AD homeoffice AD homeoffice

BOSE QuietComfort 20i

Zobraziť katalóg
BOSE QuietComfort 20i
4,8 4 hodnotení
Slúchadlá drôtová, vhodná pre iPhone, mikrofón s potlačením okolitého ruchu, patentovaná technológia BOSE Acoustic Noise Cancelling, cestovný box
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS310k2 Produktové číslo:  QuietComfort 20i

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE QuietComfort 20i

Slúchadlá QuietComfort 20i sú prvým intraaurálním modelom spoločnosti Bose s vysoko efektívny funkciou eliminácie okolitého šumu. Umožní vám vychutnávať sýty tóny hudby a súčasne sa postarajú, aby dokonalý prednes nič nerušilo. Proprietárne špunty StayHear + blokujú časť okolitého hluku ao zvyšok sa postará aktívna funkcia eliminácie okolitého šumu (ANC). Napájanie funkcia zaisťuje kontrolný modul so zabudovaným akumulátorom, ktorý vystačí až na 16 hodín aktívneho používania. Nabíja sa jednoducho z akéhokoľvek portu USB približne dve hodiny. Pri úplnom vybití môžete ale samozrejme slúchadlá stále používať v pasívnom režime.

Pre situácie, keď prechádzate ulici alebo sedíte v čakárni, by však mohlo byť dokonalé odtienenie od okolitého hluku kontraproduktívne. Riešením je integrovaný režim Aware, Jednoducho ho aktivujete tlačidlom a ste späť v kontakte s okolím. Pritom však súčasne počúvate svoju obľúbenú muziku, ale iba s čiastočným útlmom vonkajších zvukov.

Vďaka štruktúre TriPort reprodukuje model QuietComfort 20i frekvenčne vyrovnaný zvuk s hlbokými tónmi, a to aj z dokonale kompaktných ozvučníc. Vylepšená akustická konštrukcia zahŕňa nový nátrubok, ktorý pomáha slúchadlám znieť otvorenejšie a prirodzenejšie. Vylepšená stabilita a pohodlie v uchu aj pri dlhom počúvaní je zase realizovaná pomocou patentovaných silikónových nástavcov StayHear +, Ktoré drží menič vnútri ušnice vďaka rozopretie o hornej kraj ucha.

Posuvný jazdec na kábli vám uľahčí intuitívne zapínanie a vypínanie funkcia eliminácie okolitého šumu. Diaľkové ovládanie s mikrofónom obsahuje aj tlačidlá pre príjem/ukončenie hovoru a aktiváciu režimu Aware. Model QuietComfort 20i je určený špecificky pre iZařízení a navyše ponúka ešte ovládanie hlasitosti, obsluhu prehrávanie a hlasové ovládanie.

Kľúčové prvky:
  • Špičkový zvuk, ktorému napomáha sada exkluzívnych technológií Bose.
  • Pokročilá redukcia šumu si nič nezadá so slúchadlami plnej veľkosti.
  • Režim Aware umožňuje počúvať okolité zvuky a súčasne sa tešiť z hudby.
  • Proprietárne ušné nástavce StayHear + zaisťujú maximálnu stabilitu súčasne s vysokým komfortom.

Doplňujúce informácie:

Kompatibilita diaľkového ovládania a mikrofónu (aktuálne pozri stránky výrobcu):
iPod nano (4. generácia a novšie), iPod touch (2. generácie a novší)
iPhone 3GS a novšie
iPad, iPad 2
MacBook a MacBook Pro modelové rady 2009 a novšie

Kompatibilita diaľkového ovládania:
iPod shuffle 3. generácie a novší

Nabíjací akumulátor:
Doba nabíjania: 2 hodiny
Výdrž: až 16 hodín
Nabíjanie z portu USB

Poznámka:
Reprodukcia zvuku je podporovaná všetkými modelmi iPod.

Štandardné príslušenstvo:
Slúchadlá QuietComfort 20i
3 páry nástavcov StayHear + (S, M, L)
Klip na oblečenie
Nabíjacie batérie li-ion
Nabíjací kábel USB
Puzdro na prenášanie

Parametre a špecifikácia

Farba
Sivá Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, na sluchátkách mi prestalo fungovat tlacidlo pro prepínaní Aware Mode, čiže pro vypnutí potlačení šumu a zapnutých sluchátkách. Sluchátka po zapnutí fungují, mikrofon taky, play/pause taky a zvyšovaní znížovani zvuku taky. Jak je možný tento problém vyřešit ? Z autoriz. servisu Elvia mi řekli, že nemají dostupní náhradní díly. Takže mám zatím jediný problém a to je, že jsou nepoužitelný s tím, že nemůžu přepínat potlačení šumu, jinak v pořádku. Děkuji

Diskusia a poradňa k BOSE QuietComfort 20i
Príslušenstvo pre BOSE QuietComfort 20i Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE QuietComfort 20i.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií