Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BOSE Solo 15 TV

Zobraziť katalóg
BOSE Solo 15 TV
SoundBar pre televízory uhlopriečky 46 "- 50", technológia TrueSpace, 1x optika, 1x coax, 1x analógový vstup, diaľkové ovládanie
Kód:  BOS902d Produktové číslo:  B 063584

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE Solo 15 TV

SoundBar značky BOSE je tým pravým spôsobom pre parádny vychutnávanie filmov i programov televízie. Vďaka malému prevedenie a kvalitnú reprodukciu sa hodí k veľmi tenkým televízorom, kde väčšinou nezostalo toľko miesta pre riadne reproduktory, nieto pre subwoofer. Dômyselná konštrukcia a pokročilá technológia TrueSpace reprodukujú zvuk rovnomerne po celej miestnosti. SoundBar poskytne detailné a hlasný zvukový prednes so zreteľnými dialógmi a dramatickými basy.

Komfort pri sledovaní zaručí funkcie upravujúce hlasitosť tak, aby bol zvuk stále dobre počuteľný tým, že obmedzuje neprirodzené výkyvy hladiny, akými sú napríklad filmové explózie a pod. Zvukový systém možno jednoducho umiestniť pod väčšinu televíziou do 50 "a vojde sa aj do police. Po vybalení stačí len zapojiť do zásuvky a pripojiť jediným káblom zvukový vstup.

Parametre a špecifikácie:

Rozhranie:
1x optický audio vstup
1x koaxiálny audio vstup
1x stereo (R/L) vstup

Rozmery:
62,8 x 7,6 x 35,6 cm

Balenie:
BOSE Solo 15 TV
Diaľkové ovládanie
Napájací kábel
Optický kábel
Analógový kábel

Parametre a špecifikácia

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE Solo 15 TV Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE Solo 15 TV.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií