Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSE SA-5

Zobraziť katalóg
BOSE SA-5
5 1 hodnotení
Sieťový prehrávač SA koncový doplnený o streamovanie hudby pomocou SoundTouch WiFi adaptéra z PC alebo NAS servera, telefónu, internetové rádiá, Deezer, Spotify® and iHeartRadio®atd, Bluetooth, možno pripojiť akýkoľvek pár reproduktorov, 3 × Aux vstup prepínateľný zo SoundTouch aplikácie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS904d9a Produktové číslo:  B 737253-2110

BOSE SA-5

Tento malý zosilňovač ľahko pri inštalácii schováte, pripojíte vlastné reproduktory a zažijete nekonečný svet hudby streamovanej z rôznych zdrojov. Zosilňovač so 100 Wattmi na kanál sa pripojí k vašej sieti WiFi, a potom vás už nič nezastaví. Užívajte vlastnú hudobnú knižnicu a nekonečné zástupy skladieb online. Má tiež Bluetooth pripojenia a tri AUX vstupy, takže môžete pripojiť zdroje, ako je napríklad CD prehrávač. Dokonca má výstupy pre 2 páry reproduktorov.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitná a hlasná reprodukcia zvuku v diskrétnom prevedení
  • Internetové i lokálne sieťové funkcie
  • Prístup k internetovým rádiám a online službám (Spotify, Deezer)
  • Kompletné ovládanie cez mobilnú aplikáciu
  • Predvoľby obľúbených pesničiek v aplikácii
  • Rozšírenie o ďalšie prvky SoundTouch pre počúvanie vo viacerých miestnostiach
  • Pripojenie ostatných zariadení pomocou 3× 3,5mm vstupu AUX

Najlepší ovládač

Bezplatná aplikácia premení váš telefón vo výkonný diaľkový ovládač. K tomu môžete ovládať svoju hudbu bez ohľadu na to, kde sa práve nachádzate. Aby ste si konečne pustili obľúbený song, už nemusíte nedočkavo preklikávať sieťou až k zdroju. Obľúbené pesničky budete mať doslova pri ruke. V mobilnej aplikácii stačí stlačiť jednu zo šiestich predvolieb a vami pripravená hudba začne hrať.

Kooperatívny SoundTouch

Zosilňovač je súčasťou celého radu výrobkov Bose pre prehrávanie obľúbenej hudby v každej miestnosti vášho domova. Táto rodina bezdrôtových produktov spadá do systému SoundTouch. SoundTouch synchronizuje rôzne zariadenia pod jedinú správu. Od jednodielnych hudobných systémov, cez vonkajšie reproduktory, až po domáce kino. Jednoducho prehrávajte rovnakú hudbu po celom dome alebo rôznu hudbu v rôznych miestnostiach.

 
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE SA-5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SA-5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSE SA-5.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií