Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSE QuietComfort 20 iOS biela / modrá

Zobraziť katalóg
BOSE QuietComfort 20 iOS biela / modrá
5 1 hodnotení
Slúchadlá s patentovanú technológiu BOSE Acoustic Noise Cancelling s aktívnym potlačením okolitého ruchu as praktickým mikrofónom s tlačidlom na prijatie / ukončenie hovoru, pre Apple
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS310k12 Produktové číslo:  B 718839-0020

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE QuietComfort 20 iOS biela / modrá Predaj skončil

BOSE QuietComfort 20 iOS biela / modrá

Slúchadlá QuietComfort 20iOS sú druhou generáciou intraaurálne slúchadiel od spoločnosti Bose s vysoko efektívny funkciou eliminácie okolitého šumu. Umožní vám vychutnávať sýty tóny hudby a súčasne sa postarajú, aby dokonalý prednes nič nerušilo. Perfektné špunty StayHear + blokujú časť okolitého hluku. Napájanie funkcia zaisťuje kontrolný modul so zabudovaným akumulátorom, ktorý vystačí až na 16 hodín aktívneho používania. Nabíja sa jednoducho z akéhokoľvek portu USB približne dve hodiny. Pri úplnom vybití môžete ale samozrejme slúchadlá stále používať v pasívnom režime.
 
Pre situácie, keď prechádzate ulici alebo sedíte v čakárni, by však mohlo byť dokonalé odtienenie od okolitého hluku kontraproduktívne. Riešením je integrovaný režim Aware, jednoducho ho aktivujete tlačidlom a ste späť v kontakte s okolím. Pritom však súčasne počúvate svoju obľúbenú muziku, ale len s čiastočným útlmom vonkajších zvukov.
 
Vďaka štruktúre TriPort reprodukuje model QuietComfort 20i frekvenčne vyrovnaný zvuk s hlbokými tónmi, a to aj z dokonale kompaktných ozvučníc. Vylepšená akustická konštrukcia zahŕňa nový nátrubok, ktorý pomáha slúchadlám znieť otvorenejšie a prirodzenejšie. Vylepšená stabilita a pohodlie v uchu aj pri dlhom počúvaní je zase realizovaná pomocou patentovaných silikónových nástavcov StayHear +, ktoré držia menič vnútri ušnice vďaka rozopretie o hornú kraj ucha.
 
Diaľkové ovládanie s mikrofónom obsahuje aj tlačidlá pre príjem / ukončenie hovoru a aktiváciu režimu Aware. Model QuietComfort 20i je určený špecificky pre iZařízení a navyše ponúka ešte ovládanie hlasitosti, obsluhu prehrávanie a hlasové ovládanie.

Kľúčové vlastnosti

  • Špičkový zvuk, ktorému napomáha sada exkluzívnych technológií Bose.
  • Pokročilá redukcia šumu si nič nezadá so slúchadlami plnej veľkosti.
  • Režim Aware umožňuje počúvať okolité zvuky a súčasne sa tešiť z hudby.
  • Proprietárne ušné nadstavce StayHear + zaisťujú maximálnu stabilitu súčasne s vysokým komfortom.

Doplňujúce informácie:

Nabíjací akumulátor:
Doba nabíjania: 2 hodiny
Výdrž: až 16 hodín
Nabíjanie z portu USB

Štandardné príslušenstvo:
Slúchadlá QuietComfort 20iOS
3 páry nástavcov StayHear + (S, M, L)
Klip na oblečenie
Nabíjacie batérie li-ion
Nabíjací kábel USB
Puzdro na prenášanie

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE QuietComfort 20 iOS biela / modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE QuietComfort 20 iOS bílá/modrá.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií