Alza pre firmy

BOSE SoundSport wireless Aqua

Zobraziť katalóg
BOSE SoundSport wireless Aqua
4,4 6 hodnotení
Bezdrôtové slúchadlá – s mikrofónom, štuple, uzatvorená konštrukcia, Bluetooth, NFC, prijímanie hovorov, s ovládaním hlasitosti, certifikácia IPX4, výdrž batérie až 6 h
Produkt je lokalizovaný pre SK
Kód:  BOS312h1 Produktové číslo:  B 761529-0020 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE SoundSport wireless Aqua

Bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua

Radi športujete a nechcete sa vzdať počúvania svojej obľúbenej hudby ani počas tréningov? Potom sú špeciálne pre vás určené bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua. Tieto slúchadlá sú vyrobené v špeciálnom dizajne, vďaka ktorému dokonale držia v ušiach aj pri náročnom pohybe. S výdržou až 6 hodín na jedno nabitie sa smelo môžete vydať aj na dlhý beh. Nezastaví vás pritom ani pot pri poriadnej námahe, slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua sú totiž odolné voči potu a vlhkosti.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua
Bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua

Spojovací kábel

Slúchadlá do uší BOSE SoundSport wireless Aqua sú vzájomne spojené praktickým a ľahkým káblom,  ktorý podporí ich stabilitu a obmedzí riziko vypadnutia či straty. Vďaka zabudovanému mikrofónu môžete  slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua použiť aj ako handsfree a jednoducho vybavovať telefónne hovory.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua

Vysoká odolnosť športových slúchadiel BOSE

Bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua disponujú krytím s certifikáciou IPX4, ktoré umožňuje ich použitie aj v nepriaznivých poveternostných podmienkach a bez problému je ochráni takisto pred potom. Nech sa už rozhodnete vyraziť kdekoľvek a za akéhokoľvek počasia, športové slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua vás budú vždy sprevádzať.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua

Bluetooth pripojenie

Bezkáblové slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua sú vybavené technológiou Bluetooth na jednoduché a rýchle párovanie s telefónom či iným inteligentným zariadením. Vďaka tomu si budete môcť za okamih vychutnať čisté a kvalitné prehrávanie bez obáv zo straty signálu. Párovanie Bluetooth slúchadiel BOSE so zdrojom hudby možno vykonávať aj pomocou technológie NFC.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua

BOSE SoundSport wireless Aqua majú dlhú výdrž

Na jedno nabitie slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua vydržia v prevádzke až 6 hodín. Špeciálny dizajn s krídelkami zaručí, že vám slúchadlá budú vždy dokonale sedieť a nebudú vás tlačiť ani pri dlhšom nosení. Spoločnosť Bose využíva spoluprácu s Tile, čo je najväčšia komunita pre straty a nálezy, vďaka ktorej svoje slúchadlá do uší BOSE v prípade straty veľmi rýchlo nájdete. Stačí použiť aplikáciu Bose Connect a stiahnuť Tile.

Bezdrôtové slúchadlá BOSE SoundSport wireless Aqua

Kľúčové vlastnosti BOSE SoundSport wireless Aqua

  • Praktický spojovací kábel
  • Dlhá výdrž až 6 hodín na jedno nabitie
  • Modrá farba
  • Zabudovaný mikrofón na handsfree hovory
  • Technológia Bluetooth
  • NFC konektivita
  • Vysoká odolnosť IPX4

Parametre a špecifikácia

Farba
Modrá Hotovo!
Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!
Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!

Farba

Farba
Modrá Hotovo!

Typ slúchadiel

Vyhotovenie
Štuple Hotovo!
Konštrukcia
Uzatvorená Hotovo!
Mikrofón
Áno Hotovo!

Pripojenie

Typ pripojenia
Bluetooth Hotovo!
Vedenie kábla
Obojstranné (do oboch mušlí) Hotovo!

Charakteristika mikrofónu

Batéria

Maximálna výdrž batérie
6 h Hotovo!
Nabíjanie akumulátora
microUSB Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
22 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, rozhoduji se mezi sluchátkami BOSE SoundSport wireless a Powerbeats 3 wireless. Využíval jsem vždy Beats studio, které bohužel nejsou tak praktické, ale se zvukem jsem byl vždy spokojený. Potřeboval bych proto poradit, které z těchto dvou zařízení (BOSE SoundSport wireless a Powerbeats 3 wireless) lépe hraje =D. Sluchátka využívám jak na sport, tak do letadla, či rušným průchodem města. Zvažuji značku BOSE, ale u sluchátek s ní zatím nemám zkušenosti. Předem děkuji za odpověd.

Dobrý deň, pri telefonovaní ide zvuk do oboch slúchadiel? Na rozdiel od BOSE SoundSport Free Wireless.

Dobry den je možné si sluchátka vyzkoušet na podejně?

jsou sluchátka kompatibilní s apple iwatch 4 serie?

Diskusia a poradňa k BOSE SoundSport wireless Aqua
Príslušenstvo pre BOSE SoundSport wireless Aqua Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SoundSport wireless Aqua. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSE SoundSport nélküli Aqua.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií