Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Súprava BOSE 591

Zobraziť katalóg
Súprava BOSE 591
Držiak – prídavný, na montáž sadrokartónu, pre Bose 591, pár
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS906g4c Produktové číslo:  B 744228-0010

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Súprava BOSE 591 Predaj skončil

Súprava BOSE 591

Pri budovaní nových budov sa musíme zamyslieť nad sebou. Jednou z možných výhod je, že môžete dosiahnuť úplnejší a sofistikovanejší vzhľad s nádychom luxusu. Nie je potrebné mať miestnosť plnú reproduktorov, aby ste si mohli vychutnať čistý zvuk. Ak si myslíte, že vaša zvuková súprava je vpred, môžete mať zároveň vysoko kvalitný a neviditeľný zvuk. Nemožná nie je dokonca ani dodatočná inštalácia reproduktorov Bose.

Spoločnosť Bose ponúka prakticky neviditeľnú technológiu, ktorá vám umožní začleniť reproduktory do sádrokartónových stien, aby ste dosiahli lepší vzhľad bez toho, aby ste ohrozili kvalitu zvuku. Konzola po montáži presne označuje miesto, kde sa má vytvoriť clona reproduktora. Po montáži je na vonkajšej strane pripevnená decentná mriežka.
Jeden balík stačí na umiestnenie dvoch reproduktorov Bose 591.

Kľúčové vlastnosti

  • Čistý a luxusný vzhľad
  • Jednoduchá inštalácia
  • Šetrí miesto
  • Nekompromisný zvuk

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE 591 Rough-in kit. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSE 591 Rough-in kit.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií