Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BOSE QuietComfort 20 sivá

Zobraziť katalóg
BOSE QuietComfort 20 sivá
5 1 hodnotení
Slúchadlá s patentovanou technológiou BOSE Acoustic Noise Cancelling s aktívnym potlačením okolitého ruchu as praktickým mikrofónom s tlačidlom na prijatie/ukončenie hovoru, pre Android, Blackberry a Windows
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS310k1 Produktové číslo:  B 060828

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE QuietComfort 20 sivá

BOSE QuietComfort 20 sú slúchadlá, ktoré vám poskytnú úžasný priestorový zážitok z počúvania, výborne reprodukujú celé frekvenčné spektrum, vrátane bohatých basov, to všetko vďaka patentovanej technológii TriPort a Active EQ. Slúchadlá robí výnimočnými špeciálna konštrukcia StayHear +, vďaka ktorej je nosenie naozaj pohodlné - Slúchadlá v ušiach drží ako pribitá.

Slúchadlá disponujú technológiou BOSE Acoustic Noise Cancelling s aktívnym potlačením okolitého ruchu , Takže vonkajšie zvukové podnety nebudú rušiť pôžitok z počúvania. Prípadne možno zapnúť mód Aware, ktorý prepúšťa malé množstvo okolitého zvuku, aby ste stále vedeli, čo sa okolo deje. Slúchadlá sú vybavené ovládaním s integrovaným mikrofónom , Ovládaním rušenie hluku a módu Aware a tlačidlom príjmu/ukončenie hovoru. To všetko je plne kompatibilný s platformami Android, Blackberry a Windows . Integrovaná Li-Ion batéria dokáže napájať zariadenie 16 hodín. Slúchadlá sa dodávajú vrátane praktického cestovného boxu.

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE QuietComfort 20 sivá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE QuietComfort 20 šedá.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií