AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH WAX32KH3BY

Zobraziť katalóg
BOSCH WAX32KH3BY + záruka 10 rokov na motor
Práčka s predným plnením, energetická trieda B, kapacita práčky (program ECO 40-60 °C) 10 kg, váž. spotreba energie 59 kWh/100 cyklov, váž. spotreba vody na cyklus 47 l, Aqua stop, 1600 ot./min pri odstreďovaní, biela farba, nerezová, rozmery 59,8 × 84,8 × 59 cm (Š×V×H), hmotnosť 72,303 kg
Kód:  BOPR039 Produktové číslo:  WAX32KH3BY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WAX32KH3BY

Práčka BOSCH WAX32KH3BY: najlepší pomocník vo vašej domácnosti

Ovládajte svoj domov odkiaľkoľvek či už ste doma, alebo nie. Automatická práčka BOSCH WAX32KH3BY disponuje technológiou Home Connect, vďaka ktorej sa s práčkou spojíte cez telefón, alebo tablet jedným stlačením. Aplikácia nastaví ten najvhodnejší program pre vašu bielizeň, a vy tak získavate ľahkú kontrolu nad vašim praním. Veľkou prednosťou práčky BOSCH WAX32KH3BY je tiež automatické dávkovanie i-DOS™, ktoré s presnosťou na mililitre nastaví optimálne množstvo pracieho prostriedku. Spredu plnená práčka je vďaka bezuhlíkovému motoru EcoSilence Drive™ veľmi tichá a rovnako pomocou špeciálnej bočnej AntiVibration steny aj veľmi stabilná. Spoločnosť BOSCH garantuje desaťročnú záruku na motor a doživotnú záruku AquaStop proti škodám spôsobeným vodou. Práčku BOSCH WAX32KH3BY si jednoducho obľúbite!

Top päť kľúčových vlastností automatickej práčky BOSCH WAX32KH3BY

  • Systém i-DOS: automaticky odmeria presné množstvo pracieho prostriedku a vody potrebnej na každé pranie
  • 4D Wash System: vysoko účinné preniknutie vody a pracieho prostriedku do tkaniny pre bezchybné výsledky
  • Systém Home Connect: domáce spotrebiče s inteligentným prepojením pre jednoduchší každodenný život
  • Všetko je automaticky prispôsobené potrebám vašej bielizne v závislosti na type textílie a stupni znečistenia
  • EcoSilence Drive™: extrémne efektívny a tichý motor s dlhou životnosťou

Práčka s predným plnením BOSCH WAX32KH3BY pre inteligentnú domácnosť a ľahší život

Riaďte svoj domov, aj keď v ňom práve nie ste. Automatickú práčku BOSCH WAX32KH3BY môžete ovládať a monitorovať odkiaľkoľvek. Technológia Home Connect ponúka úplnú kontrolu nad praním, a to jednoduchým stlačením jedného tlačidla cez váš mobilný telefón, či tablet. Aplikácia sa vám zíde aj pri vhodnom nastavení pracieho programu. Stačí zadať farbu, materiál a stupeň znečistenia pranej bielizne. Práčka s predným plnením BOSCH WAX32KH3BY vám zaručí vždy dokonale vypraté a ošetrenú bielizeň.

Spredu plnená práčka BOSCH WAX32KH3BY má inteligentné dávkovanie pracieho prostriedku

Rozlúčte sa s odmerkami. Spredu plnená práčka BOSCH WAX32KH3BY s automatickým dávkovacím systémom i-DOS™ nastaví presné množstvo pracieho prostriedku za vás, a to presne na mililitre. Stačí len stlačiť tlačidlo. Vďaka presnému dávkovaniu je pranie ohľaduplné k vašej bielizni a zároveň priateľské k životnému prostrediu aj vašej peňaženke. Šetrí totiž spotrebu vody aj pracích prostriedkov.

Tichý a úsporný motor práčky Bosch WAX32KH3BY

Efektívny a tichý bezuhlíkový motor EcoSilence Drive™ vďaka svojej konštrukcii eliminuje hluk aj vibrácie a zostáva stále chladný. Nedochádza tak k energetickým stratám vplyvom trecej teploty, čo zabezpečuje jeho dlhodobú životnosť. Je taký tichý, že môžete v práčke BOSCH WAX32KH3BY prať napríklad aj počas doby, keď vaše bábätko spí. Okrem tichého motora je práčka s predným plnením vybavená bočnou AntiVibration stenou, vďaka ktorej je celá práčka nielen stabilnejšia, ale zároveň tichšia. Znižuje vibrácie a izoluje hluk.

Rýchlo a dokonale čistá bielizeň

Práčka plnená spredu Bosch WAX32KH3BY disponuje funkciou SpeedPerfect, čo je špeciálna funkcia vyvinutá pre situácie, keď záleží na čase. Môžete s ňou skrátiť čas prania až o 65 %* bez kompromisov vo výsledku. Môžete ju použiť v kombinácii s väčšinou programov, všetkými náplňami a druhmi textilu. Napríklad môžete zvolením programu mix v kombinácii s prídavnou funkciou SpeedPerfect vyprať až 4 kilogramy zmiešanej náplne za iba 41 minút.(*Rozdiel medzi dobou trvania programu ľahko udržiavateľné 40 °C a dobou trvania programu ľahko udržiavateľné 40 °C v kombinácii s voliteľnou funkciou SpeedPerfect.)


Vedeli ste, že…

Ovládanie práčok Bosch je jednoduché a intuitívne. Veľký LED displej a ovládací panel sú maximálne prehľadné. Na displeji môžete sledovať nielen priebeh programu a čas zostávajúci do konca, ale pri vybraných modeloch aj odporúčané náplne a indikáciu spotreby.


Pranie s práčkou BOSCH WAX32KH3BY v novej dimenzii

Vneste do svojho prania novú dimenziu. Automatická práčka BOSCH WAX32KH3BY ponúka 4D Wash System s funkciou Intensive Plus. Táto technológia sa postará o bezchybné vypranie aj v prípade plného bubna, a to vďaka efektívnemu preniknutiu vody a pracieho prostriedku do textílie. Vysoko účinný systém 4D Wash kombinuje priame sprchovanie bielizne so špeciálnymi otáčkami pre najúčinnejšie využitie pracieho prostriedku a vody. A výsledok: bezchybne vypraté, aj keď je bubon úplne naplnený. Pri silne zašpinených odevoch vyberte funkciu Intensive Plus systému 4D Wash, a pridajte tým navyše ďalší prací cyklus.

Najlepší spôsob prania je plnoautomatický

Dosiahnuť dokonalé výsledky prania je s automatickou práčkou BOSCH WAX32KH3BY hračka. Stačí naplniť bubon a stlačiť tlačidlo „Štart“. Vďaka automatickému programu práčka plnená spredu sama nastaví všetko potrebné a zakaždým zaručí perfektné vypranie.

Pridať bielizeň počas prania? Žiadny problém.

Kedy ste naposledy naplnili práčku, spustili pranie, a potom si uvedomili, že ste zabudli detskú ponožku, alebo tričko? Funkcia Reload, ktorou práčka spredu plnená Bosch WAX32KH3BY disponuje, vám umožní jednoduché pridanie zabudnutého oblečenia, alebo odobratie bielizne dokonca aj počas pracieho cyklu. *Stačí pozastaviť bežiaci program a otvoriť dvierka, aby ste jednoducho vložili zabudnuté kusy oblečenia do bubna, a následne pokračovať v praní.(*Pridanie nie je možné, ak je teplota peny vyššia ako 50 °C, alebo je hladina vody v bubne príliš vysoko.)

Jemné, účinné a kvalitné pranie

Jedinečný patentovaný systém VarioDrum jemne a účinne perie všetky typy odevov. Rovnomerne rozdeľuje vodu bez toho, aby došlo k vyťahovaniu, stláčaniu, alebo poškodeniu vašich obľúbených kúskov. Kvapkovitá perforácia bubna a asymetrické lopatky práčky BOSCH WAX32KH3BY jemne obracajú bielizeň smerom do stredu bez ohľadu na smer otáčania. Tým je zabezpečené nielen intenzívne pranie silne znečistenej bielizne, ale aj rýchlejší a dôkladnejší priebeh pracieho cyklu. Bubon práčky BOSCH WAX32KH3BY umožňuje vyprať až 10 kg bielizne, a to s rovnomerným rozprestretím pracieho prostriedku. Navyše, práčka vás sama upozorní, kedy je vhodné bubon vyčistiť.

Práčka plnená spredu Bosch WAX32KH3BY vám ušetrí vodu aj peniaze

Technológia ActiveWater Plus poskytuje dokonalé výsledky prania a súčasne používa iba nevyhnutné množstvo vody. Vstavané senzory práčky BOSCH WAX32KH3BY upravujú spotrebu vody podľa typu tkaniny a množstva bielizne. Súčasne patentovaný bubon a systémy plnenia vodou umožňujú rýchlejšie namáčanie. Každá kvapka vody je tak efektívne využitá. S práčkami BOSCH vodou plytvať nebudete.

Na práčku BOSCH WAX32KH3BY sa môžete spoľahnúť

Na práčku BOSCH WAX32KH3BY sa vzťahuje záruka AquaStop značky BOSCH v prípade škôd spôsobených vodou, a to po celú dobu životnosti spotrebiča. Práčka s predným plnením BOSCH WAX32KH3BY disponuje špeciálnou dvojvrstvovou prívodnou hadicou, bezpečnostným ventilom a podlahovou vaňou s plavákovým spínačom, ktoré dohromady zabraňujú akémukoľvek poškodeniu vodou, či už na prívode vody, alebo vo vnútri spotrebiča.

*záručné podmienky nájdete na https://www.bosch-home.com/sk/servis/zaruka/pracky/aquastop

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 600 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
72,3 kg Hotovo!
Kompatibilita
Home Connect Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
72,3 kg Hotovo!

Pripojenie a kompatibilita

Kompatibilita
Home Connect Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
B Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania a sušenia
A Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom (program ECO 40-60)
A Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
4 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 600 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
59 cm Hotovo!
Šírka
59,8 cm Hotovo!
Výška
84,8 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
B Hotovo!
Vážená spotreba energie
59 kWh/100 c. Hotovo!
Maximálna kapacita práčky (program ECO 40-60)
10 kg Hotovo!
Doba trvania (program ECO 40-60)
239 min (3,98 h) Hotovo!
Emisie hluku šíreného vzduchom
A Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus
47 l Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH WAX32KH3BY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WAX32KH3BY. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH WAX32KH3BY.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií