AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BOSE QuietComfort 30 wireless headset black

Zobraziť katalóg
BOSE QuietComfort 30 wireless headset black
4,2 5 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá do uší, bezdrôtové, Bluetooth, NFC, s patentovanou technológiou BOSE Acoustic Noise Cancelling s aktívnym potlačením okolitého ruchu a s praktickým mikrofónom s tlačidlom na prijatie/ukončenie hovoru, nastavenie intenzity odtlmenia, výdrž batérie až 10 hodín, cestovné puzdro
Kód:  BOS310k9b Produktové číslo:  B 761448 - 0010 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE QuietComfort 30 wireless headset black Predaj skončil

BOSE QuietComfort 30 wireless headset black

Spoločnosť Bose prichádza opäť s niečím, čo vás zaručene nadchne. V tomto prípade ide o bezdrôtové slúchadlá, ktoré disponujú dokonalým systémom uchytenia v uchu, modernými technológiami a hlavne dlhou výdržou. Veľmi elegantný štýl a kvalitné prevedenie vás zaujme. Zaistená bola výborná reprodukcia celého frekvenčného spektra. Núdza nebude o hlboké basy, ani o čisté výšky. Použité boli veľmi kvalitné materiály a tak výrobca zaručuje nevšedný zážitok pri počúvaní vašich obľúbených hudobných interprétov. 

Kľúčové vlastnosti

  • Bezdrôtové slúchadlá BOSE
  • Moderné technológie (Bluetooth a NFC)
  • Znateľné zníženie okolitého hluku
  • Prémiové spracovanie a dizajn
  • Výdrž v bezdrôtovom režime až 10 hodín
  • Vybavené praktickým mikrofónom
  • Balenie obsahuje cestovné púzdro

Dlhá výdrž

Výdrž celkom až 10 hodín na jedno nabitie v bezdrôtovom režime vystačí na celý váš playlist. Párovanie so zdrojom hudby je pritom vďaka technológii NFC otázkou chvíľky. Súčasťou slúchadiel je integrovaný mikrofón pre maximálnu čistotu hovorov aj vo veternom prostredí. Vaše neodkladné hovory tak vybavíte rýchlo, ľahko as úplnou gráciou.

Len hudba

Bez okolitého ruchu a káblov. To je heslo nových takýchto bezdrôtových slúchadiel Bose QuietComfort 30, ktoré vsádzajú na maximálny audio zážitok a pohodlie aj pri pohybe v rušnom meste. Novinka je doslova oslavou zvukového inžinierstva - chváli sa jednou z najúčinnejších redukcií okolitého hluku na trhu vďaka technológii Acoustic Noise Cancelling. Elektronicky potláča okolitý ruch ďaleko efektívnejšie než len obyčajným tesnením meničov. Neustále analyzuje, porovnáva a reaguje na okolité zvuky, a potom ich vyruší opačným signálom. Aj na rušnej ulici teda počujete len hudbu, kdežto všetko ostatné je odsunuté do pozadia. 

Balenie obsahuje

  • Bezdrôtové slúchadlá
  • Cestovné puzdro
  • 3 veľkosti QC nástavcov (S, M, L)
  • Nabíjací USB kábel
 

Parametre a špecifikácia

Farba
Čierna Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE QuietComfort 30 wireless headset black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE QuietControl 30 wireless headset black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSE QuietControl 30 wireless headset black.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií