PET PET

BOSCH WLG24160BY

Zobraziť katalóg
BOSCH WLG24160BY
4,7 7 hodnotení
Úzka práčka s predným plnením – A+++, 5kg, 1200ot./min, hlučnosť 58/85dB, ochrana proti pretečeniu, 8 programov, odložený štart, asynchrónna, V׊×H 84.8×59.8×40cm, program Sport/Fitness, SpeedPerfect, Super 15'/30', funkcia Reload, ActiveWater
Kód:  FAP1600u Produktové číslo:  WLG24160BY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WLG24160BY


Uľahčite si prácu s horami špinavej bielizne a kúpte si práčku vybavenú radom moderných technológií na dokonale účinné a zároveň šetrné pranie. Úzka práčka Bosch WLG24160BY vám aj napriek úsporným rozmerom ponúkne slušnú kapacitu 5 kg, až 1 200 otáčok za minútu, odložený štart a poteší vás tiež veľmi nízkou prevádzkovou hlučnosťou 58 dB. Vďaka tomu môžete pohodlne prať aj v noci, za lacnejšiu sadzbu, a pritom si dopriať ničím nerušený spánok. Práčka WLG24160BY navyše patrí do energetickej triedy A+++, takže jej spotreba elektriny je skutočne minimálna. Bosch si vás získa užitočnými funkciami, ktoré uľahčujú obsluhu spotrebiča a výrazne skvalitňujú prací výkon. Medzi najdôležitejšie funkcie, šetriace váš čas aj spotrebovanú energiu, patrí VarioPerfect alebo ActiveWater.


Práčka navrhnutá pre vaše pohodlie

Kapacita 5 kilogramov je optimálna pre potreby bežnej domácnosti, rovnako ako maximálna rýchlosť odstreďovania 1 200 otáčok za minútu. Ovládanie práčky cez otočný volič si rýchlo osvojíte a iste oceníte aj prehľadný displej s niekoľkými praktickými ukazovateľmi. Patrí medzi ne ukazovateľ priebehu programu a zvyšného času.

Bosch WLG24160BY

Bosch WLG24160BY – program ručné pranie

Alternatíva ručného prania

Práčka Bosch WLG24160BY má vo výbave tiež vysoko šetrný program vlna/ručné pranie, s ktorým perie iba pri 27 otáčkach za minútu oproti bežným 50 otáčkam za minútu. Pohyby pracieho bubna sú pri tomto programe veľmi mierne a zároveň doplnené prestávkami. Program zakončuje prací cyklus šetrným odstreďovaním, takže si vaša vlnená bielizeň uchová svoj pôvodný tvar a aj po vypraní zostane ako nová.


ActiveWater Plus hospodári s vodou

S Bosch šetríte peniaze aj životné prostredie zároveň. Práčka využíva senzory prietoku a merania hladiny vody v bubne, ktoré určujú optimálne množstvo vody pre daný prací cyklus. Prísun vody prispôsobí množstvu a druhu bielizne, takže nedochádza k jej zbytočnému plytvaniu. Vďaka tomuto systému bielizeň nasáva vodu podstatne rýchlejšie a rovnomernejšie. Žiadna kvapka vody tak nepríde nazmar.

Bosch WLG24160BY – ActiveWater Plus

Bosch WLG24160BY – tichá prevádzka

Tichá prevádzka s minimom vibrácií

Práčku WLG24160BY môžete v pokoji zapnúť aj po tom, ako vaše dieťa alebo ďalší členovia rodiny zaspia. Bočné panely práčky sú vybavené špeciálnou štruktúrou pre väčšiu stabilitu a menej vibrácií pri otáčaní bubna. Bosch pridal tiež dodatočnú izoláciu, ktorá ešte viac znižuje hluk, takže práčka je dostatočne tichá aj počas odstreďovania.


Pozastavenie s funkciou Reload

Zabudli ste na nejaký kúsok bielizne, no práčka je už zapnutá? Žiadny problém – stačí už spustený prací cyklus pozastaviť, otvoriť dvere a pridať zabudnuté oblečenie do bubna ku zvyšku bielizne.

Bosch WLG24160BY – Reload

Parametre a špecifikácia

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
64 kg Hotovo!
Vyhotovenie práčky
Bez sušičky Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Veľkosť (hĺbka)
Úzka (do 50 cm) Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky práčky Ultra Slim
» Všetky úzke práčky s predným plnením – hĺbka do 50 cm
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dá se u pračky zkrátit jakýkoliv program,mám pračku u které to lze,předem děkuji za odpoveď. Odpovědět(zda dobře chàpu řekla bych že ano)

Jaká je horní výška dvířek? Je možné pravé i levé otvírání?

Dobrý den, v popisu není uvedeno jestli u jednotlivých programů lze manuálně změnit teplotu. Děkuji za zpětnou vazbu, Šárka

Diskusia a poradňa k BOSCH WLG24160BY
Príslušenstvo pre BOSCH WLG24160BY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WLG24160BY.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií