PET Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSCH WTH83000BY

Zobraziť katalóg
BOSCH WTH83000BY
5 5 hodnotení
Sušička prádla – A+, kapacita 7kg, hlučnosť 65dB, 15 programov, objem bubna 112l, odložený štart, senzorové sušenie, V׊×H 84.2×59.8×59.9cm, EasyClean filter pre jednoduchú údržbu, technológia AutoDry, systém šetrného sušenia SensitiveDrying, AntiVibration Design
Kód:  FAP1603n Produktové číslo:  WTH83000BY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WTH83000BY


Nestíha vám prádlo schnúť na šnúre? Sušička Bosch WTH83000BY rýchlo a úsporne zvládne všetku prácu za vás. Do veľkého bubna s objemom 112 litrov pohodlne naskladáte až 7 kg bielizne. Samotné sušenie potom prebieha v príjemnej prevádzkovej hlasitosti 65 dB. Priebeh sušiaceho cyklu môžete sledovať s pomocou LED displeja. Sušička Bosch WTH83000BY navyše patrí do energetickej triedy A+, čo znamená, že spotrebuje len minimum elektriny.


vypnuté
Bosch WTH83000BY - Německá technologie
 

Nemecká technológia

Či už preferujete rýchlosť alebo úsporu energie, kvalitná nemecká technológia vám umožní prispôsobiť si sušenie vašim predstavám.

vypnuté
Bosch WTH83000BY - EcoSilence Drive kompresor
 

Kompresor EcoSilence Drive

Extrémne efektívny a tichý kompresor si obľúbite nielen vďaka jeho výkonnosti, ale aj dlhej životnosti.

vypnuté
Bosch WTH83000BY - AntiVibration
 

AntiVibration Design

Kruhovitá štruktúra bočných panelov zaisťuje väčšiu stabilitu sušičky Bosch WTH83000BY a znižuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Okrem toho dodatočná izolácia tiež znižuje hluk.


vypnuté
Bosch WTH83000BY - EasyClean filtr
 

EasyClean filter

Pomocou tejto funkcie je čistenie filtra pri kondenzátore o poznanie ľahšie. Že je potrebné vyčistiť ho, spoznáte podľa dobre viditeľného indikátora.

vypnuté
Bosch WTH83000BY - SensitiveDrying
 

Šetrné sušenie SensitiveDrying

Antikrový bubon sušičky prádla má unikátny povrch, ktorý umožňuje prístup teplého vzduchu zo všetkých strán. Spolu s asymetricky zakrivenými unášačmi s mäkkým povrchom, bubon zaisťuje bielizni tú najjemnejšiu starostlivosť.

vypnuté
Bosch WTH83000BY - ECARF
 

Pečať kvality ECARF

Trpíte na citlivú pokožku? Pečať kvality ECARF zaručuje, že bielizeň, ktoré prejde sušičkou Bosch, bude aj naďalej k vašej pokožke šetrná.


vypnuté
Bosch WTH83000BY - AutoDry
 

Systém AutoDry

Inteligentné senzory neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť v bielizni. Chcete ju po sušení žehliť? Alebo rovno poskladať do skrine? Vďaka systému AutoDry bude bielizeň usušená presne, ako si želáte.

vypnuté
Bosch WTH83000BY - ActiveAir
 

Technológia ActiveAir

Jedna z najúspornejších vychytávok sušičky prádla BOSCH WTH83000BY spočíva v tom, že vzduch ohrieva pomocou tepelného čerpadla, ktoré účinne využíva prítomné teplo. Tradičné kondenzačné sušenie sa s Technológiou ActiveAir nemôže porovnať.

vypnuté
Bosch WTH83000BY - Načechrávání
 

Natriasanie

Ak chcete mať bielizeň ako novú, využite funkciu natriasania, ktorá sa aktivuje po sušení. Cyklus trvá až dve hodiny, ale môžete ho kedykoľvek prerušiť a bielizeň vybrať.

 
  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Spotreba energie
1,91 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
233 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A+ Hotovo!
Kapacita sušičky
7 kg Hotovo!
Účinnosť
B Hotovo!
Hlučnosť
65 dB Hotovo!
Spotreba energie
1,91 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
233 kWh/annum Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
59,9 cm Hotovo!
Šírka
59,8 cm Hotovo!
Výška
84,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
47 kg Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, uvažuji o koupi této sušičky, ale nevím, jestli mi projde dveřmi s plechovými zarubnemi 60cm. Tam je to otázka milimetrů. Nebo se sundava horní deska, aby se vešla? Dekuji

Dobry den,Kam sa prosim Vas pripaja hadica na odtok kondenzatu v navode o tom ani slovo nie je v zadu na susicke tiez nic.dakujem za odpoved.

Dobrý den! Tato sušička je moje první, nevím, jestli nedělám někde chybu, ale prádlo i po dlouhém programu je stále vlhké, musím přidat ještě jeden program např.Teplý 30min., aby bylo prádlo suché. Kde dělám chybu? Děkuji za odpověď

Koupil jsem tuto sušičku, ale prádlo je po vysušení studené a zmačkané. Žádný zvolený program prádlo nezahřeje. Není někde zrada? Minulá sušička prádlo zahřála a byla to taká Bosch, ale starší typ. Prosím o vaše zkušenosti. Děkuji.

Dobry den,jak se prosim vas povoluje packa od filtru,dekuji

Dobrý den, mohu se zeptat, jaké pračky jsou kompatibilní s touto sušičkou (potřebovali bychom mít pračku a sušičku nad sebou)? Lze prostřednictvím spojovacího dílu spojit tuto sušičku i s pračkou jiné značky nebo jen BOSCH? S konkrétními tipy? Děkuji

dobry den lze postavit susicku na pracke elektrolux?

Dobry den, musi byt susicka napojena na odpad nebo ma v sobe kondenzacni nadobu. Děkuji

Dobrý den, lze susicku postavit na pracku bosch WAN24060BY ? Chceme ji dokoupit. Děkuji moc

Dobrý den, je k sušičce nutné pořídit i sadu pro odvod kondenzátu? Předem děkuji za odpověď

12
Diskusia a poradňa k BOSCH WTH83000BY
Príslušenstvo pre BOSCH WTH83000BY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WTH83000BY.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií