Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Bose Noise Cancelling Headphones 700 čierne

Zobraziť katalóg
Bose Noise Cancelling Headphones 700 čierne
4,8 22 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, cez hlavu, okolo uší, aktívne potlačenie hluku (ANC), uzatvorená konštrukcia, Bluetooth 5.0, podpora AAC a SBC, hlasový asistent, prepínanie skladieb, odnímateľný kábel 1,06 m, výdrž batérie až 20 h
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  BOS310k92 Produktové číslo:  794297-0100 Stránky výrobcu
Bose Noise Cancelling Headphones 700 čierne 319,90 € Momentálne nedostupné

Bose Noise Cancelling Headphones 700 čierne

Štýlové bezdrôtové slúchadlá Bose Noise Cancelling Headphones 700 s rozšírenou realitou

Ste pripravení na absolútne nový zvukový zážitok pri počúvaní vašej obľúbenej hudby? Bezdrôtové slúchadlá Bose Noise Cancelling Headphones 700 ponúkajú okrem špičkovej ergonómie a prvotriedneho zvuku aj rad moderných technológií, ako je napr. aktívne potlačenie okolitého hluku, funkcia rozšírenej reality Bose AR, kompatibilita s hlasovými asistentmi či pokročilý komunikačný systém využívajúci 4 citlivé mikrofóny.


Kľúčové vlastnosti bezdrôtových slúchadiel Bose Noise Cancelling Headphones 700 čierne

  • Prvotriedne bezdrôtové slúchadlá Bose
  • Perfektný zvuk s výraznými basmi
  • Pohodlná konštrukcia bezdrôtových slúchadiel Bose Noise Cancelling Headphones 700 čierne z najkvalitnejších materiálov
  • Aktívne potlačenie hluku (ANC)
  • Bezkonkurenčný systém štyroch mikrofónov na dokonalé zachytenie hlasu v akomkoľvek prostredí
  • Dlhá výdrž batérie slúchadiel – na jedno nabitie až 20 hodín
  • Funkcia rýchleho dobíjania batérie (15 minút)
  • Unikátna technológia Bose AR (rozšírená realita)
  • Podpora hlasových asistentov Amazon Alexa a Google Assistant
  • Bezdrôtové rozhranie Bluetooth 5.0
  • Pripojiteľný audio kábel s dĺžkou 1,06 m (súčasťou balenia)
  • Praktické cestovné puzdro

Ergonomický dizajn

Výborná ergonómia a dlhá výdrž batérie

Elegantná a veľmi ľahká konštrukcia je vybavená hlavovým mostom a pohodlnými náušníkmi s vystuženými mušľami, ktoré sa postarajú o dokonalý komfort pri každodennom počúvaní. Vysokokapacitná Li-Ion batéria s funkciou rýchleho dobíjania zaistí počúvanie hudby až po dobu 20 hodín. Plné dobitie nezaberie viac ako 2,5 hodiny.

Aktívne potlačenie hluku

Aktívne technológie potlačenia hluku

Bezdrôtové slúchadlá Bose Noise 700 sú vybavené pokročilou technológiou potlačenia okolitého hluku (ANC) s možnosťou nastavenia v 11 úrovniach. Stlačením tlačidla Conversation Mode ihneď pozastavíte prehrávanie hudby, aby ste v prípade potreby komunikácie mohli opäť vnímať okolité zvuky.

Dotykové ovládanie

Dotykové ovládanie priamo na slúchadlách Bose Noise 700

Celé ovládanie je intuitívne rozmiestnené priamo na slúchadlách Bose Noise 700. Vďaka tomu môžete rýchlo prepínať medzi skladbami, upravovať úroveň hlasitosti alebo prijímať hovory stlačením tlačidla. Slúchadlá je možné používať bezdrôtovo pomocou Bluetooth technológie, alebo k nim pripojiť dodaný audio kábel.

4-mikrofónový systém

Dokonalé zachytenie hlasu

Slúchadlá sú vybavené jedinečným 4-mikrofónovým systémom, ktorý zachytí iba váš hlas bez rušivého okolitého prostredia. Na komfortné ovládanie je možné využívať hlasových asistentov Google Assistant alebo Amazon Alexa, ktorých aktivujete jednoduchým stlačením tlačidla na pravej mušli.


Nová audio platforma rozšírenej reality Bose AR

S rozširovaním reality sa väčšinou stretávame vo vizuálnej oblasti. Vývojári v Bose tento pokrok presunuli aj do oblasti audio zariadenia. Bluetooth slúchadlá Bose Noise Cancelling 700 sú vybavené unikátnym systémom Bose AR, ktorý využíva integrované senzory monitorujúce polohu vašej hlavy a pohyb tela a v kombinácii s aplikáciami, ktoré využívajú ďalšie informácie, ako napr. vašu súčasnú lokáciu, vám slúchadlá púšťajú hudbu zvolenú na mieru bez toho, aby ste sa museli o čokoľvek starať.


Ovládajte slúchadlá pomocou vášho smartfónu

Mobilná aplikácia Bose Music zaistí pohodlné nastavenie slúchadiel a prehľadnú správu playlistu priamo na displeji vášho smartfónu alebo tabletu. Získajte dokonalú kontrolu nad jednotlivými funkciami na zabezpečenie toho najlepšieho zážitku z počúvania hudby s aktívnym ekvalizérom a pôsobivou basovou odozvou.



Parametre a špecifikácia

Porovnať
Farba
Čierna Hotovo!
Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Okolo uší Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Verzia Bluetooth
5.0 Hotovo!
Podporované kodeky
AAC, SBC Hotovo!
Dĺžka prívodného kábla
1,06 m Hotovo!
Vedenie kábla
Jednostranné (do jednej mušle) Hotovo!
Odnímateľný kábel
Áno Hotovo!

Vlastnosti a funkcie

Funkcie
Hlasový asistent, Prepínanie skladieb Hotovo!
Potlačenie hluku
Aktívne (ANC) Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Puzdro v balení Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Batéria

Maximálna výdrž batérie
20 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
USB-C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
250 g Hotovo!

Podsvietenie

Podsvietenie
Bez podsvietenia Hotovo!

Počet slúchadiel

Počet slúchadiel
2 (stereo) Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Zdravím, mám dotaz ohledně konektivity těchto sluchátek s Apple produkty (konkrétně s Iphone Xs). Zajímá mě zda-li je zde nějaké znatelné opoždění zvuku a nebo jestli vypadávají apod. Díky za odpověď.

Omezuje mě něco, když budu chtít poslouchat hudbu přes drát? Ptám se zda se vypne úplně BT modul. (chtěl bych poslouchat hudbu hlavně drátem) a také jestli zůstane zapnutý Noise Cancelling při poslouchání přes drát? (NC bych chtěl mít zapnutý) Děkuji

u staršího modelu bose quitecomfort 25 byl problém s levým nebo pravým sluchátkem který díky "skládací konstrukci" přestal po nějaké době fungovat často až po záruční době. Na internetu je o této závadě poměrně dost. Bose na to reagoval tak že .. je do nedávna vesele stále prodával i přes zjevnou konstrukční vadu nicméně reagoval novým modelem o několik měsíců později a vyšel s modelem Bose Quitecomfort 35, které tuto vadu řeší ovšem nemají vyměnitelnou baterii. Další problém se objevil s náušníky, které po těžkém provozu (nošení) se začali rozlepovat. Byl to poměrně nevzhledný dojem, pěna která v nich je začala dost vyčnívat. Nicméně toto stačilo jednoduše sešít a mohli jste je používat nadále... A nebyl důvod platit extra draze za nové.I tak po čase se umělá kůže sloupala a zůstala pouze látka. Tedy můj dotaz je, jestli nejde nášníky měnit jak je bose bude garantovat že s nimi nebude obdboný problém. Popřípadě časem až se ošoupá umělá kůže, půjde náušníky vyměnit?

Dobrý den. Headphone 700 / nemohu je vypnout / ! / a mají problém s Bluetooth připojení k PC. K iPhone se připojit dají.

Dobrý den, zda je funkční ANC, když jsou sluchátka propojená jen Jackem a ne bezdrátově. Děkuji

Dobrý den, všude se píše, že tyto sluchátka mají výdrž až 20 hodin. Mám tedy vadný kus, když po plném nabití moje sluchátka indikují cca 18 hodin? Díky za odpověď.

Dobrý den, mohl bych se zeptat podle čeho soudíte, že sluchátka umí aptX? Pokud vím a vlastním je a zkoušel jsem to, tak umí jen AAC a SBC. Upřímně řečeno, kdybych tohle tenkrát věděl, tak bych si koupil sluchátka Sony, takže bych rád věděl, jestli je aptX novinka, nebo jen chyba popisu.

Zdravim chcel by som sa spýtať aký bluetooth adapter by bol najlepší na pripojenie sluchadiel bose 700 noise cancelling k pc aby nedoslo ku strate kvality zvuku dakujem za odpoveď

Dobrý den, je možné reklamovat pouze trhající se náušníky bez nutnosti posílat celé sluchátka?

Předpokládám, že se nejedná o UC verzi. Bude tato též v budoucnu k dispozici?

123
Diskusia a poradňa k Bose Noise Cancelling Headphones 700 čierne
Príslušenstvo pre Bose Noise Cancelling Headphones 700 čierne Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE Noise Cancelling Headphones 700 černá. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSE Noise Cancelling Headphones 700 - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSE Noise Cancelling Headphones 700 - schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bose Noise Cancelling Headphones 700, fekete.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií