PET AlzaBoxy Q1

Bosch YOUseries Vac

Zobraziť katalóg
Bosch YOUseries Vac
5 2 hodnotení
Viacúčelový vysávač , na všetky druhy podláh, s objemom 0.25l, aku, čierna farba
Kód:  BOFAC10q6 Produktové číslo:  0.603.3D7.001 Stránky výrobcu

Bosch YOUseries Vac


Chcete ručný vysávač, ktorý je malý, ľahký a zároveň ponúka vysoký sací výkon? Bosch YOUseries Vac je výkonný a ľahko ovládateľný viacúčelový vysávač, s ktorým perfektne vysajete prach a ďalšie suché nečistoty v byte, kancelárii alebo interiéri auta. Pomocou štrbinovej hadice ľahko upracete aj veľmi úzke a ťažko dostupné miesta, akými sú napríklad priestory medzi autosedačkami, pod skriňami a podobne. Vysávač disponuje odolným a ľahko umývateľným filtrom a prachovou nádobkou na 0,25 litrov, ktorú môžete ľahko vybrať a vysypať. Výkonná vymeniteľná batéria s indikátorom napätia vydrží až 10 minút v chode, dobíjanie prebieha pomocou USB kábla. Vysávač Bosch YOUseries Vac vyniká jednoduchým intuitívnym ovládaním a moderným dizajnom.


Kľúčové vlastnosti vysávača Bosch YOUseries Vac

  • Malý a veľmi výkonný akumulátorový vysávač Bosh
  • Odolný a ľahko umývateľný filter
  • Vysávač Bosch YOUseries Vac umožňuje vysávanie úzkych či ťažko dostupných miest
  • Batéria má indikátor napätia a nabíjanie je jednoduché – pomocou USB kábla
  • Intuitívne ovládanie a moderný dizajn vysávača
  • Akumulátor a nabíjačka sú súčasťou balenia

Skvelý filtračný systém vysávača Bosch

Konštrukcia filtračného systému je vybavená predfiltrom, ktorý predlžuje celkovú životnosť filtra a udržuje silný sací výkon vákua. Už nikdy nebudete mať špinavé ruky – filtre vysávača Bosch YOUseries Vac vymeníte alebo vyprázdnite jednoducho stlačením integrovaného čapu.


Vysajte i horšie prístupné miesta

Nečistoty a zvyšky odstránite z úzkych a tesných priestorov ľahko a rýchlo pripojením štrbinovej hubice k vysávaču Bosch. Upratovanie ťažko dostupných miest bude vďaka tomu pre vás hračka.


Jednoduché dobíjanie vysávača Bosch YOUseries Vac

Vymeniteľnú batériu YOUseries môžete ľahko nabíjať cez USB-C™ a je kompatibilná s ďalšími nástrojmi YOUseries (vŕtačka, brúska a Vac). Obsahuje aj indikátor napájania aktivovaný pohybom.


Krásny dizajn

Nástroje YOUseries, sú vytvorené pre bezproblémovú integráciu pre akýkoľvek životný štýl. Sú malé a môžete ich ľahko zastrčiť prakticky kamkoľvek.


Bosch YOUseries Vac je univerzálny pomocník

Praktický akumulátorový vysávač Bosch dopĺňa malých každodenných pomocníkov série YOUseries. Využiť ho môžete flexibilne v každej situácii. Doma, pri domácom majstrovaní alebo dokonca aj keď ste na cestách, napríklad v aute počas kempovania. Veľmi rýchlo vysaje veľa nečistôt – vrátane omrviniek, prachu a zvieracích chlpov. Vďaka integrovanému filtru je vysávač Bosch YOUseries Vac používateľsky prívetivý. Filter je možné vyčistiť alebo vymeniť rýchlo a ľahko niekoľkými jednoduchými krokmi.


Parametre a špecifikácia

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko, Maďarsko Hotovo!

Vlastnosti

Materiál trubice
Plast Hotovo!

Typ povrchu

Typ povrchu
Všetky druhy podláh, Koberce, Tvrdé podlahy, Mäkké povrchy, Linoleum, Drevené podlahy, Plávajúce podlahy Hotovo!

Napájanie

Typ napájania
Aku Hotovo!

Výbava a príslušenstvo

Hubica
Štrbinová Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hmotnosť
0,61 kg Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bosch YOUseries Vac Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bosch YOUseries Vac. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bosch YOUseries Vac.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií