AD homeoffice Aplikace

BOSCH WTW85461BY

Zobraziť katalóg
BOSCH WTW85461BY
4,9 13 hodnotení
Sušička prádla kondenzačná, energetická trieda A++, kapacita bielizne: 9kg, hlavné funkcie: napojenie na odpad, samočistiaci kondenzátor, odložený štart, displej, rýchly program a systém proti krčeniu bielizne, hlučnosť 64 dB, odhad. ročná spotreba energie 259 kWh/annum, špeciálne technológie: SensitiveDrying, biela farba, rozmery: 84.2×59.8×59.9 cm (V׊×H), hmotnosť 50kg
Kód:  BOSU011 Produktové číslo:  WTW85461BY Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSCH WTW85461BY

Praktický domáci pomocník k vašej úplnej spokojnosti perfektne usuší až 9 kg bielizne. Kondenzačná sušička s tepelným čerpadlom Bosch WTW85461BY predstavuje úsporný a tichý produkt s priestranným bubnom z nehrdzavejúcej ocele so špeciálnym povrchom, ktorý sa spolu so senzorickým systémom AutoDry a systémom sušenia SensitiveDrying postará o naozaj bezpečné sušenie. AutoDry systém využíva senzor vlhkosti, aby bola bielizeň usušená priamo na základe vášho nastavenia a systém SensitiveDrying vašu bielizeň jemne našuchorí vďaka miernemu teplému vzduchu vedenému po všetkých stranách.

Kľúčové benefity sušičky bielizne Bosch WTW85461BY

  • Automatické čistenie kondenzátora zaručuje vysokú účinnosť sušenia spoločne so stále nízkou spotrebou energie v triede A++
  • Trieda spotreby energie A++: veľmi účinné sušenie
  • Hlučnosť 64 dB: príjemne tiché sušenie
  • Systém šetrného sušenia SensitiveDrying: jemné sušenie bez záhybov vďaka unikátnej štruktúre bubna a jeho pohybom
  • Senzorová technológia AutoDry chráni bielizeň pred presušením a vysokými teplotami

Čistenie kondenzátora? Už nikdy viac!

Ak pravidelne nečistíte kondenzátor, dochádza k zníženiu účinnosti sušenia a rastu spotreby energie. Sušička bielizne Bosch WTW85461BY disponuje samočistiacim kondenzátorom, ktorý pomáha udržiavať maximálne efektívny chod spotrebiča a šetrí nielen vašu peňaženku, ale aj životné prostredie.

Šetrné sušenie vďaka senzorom

Sušička bielizne Bosch WTW85461BY disponuje senzormi, ktoré monitorujú teplotu a úroveň zvyškovej vlhkosti. Jedine tak dokáže zabezpečiť optimálny výsledok sušenia vašej bielizne. Tieto senzory navyše chránia oblečenie pred zrazením, príliš vysokými teplotami a presušením.

Vedeli ste, že...

Sušičky Bosch majú senzory, ktoré neustále merajú teplotu a zostatkovú vlhkosť. Vďaka tomu bielizeň usušia presne tak, ako potrebujete. Navyše ju chránia pred príliš vysokými teplotami, presušením a zrazením.

Špeciálny AntiVibration Design

Sušička Bosch WTW85461BY disponuje novým dizajnom bočných stien, ktoré napomáhajú k redukcii vibrácií a zlepšujú celkovú stabilitu sušičky. Taktiež bola zdokonalená izolácia, takže aj hladina hluku sušičky Bosch WTW85461BY je teraz nižšia.

Intuitívne ovládanie

Používateľský komfort je pre firmu Bosch dôležitý, a preto vybavila sušičku WTW85461BY praktickým otočným voličom, vďaka ktorému v okamihu nájdete tú pravú funkciu alebo program a môžete začať sušiť vašu bielizeň. Všetky informácie sa vám okamžite zobrazia na dostatočne veľkom a prehľadnom displeji. So sušičkou Bosch WTW85461BY budete mať všetko pod kontrolou.

Bosch WTW85461BY suší aj citlivé textílie

Pre mnoho sušičiek sú citlivé veci ako vlna, perie, športové a fitness oblečenie tabu. To ale pre sušičku Bosch WTW85461BY problém nie je. Sušička bielizne si s vaším oblečením poradí s náležitou starostlivosťou.

Rýchly program

Potrebujete čoskoro vyraziť preč a chcete mať oblečenie suché? V tom prípade vám príde vhod rýchle usušenie počas 40 minút. To je úplne ideálne, ak chcete v sušičke Bosch WTW85461BY usušiť menšie množstvo syntetického oblečenia a tenkých tkanín. Sušička bielizne je taká účinná, že oblečenie si po skončení cyklu môžete ihneď obliecť.

Viac miesta na život

Sušička bielizne Bosch WTW85461BY sa stane skvelou investíciou, pretože vám podstatne uľahčí život a ušetrí veľa miesta v domácnosti. Už nebudete musieť chodiť napríklad na balkón a vešať bielizeň na šnúry, alebo rozkladať veľké sušiaky, ktoré zaberajú veľa miesta. So sušičkou si doprajete komfort a mäkkú, príjemnejšiu bielizeň.

  • Medzikus na prípadné uchytenie sušičky na práčku je potrebné zakúpiť zvlášť, ak nie je uvedený v popise produktu ako súčasť balenia
    (príslušenstvo je dostupné pre niektoré značky a modely)

Parametre a špecifikácia

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Spotreba energie
2,05 kWh Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!
Hlučnosť
64 dB Hotovo!

Energetické parametre sušičky

Energetická trieda
A++ Hotovo!
Kapacita sušičky
9 kg Hotovo!
Hlučnosť
64 dB Hotovo!
Spotreba energie
2,05 kWh Hotovo!
Odhadovaná ročná spotreba energie
259 kWh/annum Hotovo!

Vlastnosti

Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!

Rozmery sušičky

Hĺbka
59,9 cm Hotovo!
Šírka
59,8 cm Hotovo!
Výška
84,2 cm Hotovo!
Hmotnosť
50 kg Hotovo!

Farba sušičky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, musí být sušička napojena na odpad?

Dobrý den, před tím než napíšu recenzi na tuhle sušičku chci se zeptat jestli jsou k ní dodávané přelepky menu v SK a CZ jazyku ? Koupil jsem si tuhle sušičku a menu je v angličtině, dostal jsem odpověď, že výrobce nedodává SK a CZ přelepku. Děkuji za odpověď

Dobrý den, máme pračku AEG, lze posadit tento druh sušičky na pračku AEG ? Mezikus je také AEG. Děkuji Marešová

Dobrý den, je prosím tato sušička vhodná pro starší model pračky Bosch WLX20162BY, šlo by sušičku umístit na pračku? Děkuji

Dobrý den, jaký mezikus zakoupit pro postavení sušičky na pračku Bosch WAT28480CS. Děkuji. Hezký den

Dobrý deň. Aj po napojení sušičky na odpad sa nádobka stále plní kondenzovanou vodou (aj keď v menšom množstve). Je toto normálne? Ďakujem.

Zdravim ma tato sušička aj funkciu - Ochrana proti pokrčeniu: bielizeň sa po skončení programu automaticky rozprestrie a nepokrčí sa,ako typ WTW87467CS. Popripade aký je medzi nimi rozdiel okrem spotreby a váhy sušeného prádla? Za odpoveď ďakujem

dobrý den, je přípustné sundat ze sušičky horní desku aby se umístila pod pracovní linku v kuchyni? To se běžně dělá u praček...

Dobrý deň. Mám u Vás zakúpený tento typ sušičky. Otázka: Je k nej kompatibilné príslušenstvo KÔŠ NA VLNU PRE SUŠIČKY?

Dobrý den, jaký mezikus s výsuvem můžu použít mezi tuto sušičku a pračku bosch WAE20366BY. Děkuji

12
Diskusia a poradňa k BOSCH WTW85461BY
Príslušenstvo pre BOSCH WTW85461BY Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WTW85461BY.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií