AD homeoffice PET

BOSCH WVG30442EU

Zobraziť katalóg
BOSCH WVG30442EU
4,9 8 hodnotení
Práčka so sušičkou spredu plnená, energetická trieda A, biela farba, hlavné funkcie: odložený štart, rýchly program, displej, pridanie bielizne v priebehu prania a detská poistka, spotreba vody 103 l, účinnosť prania A, účinnosť sušenia A, kapacita prania 7kg, kapacita sušenia 4kg, spotreba energie prania a sušenia 4,76 kWh, špeciálne technológie: Aqua stop, 85×60×59 cm (V׊×H), hmotnosť 79kg
Kód:  BOPRA5 Produktové číslo:  WVG30442EU Stránky výrobcu

BOSCH WVG30442EU


5 dôvodov na kúpu práčky so sušičkou BOSCH WVG30442EU

  • Trieda energetickej účinnosti A
  • Motor EcoSilence Drive sa postará o maximálne efektívnu a tichú prevádzku a dlhú životnosť spotrebiča
  • Program AllergyPlus špeciálne vyvinutý pre potreby alergikov a osoby s citlivou pokožku
  • Prací program HygieneCare disponuje funkciou predčistenia bielizne pomocou horúceho vzduchu na maximálnu hygienickú starostlivosť
  • Variabilný program VarioPerfect ušetrí až 65 % času alebo 50 % energie


Práčka so sušičkou BOSCH WVG30442EU s tichým a energeticky úsporným motorom EcoSilence Drive s 10-ročnou zárukou

Práčka so sušičkou BOSCH WVG30442EU je vybavená úsporným a tichým bezuhlíkovým motorom EcoSilence Drive, ktorý vďaka špeciálnej konštrukcii redukuje hluk a vibrácie počas prania. Navyše nedochádza k energetickým stratám vplyvom trecej teploty, čo pozitívne ovplyvňuje životnosť spotrebiča. Vďaka tichej prevádzke je práčka vhodná do kuchýň prepojených s obývacou izbou a nebude vás rušiť ani počas nočného prania.

Úspora času alebo energie

Funkcia VarioPerfect umožňuje nastaviť pri väčšine programov 2 variabilné režimy na rýchlejšie alebo úspornejšie pranie. Vďaka tomu ušetríte až 65 % času alebo až 50 % energie, čo sa pozitívne prejaví na vyúčtovaní spotreby energií.

Práčka so sušičkou BOSCH WVG30442EU má inteligentné riešenie na zabudnuté kusy bielizne

Občas sa stane, že zabudnete do bubna práčky vložiť ponožku alebo tričko. S funkciou Reload je tento problém vyriešený. Stlačením tlačidla môžete prací cyklus pozastaviť, otvoriť dvere práčky so sušičkou BOSCH WVG30442EU a doplniť zabudnutú bielizeň. Opätovným stlačením tlačidla bude práčka pokračovať v zvolenom pracom programe. Podľa zvoleného programu je funkcia Reload dostupná počas 89 % trvania pracieho cyklu.


Vedeli ste, že...

Ovládanie práčok Bosch je vďaka veľkému LED displeju a prehľadnému ovládaciemu panelu veľmi jednoduché a intuitívne. Na displeji môžete sledovať nielen priebeh programu a čas zostávajúci do konca, ale na vybraných modeloch aj odporúčané náplne a indikáciu spotreby.


Viac stability, menej vibrácií a tichá prevádzka

Práčka so sušičkou BOSCH WVG30442EU disponuje kruhovým dizajnom bočných stien AntiVibration, ktorý zaisťuje väčšiu stabilitu a eliminuje vibrácie spôsobené otáčaním bubna. Nechýba ani dodatočná izolácia efektívne znižujúca hluk, takže práčka je počas prevádzky veľmi tichá, a to aj pri odstreďovaní.

Chráňte životné prostredie a šetrite peniaze s práčkou so sušičkou BOSCH WVG30442EU

Úsporná technológia ActiveWater využíva vstavané senzory, pomocou ktorých upravuje spotrebu vody podľa typu tkaniny a množstva bielizne. S práčkou so sušičkou BOSCH WVG30442EU využijete len nevyhnutné množstvo vody pri zachovaní vynikajúcich výsledkov prania. Vďaka patentovanému bubnu a systému plnenia vodou je umožnené rýchlejšie namáčanie bielizne.

Jemné a maximálne šetrné pranie s vysokou účinnosťou

Patentovaný systém VarioDrum sa postará o jemné a účinne pranie všetkých typov odevov. Počas pracieho procesu je voda rozdeľovaná rovnomerne bez vyťahovania, stláčania alebo poškodenia odevov. Kvapkovitá perforácia bubna a asymetrické lopatky šetrne obracajú vašu bielizeň smerom do stredu bez ohľadu na smer otáčania. Tým je zaistené nielen intenzívne pranie silno znečistenej bielizne, ale aj rýchlejší priebeh pracieho cyklu.

Špeciálne programy na šetrné pranie chúlostivých tkanín

Na šetrné pranie vlny, perového oblečenia, hodvábu, športového a fitness oblečenia sú k dispozícii špeciálne programy, ktoré konkrétnym tkanivám poskytnú maximálnu starostlivosť. Alergici zaiste ocenia program AllergyPlus a ak sa veľmi ponáhľate, ponúkajú niektoré práčky Bosch aj super rýchly 15-minútový program.


  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

Parametre a špecifikácia

Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 500 ot./min Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Hmotnosť
79 kg Hotovo!
Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
79 kg Hotovo!

Dĺžka hadice

Dĺžka prívodnej hadice
1,5 m Hotovo!
Dĺžka odpadovej hadice
1,5 m (1,5 m) Hotovo!

Vlastnosti

Vyhotovenie práčky
So sušičkou Hotovo!
Plnenie
Spredu Hotovo!
Typ modelu
Samostatne stojací model Hotovo!
Maximálne otáčky pri odstreďovaní
1 500 ot./min Hotovo!

Rozmery práčky

Veľkosť (hĺbka)
Štandardná (nad 50 cm) Hotovo!
Hĺbka
59 cm Hotovo!
Šírka
60 cm Hotovo!
Výška
85 cm Hotovo!

Farba práčky

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
  • Od októbra 2020 môžu vybrané produkty prísť s dvoma energetickými štítkami v balení, nie je to chyba – v roku 2021 nás čaká tzv. preštítkovanie. K vybraným produktom tak môžete dostať nový aj starý energetický štítok.
  • Produkt bol testovaný výrobcom, preto je možné, že pri preprave dôjde k úniku vody.

» Všetky štandardné práčky so sušičkou, hĺbka nad 50 cm
» Všetky štandardné práčky spredu plnené – hĺbka nad 50 cm
» Všetky práčky so sušičkou
» Všetky práčky do 6 kg bielizne, práčky na 7 – 9 kg bielizne a slim práčky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na obrázku č. 9 je horní rozměr 634 mm a na obrázku č. 10 je 649 mm, protože mám ve výklenku málo místa prosím o informaci, který rozměr je správný. Děkuji.

Dobrý den, ráda bych se zeptala zda model WVG30442EU má funkci fuzzy logic, tedy tzv. 6.smysl. Nenašla jsem to nikde uvedené. Děkuji předem za odpověď.

Dobrý den, chci se zeptat jestli je možnost i samostatného sušení, pokud by se prádlo nevysušilo hned na první pokus? Dřívější model tuto funkci má, ale zde ani na stránkách Bosch nemohu tuto informaci dohledat (pravděpodobně pro oči nevidím). :) Předem díky za odpověď Eliška

Sušičky mívají přihrádku, kde se usazují nečistoty ( chlupy, vlasy, zmolky) z prádla při sušení. Má pračka se sušičkou také takový ,,šuplík,, ? A další dotaz se týká praní a sušení, pokud dám prát prádlo o hmotnosti 4kg, je možno nastavit program, který to vypere a rovnou vysuší ? nebo je třeba upravit po vyprání hmotnost prádla odbráním jeho části a poté zapnout sušení ... ? děkuji BG

Dobrý den, prosím, jaká je celková hloubka pračky - bez dvířek, ale včetně hadic, které jsou vzadu? Jde nám o to, zda se vejde do kuchyně o hloubce 60 cm. Děkuji

Prosim Vas, ake su rozmery zabalenej pracky? Mozno ju prevazat nalezato? Dakujem.

Kedy bola tato pracka so susickou uvedena na trh?

Zaujima ma, ako riesia ludia kupu novej pracky, ked nechcu slimku, ale standardku 60cm na hlbku a sirka dveri na kupelni je klasicka 60 cm.

Je možné zde sundat horní kryt? Pokud ano - o kolik cm se výška pračky (se sušičkou) sníží? Mám starší model Bosch a zde možnost sundat kryt je (mám jej sundaný) a pračka bez krytu je zasunuta pod kuchyňskou linku. Prosím moc Alzu specialistu o zjištění informace o možnosti sundání horního krytu. Děkuji.

Dobrý den, je tato pračka k vidění na Showroomu v Holešovicích? Děkuji.

Diskusia a poradňa k BOSCH WVG30442EU
Príslušenstvo pre BOSCH WVG30442EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH WVG30442EU. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCH WVG30442EU.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií