Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Bose sada 707 – biele

Zobraziť katalóg
Bose sada 707 – biele
Domáce kino typ sústavy: 3.1, aktívna (samostatná), technológia: WiFi a Bluetooth, Bez mechaniky
Kód:  BOSset03

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bose sada 707 – biele

Bose set 707 premení váš salón na dokonalé domáce kino. Súčasťou sady je subwoofer Bass module 700 a soundbar BOSE SoundBar 700. Predstavuje špičkové bezdrôtové riešenie domáceho zvukového systému, s ktorým sa dotknete skutočného zvukového potenciálu filmov, hier aj muziky. Tento systém ozvučenia k televízoru sa dá rozširovať podľa potreby až do systému 5.1. Bose SoundBar 700 ponúka Bluetooth rozhranie na bezdrôtové ovládanie cez smartfón alebo tablet a nechýba ani podpora hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa. 

Kľúčové vlastnosti sady Bose set 707 – biely

  • Set subwoofera Bass module 700 a soundbar BOSE SoundBar 700
  • BOSE SoundBar 700 je najvýkonnejší soundbar z rodiny Bose
  • Špičkové bezdrôtové riešenie domáceho zvukového systému
  • Možno rozširovať až do systému 5.1
  • Patentovaná technológia QuietPort a PhaseGuide
  • Bezdrôtové Bluetooth rozhranie na prepojenie s mobilnou aplikáciou
  • Podpora hlasových asistentov Google Assistant a Amazon Alexa
  • Diaľkové ovládanie súčasťou balenia
  • Bass module 700 dokonale zlepší kvalitu zvuku Soundbar
  • Pripája sa bezdrôtovo
  • Ponúka skutočne výkonné basy a silný rozsah zvuk
  • Disponuje bezdrôtovými prijímačmi s dosahom 9 metrov
  • Moderný dizajn
  • Farebné vyhotovenie: biele

Bose Soundbar 700 vás zaujme svojím minimalistickým dizajnom

Bose Soundbar 700 zaujme minimalistickým dizajnom s čistými líniami, ktorý oživí každý moderný interiér. Zariadenie je vybavené plášťom z tvrdeného skla s dokonalou povrchovou úpravou a kvalitnou kovovou mriežkou. Zvukový panel môžete umiestniť na stolík pod televízorom, alebo namontovať na stenu. Prispôsobené nízkoprofilové snímače sa postarajú o vynikajúcu čistotu reprodukcie pri zachovaní neuveriteľne tenkého dizajnu. Vďaka technológii PhaseGuide vás zvuk doslova obklopí. Táto technológia v kombinácii s dizajnom QuietPort transformuje zážitok z počúvania spôsobom, ktorý znižuje skreslenie a rozširuje zvukové pole.

Bose Soundbar možno ovládať hlasovými asistentmi aj ovládačom

S hlasovými asistentmi Google a Amazon Alexa môžete ovládať prehrávanie hudby či získavať informácie bez nutnosti zdĺhavého zadávania príkazov. Vďaka 8 mikrofónom je zaistené presné rozpoznanie hlasu aj pri počúvaní hlasnej hudby. Svetelný pruh zobrazuje aktuálny stav asistenta, vďaka čomu získate dokonalý prehľad, kedy vás zariadenie počúva. Súčasťou balenia je diaľkové ovládanie Bose Soundbar 700 Universal Remote, ktoré umožní pohodlne spravovať celú vašu zábavu jediným stlačením tlačidla. Ovládač je vybavený 6 predvoľbami a na maximálne prehľadné používanie sa vždy rozsvietia len tie tlačidlá, ktoré sú v danej chvíli aktívne. 

Pomocou Bose Soundbar 700 môžete bezdrôtovo streamovať hudbu

Bose Soundbar 700 je kompatibilný s bezdrôtovými technológiami WiFi, Bluetooth a Apple AirPlay 2, pomocou ktorých môžete bezdrôtovo streamovať hudbu z vašich obľúbených služieb, ako je Spotify, Deezer, Amazon Music alebo Apple Music. Samozrejme môžete prehrať aj čokoľvek z vášho inteligentného telefónu alebo tabletu. Mobilná aplikácia Bose Music zaistí jednoduché prechádzanie celej hudby na jednom mieste s možnosťou plynulého presunu medzi stanicami, zoznamami skladieb alebo streamovacími službami. Nastavenie predvolieb je veľmi jednoduché a aplikácia vás celým procesom prevedie krok za krokom. 

Bass module 700 dokonale zlepší kvalitu zvuku soundbaru

Subwoofer Bass module 700 zase dokonale zlepší kvalitu zvuku Soundbar. Je špeciálne navrhnutý tak, aby prinášal zvuk hudby, filmov a televíznych relácií na úplne novej úrovni. Pripája sa bezdrôtovo a ponúka skutočne výkonné basy. Poskytuje tiež silný rozsah zvuku, ktorý je optimálne vyvážený, a vy tak budete môcť zostaviť úchvatný systém priestorového zvuku. Bass module 700 disponuje bezdrôtovými prijímačmi s dosahom 9 metrov, vďaka čomu ho môžete umiestniť do akejkoľvek miestnosti a získate zvuk ako v kine. 

Súprava Bose set 707 zaistí atmosféru domáceho kina

Bass module 700 vám umožní vychutnať si viackanálový zvuk so zosilnenými basmi.  Pomocou Bluetooth môžete navyše posielať zvuk z telefónu do subwoofera. Ten svojím moderným dizajnom dokonale zapadne do interiéru a bude sa skvele vynímať v každej miestnosti. Okrem kompatibility s Bose Soundbar 700 ho možno tiež prepojiť s Bose Soundbar 500 a Bose SoundTouch 300. Sada Bose set 707 zaistí skutočne dokonalý zvuk a atmosféru kina priamo u vás doma. 

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Počet kanálov
3.1 Hotovo!
Typ pripojenia
HDMI, USB Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ sústavy

Počet kanálov
3.1 Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
HDMI, USB Hotovo!
Bezdrôtové pripojenie
Bluetooth, WiFi, Multiroom Hotovo!
USB
1 × Hotovo!

Subwoofer

Typ subwoofera
Aktívny Hotovo!
Pripojenie subwoofera
Bezdrôtový Hotovo!

Určenie

Určenie
K TV Hotovo!

Typ sústavy

Typ sústavy
3.1 Hotovo!
Aktívne/pasívne
Aktívne (samostatné) Hotovo!
Mechanika
Bez mechaniky Hotovo!
Vlastnosti a funkcie
Multiroom, Diaľkové ovládanie Hotovo!

Pripojenie

Technológia
WiFi, Bluetooth Hotovo!

Prenos zvuku v sústave

Reproduktory
Káblové Hotovo!
Subwoofer
Bezdrôtové Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bose sada 707 – biele Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE set 707 - bílý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bose set 707 - fehér.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií