkou WAN24160BY už žiadny hluk navyše

S práčkou Bosch WAN24160BY vás nebude pokúšať migréna. Pri odstreďovaní jej hlučnosť neprekročí 74 dB a počas prania dokonca ani 54 dB. Trpíte na citlivú pokožku? Využite napríklad program AlergiePlus, ktorý je ideálny pre alergikov a navyše je šetrný ku tkaninám. Vybrať si môžete aj z programov ako šport/fitness, rýchly/mix a mnohých ďalších. Pridajte zabudnutú bielizeň k praniu aj po jeho začiatku. V závislosti na fáze prania je možné pomocou funkcie re-load pozastaviť prací program a pridať zabudnutú bielizeň do bubna.

 

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
212 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
66 dB Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
212 kWh/annum Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtělabych se zepat na set pračky a sušičky. Pokud se podívám na oba spotřebiče samostatně, vzniká rozdíl v ceně o prosti setu v hodnotě 910 CZK. Myslela jsem si, že je to z toho důvodu, že v setu je vždy obsažen mezikus určený k postavení spotřebičů na sebe. Pokud to takto není, moc nerozumím tomu, proč je set cenově nevýhodnější, nebo tomu proč nabízíte k prodeji set, který nelze postavit na sebe rovnou ve chvíli, kdy mi jej doručíte. Děkuji za odpověď Hezký den Podskalská

Dobrý den, prosím, jaký mezikus s výsuvem si mám k této sadě objednat? Děkuji.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Existuje někde nějaký manuál,video na montáž mezikusu na danu sadu spotřebičů ,aby jsem to namontovat správně. Děkuju

Dobrý den, mohu se zeptat, na jaké straně jsou závěsy dvířek u jednotlivých spotřebičů a zda se dají případně přemístit na druhou stranu. Děkuji

Dobrý den, projde mi prosím sušička dveřmi 60cm? Děkuji

Dobry den, mna by zaujimalo ake su volitelne programi na pranie, konkretne aky je najkratsi cyklus prania.....dakujem

Dobry den, Prosim Vas mozem sa spytat, ci sa k tomuto setu da dokupit medzikus s vysuvom? Dakujem

Dobrý deň, je možné sušičku z tohto setu napojiť na odpad ? Ďakujem.

Dobrý deň práčka pri odstredovani skáče a hádže s ňou ako na rodeu , je vyvážená nôžky dotiahnuté , kde je problém

Dobry den, prosim o zaslanie informacie o celkovej hlbke pracky a celkovej hlbke susicky. Celkovej myslim aj vratane dvierok.

12
Diskusia a poradňa k BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH85201BY
Príslušenstvo pre BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH85201BY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WAN24160BY + BOSCH WTH85201BY.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií