AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BOSCH WQB246C0BY + WGB244A0BY

Zobraziť katalóg
BOSCH WQB246C0BY + WGB244A0BY
Doručenie na
predajňu zadarmo
Set práčka a sušička – energetická trieda práčky A, energetická trieda sušičky A+++ (-10 %), kapacita sušičky 9 kg, váž. spotreba energie práčky 40 kWh/100 cyklov, odhad. ročná spotreba energie sušičky 174 kWh/annum, funkcie práčky – parný program, invertorový motor, hmotnostná automatika, odložený štart, rýchly program, displej, pridanie bielizne v priebehu prania, automatické dávkovanie, ovládanie mobilom, detská poistka a zvukový signál ukončenia programu, funkcie sušičky – napojenie na odpad, samočistiaci kondenzátor, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, detská poistka, ovládanie mobilom a zvukový signál ukončenia programu
2 039 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
BOSCH WQB246C0BY + WGB244A0BY 2 039 € Momentálne nedostupné

BOSCH WQB246C0BY + WGB244A0BY


Trápi vás pleseň v byte spôsobená vysokou vlhkosťou vzduchu pri sušení bielizne? Potom bude kúpa voľne stojacej sušičky na bielizeň Bosch to najlepšie rozhodnutie. Je to sušička kondenzačná. V súčasnej dobe je kondenzačná sušička najobľúbenejším typom. A to vďaka svojej jednoduchej inštalácii bez nutnosti stavebných úprav alebo zložitých montáží. Sušička je vybavená nádobou na kondenzát, ktorá efektívne zbiera a uchováva vodu vzniknutú kondenzáciou vlhkosti z bielizne. Navyše poskytuje možnosť pripojenia odpadovej hadice priamo k odpadu, vďaka tomu odpadá potreba pravidelného vyprázdňovania nádoby na kondenzát. Sušička BOSCH WQB246C0BY Séria 8 zaisťuje kvalitnú starostlivosť o bielizeň a vaše potreby. K užitočným funkciám patrí napríklad napojenie na odpad, samočistiaci kondenzátor, odložený štart, tepelné čerpadlo, displej, rýchly program, vnútorné osvetlenie, systém proti krčeniu bielizne, detská poistka, ovládanie mobilom a zvukový signál ukončenia programu. Z moderných technológií nebola ochudobnená ani o sensitivedrying. Smart sušička bielizne podporuje prepojenie s inteligentnými mobilnými zariadeniami, vďaka tomu je možné vzdialené zapnutie či zmena programov. Rozmery sušičky na bielizeň Bosch majú 84,2 × 59,8 × 61,3 cm (v × š × h). Má hmotnosť 55,8 kg.

Sušička prádla BOSCH WQB246C0BY Séria 8 ...
Sušička prádla BOSCH WQB246C0BY Séria 8 ...

Hlavné prednosti sušičky BOSCH WQB246C0BY Séria 8

  • Voľne stojaca sušička minimalizuje spotrebu vášho času a energie
  • Je to sušička kondenzačná s tepelným čerpadlom
  • Sušička je vybavená nádobou na kondenzát
  • Vnútorný priestor sušičky obsiahne až 9 kg bielizne na sušenie
  • Hlučnosť zariadenia je 58 dB
  • Pomocou WiFi ju pripojíte k Home Connect a Amazon Alexa
  • Funkcia odloženého štartu umožní plánovať sušenie
  • O nastavení aj prebiehajúcej činnosti vás bude informovať displej
  • Program s rýchlym sušením pre bielizeň vysušenú v krátkom čase
  • Vnútorné osvetlenie uľahčí proces vyberania
  • Sušenie pri nízkej teplote minimalizuje pokrčenie a vyhladí záhyby tkanín
  • Určite oceníte samočistiaci kondenzátor
  • Napojenie na odpad: áno

Prekvapia vás všetky možnosti a funkcie sušičky bielizne BOSCH WQB246C0BY Séria 8

Vďaka sušičke Bosch sa môžete vyhnúť problémom so špinavými kusmi bielizne, ktoré by mohli byť výsledkom sušenia vonku. Vnútorné osvetlenie sušičky bielizne umožňuje ľahké vybratie všetkých vecí, ktoré sa v nej nachádzajú, a zároveň poskytuje dokonalý prehľad o jej obsahu. Zámok na displeji signalizuje, že je aktívna detská poistka, ktorá zabráni deťom hrať sa so zariadením. Sušička má tiež akustickú signalizáciu. Táto užitočná funkcia vás upozorní na koniec cyklu. Praktický displej umiestnený na prednej strane vám sprostredkuje informácie o nastavení a aktuálnom programe.

Sušička prádla BOSCH WQB246C0BY Séria 8 ...
Sušička prádla BOSCH WQB246C0BY Séria 8 ...

Šetrite energie so sušičkou BOSCH WQB246C0BY Séria 8

Chcete šetriť a mať čistú a suchú bielizeň? Zvoľte naše energeticky úsporné sušičky. Pokroková technológia umožňuje automatické čistenie kondenzátora počas sušenia, sušička je tak energeticky úspornejšia a používateľsky príjemnejšia. Funkcia odloženého štartu vám umožní plánovať sušenie bielizne tak, aby sa uskutočnilo pri výhodnom nočnom prúde. Ak nastavíte zapnutie sušičky pri nižšej tarife za elektrinu, môžete znížiť náklady na energie. Sušička bielizne BOSCH WQB246C0BY Séria 8 má tepelné čerpadlo, ktoré dokáže využiť teplo získané pri sušení na ohriatie vzduchu, čím dochádza k zníženiu strát tepla a k výraznej úspore energie.

Vyberte si program podľa typu bielizne

Sušička bielizne Bosch dokáže sušiť dokonca aj najcitlivejšie textílie, ako sú napríklad košele alebo šifónové šaty. Ak ste si na pracovný pohovor vybrali košeľu a poliali ste si ju rannou kávou, nezúfajte. Po vypraní košele stačí zvoliť rýchly sušiaci program, ktorý zaručuje spoľahlivé vysušenie v priebehu krátkeho časového úseku. Sušenie pri nízkej teplote zmierňuje pokrčenie a vyhladzuje záhyby tkanín bez nutnosti žehlenia. Program proti pokrčeniu minimalizuje nerovnosti na vašom oblečení a ušetrí vám čas a námahu so žehlením.

Technické parametre sušičky na bielizeň Bosch

Sušička pojme veľké množstvo bielizne naraz a ušetrí veľa času a energie, ktoré by ste inak museli venovať žehleniu. Sušička na bielizeň BOSCH WQB246C0BY Séria 8 patrí do energetickej triedy A+++ (-10 %). Tomu zodpovedá spotreba energie 0,3 kWh. Bubon sušičky pojme až 9 kg bielizne na sušenie. Hlučnosť spotrebiča je 58 dB, takže je zaistený tichý chod a vynikajúca stabilita počas prevádzky, čo je dôležité pre vaše pohodlie. Pri výbere sušičky je podstatným údajom jej účinnosť, sušička s vysokou účinnosťou sušenia totiž umožní rýchle a úsporné sušenie bielizne. Sušička na bielizeň Bosch dosahuje účinnosť triedy A, takže bežný cyklus dokáže vysušiť viac ako 90 % vody z bielizne.

Údaje uvádzané na energetickom štítku sušičiek:

  • V záhlaví je uvedený výrobca a model sušičky
  • Škála energetických tried (vľavo), konkrétna energetická trieda spotrebiča (vpravo)
  • kWh/annum: ročná spotreba energie, zodpovedá 160 cyklom za jeden rok (sušenie cca 3× týždenne)
  • min/cycle: trvanie jedného bežného cyklu
  • kg: kapacita bielizne v kilogramoch, pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štvor a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg
  • dB: maximálna hlučnosť spotrebiča
  • Posledný údaj uvádza triedu účinnosti kondenzácie – vypovedá o tom, koľko vlhkosti unikne do ovzdušia, v rozmedzí A (najúčinnejšia) až G (najmenej účinná)

__________________________________________________________________

Pre jednu alebo dve osoby v domácnosti postačí sušička s kapacitou 6 – 7 kg, pre štyroch a viacčlennú rodinu potom voľte kapacitu aspoň 8 kg. Prípustná odchýlka pri overovaní môže byť v sušičkách bielizne pri všetkých parametroch (okrem hluku) o 6 % vyššia, než aké sú uvedené hodnoty. Pri maximálnom hluku však musí zodpovedať uvedenej hodnote alebo byť nižšia.

Sušička prádla BOSCH WQB246C0BY Séria 8 Energetický štítok

Rozmery:

84,2 × 59,8 × 61,3 cm (v × š × h)

Hmotnosť:

55,8 kg

Farba:

Biela

Účinnosť:

A

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Energetická trieda
A+++ (-10 %) Hotovo!
Spotreba energie
0,3 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
174 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
58 dB Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+++ (-10 %) Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Účinnosť
A Hotovo!
Hlučnosť
58 dB Hotovo!
Spotreba energie
0,3 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
174 kWh/annum Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti sušičky

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Energetické parametre práčky 2021

Energetická trieda
A Hotovo!
Vážená spotreba energie
40 kWh/100 c. Hotovo!
Trieda účinnosti odstreďovania
B Hotovo!
Vážená spotreba vody na cyklus
50 l Hotovo!

Vlastnosti práčky

Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Počet programov
13 Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 400 ot./min Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m Hotovo!

Funkcie

Funkcie práčky
Parný program, Invertorový motor, Hmotnostná automatika, Odložený štart, Rýchly program, Displej, Pridanie bielizne v priebehu prania, Automatické dávkovanie, Ovládanie mobilom, Detská poistka, Zvukový signál ukončenia programu Hotovo!

Rozmery sušičky

Výška
84,2 cm Hotovo!
Šírka
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka
61,3 cm Hotovo!

Rozmery práčky

Výška
84,5 cm Hotovo!
Šírka
59,8 cm Hotovo!
Hĺbka
59 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSCH WQB246C0BY + WGB244A0BY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WQB246C0BY + WGB244A0BY.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií