Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

mini AD Gaming AlzaBoxy Q1

BOSE SoundLink Mini II - Carbon Black

Zobraziť katalóg
BOSE SoundLink Mini II - Carbon Black
5,0 97 hodnotení
Bluetooth reproduktor na bezdrôtový prenos hudby z mobilného telefónu či tabletu, dosah až 10 m, doba hrania na jedno nabitie až 10 hodín, pripojenie aj s pomocou 1x Aux IN, vstavaný mikrofón na telefonovanie
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS801y1 Produktové číslo:  B 725192-2140 Stránky výrobcu
BOSE SoundLink Mini II - Carbon Black Predaj skončil

BOSE SoundLink Mini II - Carbon Black

TEN NAJLEPŠÍ ZVUK PRIAMO NA dlane vašej ruky

Reproduktor BOSE môže byť s vami na každom vašom kroku a dovolí vám oddávať sa svojej obľúbenej hudbe, kamkoľvek pôjdete. Ak od tohto malého reproduktora ale očakávate  slabý zvuk, ste na veľkom omyle. Plný, prirodzený zvuk a dramaticky hlboké basy sú len dve z mnohých predností SoundLink BOSE, ktorý sa vám bez problémov vojde do dlane.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
BOSE SoundLink Mini II

reproduktor nabitý technológiami


Vďaka technológii bluetooth nemusíte spolu s reproduktorom nosiť ani žiadne káble, stačí sa bezdrôtovo pripojiť k smartphonu, tabletu, alebo akémukoľvek inému zariadeniu, ktoré podporuje bluetooth technológiu. Myslíte že je to všetko? Nie je. SoundLink Mini II disponuje dokonca aj hlasným odposluchom, preto môžete aj hovory prijímať nahlas.

Niekoľko dôvodov, prečo je SoundLink Mini II tak jedinečný:

  • Nadupaný zvuk s duniacimi basmi - pre naozajstný zážitok z počúvania
  • Bezdrôtový a kompaktný - perfektný parťák na cesty
  • Zabudovaný mikrofón - pre hlasné hovory
  • Hlasová nápoveda - pre ultra ľahké párovanie s Bluetooth zariadením
  • Dobíjacia batérie - SoundLink zvládne hrať až 10 hodín


Vďaka neuveriteľne nízkej váhe len 0.67 kg, vám nebude robiť problém vložiť SoundLink do batohu a nebude pre vás znamenať žiadnu záťaž. Vďaka nízkemu profilu ho môžete umiestniť takmer kamkoľvek a nízke ťažisko zabezpečí, že je takmer nemožné SoundLink prevrátiť.

Dobíjacie Lítium-Iónová batéria vám zaistí až 10 hodín hrania a nie je problém ju dobiť ľahko pomocou USB kábla. Doma môžete nabíjať SoundLink nezávisle na počúvaní hudby, preto je vždy pripravený. Stačí ho vziať do dlane a vyraziť na cesty.

Táto fotografia je vypnutá z Lightbox a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
BOSE SoundLink Mini II

Perfektná konektivita

SoundLink Mini II vás prekvapí svojím neuveriteľným dosahom až 9 metrov, takže si môžete vychutnávať jeho perfektný zvuk kdekoľvek a pohodlne bez drôtov. Prepojenie s iným zariadením je teraz ešte jednoduchšie než predtým, vďaka hlasovým pokynom. SoundLink si dokonca dokáže zapamätať osem posledných pripojených zariadení.


Obor v malom tele

Po uvedení SoundLink na trh už nemusíte obetovať prenositeľnosť kvôli výkonu. Inovatívne technológie spolu s konfiguráciou ovládačov vám ponúknu pestrý zvuk od vibračných vodiacich basov, až po ostré výšky.


SoundLink tvorí hliníkový plášť, ktorý v sebe snúbi eleganciu a odolnosť. Je vybavený tlačidlami na zmenu hlasitosti a na zapnutie, alebo vypnutie. Ovládať všetko ostatné môžete jednoducho pomocou svojho zariadenia a Bluetooth.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, chcem sa opytat, ci baterii v tomto reproduktore skodi, ak je dlhodobo v nabijacej "koliske"? Mozem ho tam nechat, alebo ho treba vyberat? Vdaka

Možná jsem slepý, ale nikde nevidím wattáž jednotlivého reproduktoru a celkové "sestavy"

Zdravím rozhoduje se koupit mezi těmi to dvěma repro za 1(Sony SRS-HG1) Za 2(BOSE SoundLink Mini II - Carbon Black) Oba stojí cenově témeř stejně,daji se ovládat oba přes mobilní aplikaci?nevim který mam koupit který je podle vás lepší kvalitnější pripadne jaký mají plusi a minusi který byste si z hlediska kvality zvuku koupili vy?prosim poraďte který je lepší jestli se to tak dá říct oba dva sou urcite hodně kvalitní jen bych chtel názor který byste koupili vy,jeste maličkost u Sony sem našel výkon. 26w ale nikde sem nenašel výkon repro od bose.ptam se který byste si koupili vy a proč.predem diky.ps:spíše pište na níže uveďeny e-mail ,diky.

kolik vatů

Zakoupil jsem si tento vyrobek a chybi mi k vyrobku navod v cestine. kde ho mohu prosim ziskat ? Za 5000 koliku bez navodu :(

Dobry den. Zakoupil jsem si tento reproduktor a jsem nadseny. Pouzivam jej sparovany s telefonem a tabletem bezproblemu. Nyni jsem si koupil tv sony bravia kd-55sd8505 a tv bohuzel pres pri bt vyhledavani reproduktor nenajde. Repro mam v rezimu parovani. Ale neuspesne. Existuje zpusob jak tyto dve zarizeni spojit nebo tv nepodporuje potrebny BT profil? Dekuji. Lukas

Dobrý den, potřeboval bych náhradní nabíječku, kde ji seženu?

dobrý den, co si mám představit pod pojmem CZ lokalizace. po instalování SW pro update od výrobce češtinu vůbec nenabídne. jinak je to chyba že je v CZ lokalizaci.

Dobrý den, je možné připojit k reproduktoru jako zdroj hudby USB s MP3? Děkuji.

Muzu se zeptat jaky to vykon?

12
Diskusia a poradňa k BOSE SoundLink Mini II - Carbon Black
Príslušenstvo pre BOSE SoundLink Mini II - Carbon Black
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SoundLink Mini II - Carbon Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSE SoundLink Mini II - Carbon Black.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií