Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Alza dny mini Velikonoce Aplikace

BOSCH WAV28K00CS

Zobraziť katalóg
BOSCH WAV28K00CS + záruka 10 rokov na motor
5 2 hodnotení
Práčka s predným plnením, energetická trieda B, kapacita práčky (program ECO 40-60 °C) 9 kg, váž. spotreba energie 57 kWh/100 cyklov, váž. spotreba vody na cyklus 48 l, invertorový motor, hmotnostná automatika, odložený štart, rýchly program, displej, pridanie bielizne v priebehu prania, automatické dávkovanie, detská poistka a zvukový signál ukončenia programu, Aquaoverflow, 1400 ot./min pri odstreďovaní, biela farba, nerezová, rozmery 59,8 × 84,8 × 59 cm (Š×V×H), hmotnosť 73,503 kg
Kód:  BOPR030 Produktové číslo:  WAV28K00CS Informačný list Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WAV28K00CS

Tichá a výkonná práčka s predným plnením Bosch WAV28K00CS

Hľadáte práčku s predným plnením, ktorá je mimoriadne tichá a zároveň veľmi efektívna? Potom je spredu plnená práčka Bosch WAV28K00CS pre vás ako stvorená. Voľne stojaci spotrebič je vybavený tichým a výkonným motorom EcoSilence Drive s dlhou životnosťou. Do bubna práčky Bosch WAV28K00CS sa zmestí až 9 kg bielizne. Práčka s predným plnením Bosch WAV28K00CS využíva najnovšie technológie a funkcie, ako je napríklad funkcia SpeedPerfect výrazne urýchľujúca pranie, ActiveWater na presné nastavenie spotreby vody či funkcia Reload, ktorá vám umožní pridať bielizeň aj v priebehu prania. Všetky nastavenia práčky vrátane odloženého štartu až o 24 hodín alebo koniec programu zobrazuje prehľadný LED displej.

TOP 5 kľúčových benefitov práčky Bosch WAV28K00CS

  • Bosch WAV28K00CS využíva systém i-DOS. Ten spočíva v automatickom odmeraní presného množstva pracieho prostriedku a vody potrebnej na každé pranie.
  • 4D Wash System umožní vysoko účinné preniknutie vody a pracieho prostriedku do tkaniny na bezchybné výsledky.
  • Všetko je automaticky prispôsobené potrebám vašej bielizne v závislosti od typu textílie a stupňa znečistenia.
  • Bosch WAV28K00CS disponuje EcoSilence Drive™ motorom s vysokou účinnosťou, spoľahlivosťou a životnosťou.
  • Práčka s predným plnením využíva technológiu SpeedPerfect, ktorá zaistí čistú bielizeň za čas nižší až o 65 %.

Práčka spredu plnená Bosch WAV28K00CS inteligentne a automaticky dávkuje prací prostriedok

Rozlúčte sa s odmerkami. Práčka spredu plnená Bosch WAV28K00CS totiž disponuje automatickým vstrekovacím systémom i-DOS, ktorý nastaví presné množstvo pracieho prostriedku za vás, a to presne na mililitre. Stačí len stlačiť tlačidlo. Vďaka presnému dávkovaniu bude vaša bielizeň v práčke Bosch WAV28K00CS vypraná šetrne a zároveň s ohľadom na životné prostredie a vašu peňaženku. Automatické dávkovanie totiž šetrí ako vodou, tak aj pracími prostriedkami.

Spredu plnená práčka Bosch WAV28K00CS ponúkne nový rozmer vysoko účinného prania

Spredu plnená práčka Bosch WAV28K00CS so systémom 4D Wash System s funkciou Intensive Plus zaistí bezchybné vypranie aj v prípade plného bubna vďaka vysoko efektívnemu preniknutiu vody a pracieho prostriedku do textílie. Tento systém kombinuje priame sprchovanie bielizne so špeciálnymi otáčkami na čo najúčinnejšie využitie pracieho prostriedku a vody. Pri silne zašpinených odevoch vyberte práčke Bosch WAV28K00CS špeciálnu funkciu Intenstive Plus systému 4D Wash a pridajte tým navyše ďalší prací cyklus.

Práčka s predným plnením Bosch WAV28K00CS využíva energeticky úsporný a tichý motor s 10-ročnou zárukou

Efektívny a tichý bezuhlíkový motor EcoSilence Drive vďaka svojej konštrukcii eliminuje hluk aj vibrácie a zostáva stále chladný. Nedochádza tak k energetickým stratám vplyvom trecej teploty, čo zabezpečuje jeho dlhodobú životnosť. Je taký tichý, že môžete v práčke s predným plnením Bosch WAV28K00CS prať napríklad aj v čase, keď vaše dieťa spí.


Vedeli ste, že sa práčka Bosch WAV28K00CS jednoducho ovláda?

Ovládanie práčok Bosch je jednoduché a intuitívne. Veľký LED displej a panel sú maximálne prehľadné. Na displeji môžete sledovať nielen priebeh programu a čas zostávajúci do konca, ale na vybraných modeloch aj odporúčané náplne a indikáciu spotreby.


Práčka Bosch WAV28K00CS vyperie bielizeň dokonale a rýchlo

Práčka Bosch WAV28K00CS disponuje funkciou SpeedPerfect, čo je špeciálna funkcia vyvinutá pre situácie, keď záleží na čase. Môžete s ňou skrátiť čas prania až o 65 %* času bez kompromisov vo výsledku. Možno ju použiť v kombinácii s väčšinou programov, všetkými náplňami a druhmi textilu. Napríklad môžete zvolením programu mix v kombinácii s prídavnou funkciou SpeedPerfect vyprať v práčke Bosch WAV28K00CS až 4 kilogramy zmiešanej náplne iba za 41 minút.

*Rozdiel medzi dobou trvania programu ľahko udržiavateľné 40 °C a dobou trvania programu ľahko udržiavateľné 40 °C v kombinácii s voliteľnou funkciou SpeedPerfect.

Práčka plnená spredu Bosch WAV28K00CS vám poskytne plne automatické pranie

Dosiahnuť dokonalé výsledky prania bude s práčkou s predným plnením Bosch WAV28K00CS hračka. Naplňte bubon a stlačte tlačidlo „Štart“. Vďaka automatickému programu práčka plnená spredu Bosch WAV28K00CS sama nastaví všetko potrebné pre vašu bielizeň a zaručí zakaždým perfektné vypranie.

Pridajte do práčky Bosch bielizeň aj počas spusteného programu

Iste sa vám už mnohokrát stalo, že ste spustili pranie, ale zabudli ste pridať ponožku alebo tričko. Automatická práčka Bosch WAV28K00CS disponuje funkciou Reload, ktorá vám umožní jednoducho pridať zabudnuté oblečenie, alebo odstrániť nejakú bielizeň z bubna počas spusteného pracieho cyklu. Stačí iba pozastaviť bežiaci program, otvoriť dvierka a urobiť, čo je potrebné.

Pridanie nie je možné, ak je teplota peny vyššia ako 50 °C alebo je hladina vody v bubne príliš vysoko.

Práčka s predným plnením Bosch WAV28K00CS sa postará o jemné, účinné a kvalitné pranie

Jedinečný patentovaný systém VarioDrum jemne a účinne perie všetky typy odevov, pretože rozdeľuje vodu rovnomerne bez vyťahovania, stláčania alebo poškodenia vašich obľúbených častí odevu. Bubon práčky s predným plnením Bosch WAV28K00CS má kvapkovitú perforáciu a asymetrické lopatky, ktoré jemne obracajú vašu bielizeň smerom do stredu bez ohľadu na smer otáčania. Tým je zaistené nielen intenzívne pranie silno znečistenej bielizne, ale aj rýchlejší a dôkladnejší priebeh pracieho cyklu.

S práčkou plnenou spredu Bosch WAV28K00CS nebudete plytvať vodou ani peniazmi

S technológiou ActiveWater poskytne práčka Bosch WAV28K00CS dokonalé výsledky prania s využitím len potrebného množstva vody. V práčke vstavané senzory neustále upravujú spotrebu vody v závislosti od typu tkaniny a množstva bielizne. Bosch WAV28K00CS má patentovaný bubon so systémami plnenia vodou, ktoré umožňujú rýchlejšie namáčanie bielizne. Každá kvapka vody je tak efektívne využitá. S práčkou plnenou spredu Bosch WAV28K00CS vodou plytvať nebudete.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
73,5 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
73,5 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
B Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
B Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
A Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
13 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
59 cm Hotovo!
Šírka
59,8 cm Hotovo!
Výška
84,8 cm Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Automatické dávkovanie, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
B Hotovo!
Vážená spotreba energie
57 kWh/100 c. Hotovo!
Maximálna kapacita práčky (program ECO 40-60)
9 kg Hotovo!
Doba trvania (program ECO 40-60)
220 min (3,67 h) Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
A Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus
48 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, aký je rozdiel medzi práčkou BOSCH WAV28K00CS a BOSCH WAV28K01CS okrem energetickej triedy? Prvá je starší model a druhá novší model?

Dobrý deň, ako si viem uplatniť uvedený cashback pri tejto práčke? Ďakujem

Dobrý den, je u této pračky BOSCH WAV28K00CS możnost plynulého nastavení teploty po deseti stupních tzn. 40 50 60 70atd u programu bavlna? Děkuji

Táto práčka má hĺbku 5.9 cm?

Diskusia a poradňa k BOSCH WAV28K00CS
Príslušenstvo pre BOSCH WAV28K00CS Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WAV28K00CS.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií