Boschmann 13 cm

Zobraziť katalóg
Boschmann 13 cm
3,0 1 hodnotení
Reproduktory do auta - kompletná súprava kvalitných reproduktorov G-5532 známeho výrobcu BM Boschmann. Nákupom tejto súpravy 13 cm reproduktorov potešíte nielen svoje uši, ale aj oči! S kráľovskou modrou membránou, ktorá vyniká svojou mimoriadnou pevnosťou a odolnosťou voči vlhkosti. Kvalitné spracovanie podčiarkuje výber použitých materiálov, maximálny výkon 260 W, plné basy a jemné výšky. Kalota pre vysoké tóny má hliníkovú membránu. Nechýba ani montážny materiál, kde nájdeme aj krycie mriežky, káble a skrutky.
Kód:  AUPR483 Produktové číslo:  33581

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Boschmann 13 cm

Hľadáte lacnú, a napriek tomu kvalitnú alternatívu k vašim auto reproduktorom? V tom prípade ste našli, čo hľadáte. Predstavujeme vám súpravu dvoch veľmi kvalitných reproduktorov, za naozaj príjemnú cenu od známeho výrobcu BM Boschmann.

Kľúčové vlastnosti

  • Priemer 13 cm
  • Výkon 260 W
  • Elegantný dizajn
  • Odolná membrána
  • Plné basy a jemné výšky

Kvalita na prvom mieste

S neprehliadnuteľnou membránou (vo farbe kráľovskej modrej), ktorá vyniká svojou mimoriadnou pevnosťou a odolnosťou voči vlhkosti, vaše auto priam ožije. Kvalitné spracovanie tiež podčiarkuje výber použitých materiálov. Ako príklad môže byť uvedená kalota pre vysoké tóny, ktorá má hliníkovú membránu.

Perfektný zvuk

Vysokotónový reproduktor s odolnými komponentmi poskytne vysoký výkon pri všetkých hlasitostiach, aj pri zosilnení hudby sa tak dočkáte čistého podania bez skreslenia. Zároveň vyniká odolnosťou voči teplotám aj vlhkosti, čo sú v automobile cenné vlastnosti. O poriadne ozvučenie sa postará 100 W RMS výkonu, maximálny výkon dosahuje 260 W.

Parametre a špecifikácia:

Výkon:
RMS: 100 W
Maximálny: 260 W

Zvuk:
Frekvenčný rozsah: 40 - 23 000 Hz
Citlivosť: 90 dB
Impedancia: 4 ohmy

Materiál:
Konštrukcia (kôš) - antirezonančná, lisovaná s povrchovou úpravou
Membrána - PP polypropylén
Záves membrány - špeciálny penový
Výškový reproduktor - 25 mm titanium

Montážna hĺbka:
51 mm

Obsah balenia:
mriežky reproduktorov
kabeláž
skrutky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Boschmann 13 cm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCHMANN 13 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSCHMANN 13 cm.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií