Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

BOSE SoundTrue Around Ear mentolová

Zobraziť katalóg
BOSE SoundTrue Around Ear mentolová
Slúchadlá uzavretá, TriPort štruktúra slúchadiel, nastaviteľný hlavový most, nízka hmotnosť, ovládanie hovorov a hlasitosti, mikrofón, transportný obal
Kód:  BOS311c Produktové číslo:  B 062426

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE SoundTrue Around Ear mentolová Predaj skončil

BOSE SoundTrue Around Ear mentolová

Slúchadlá SoundTrue sú navrhnuté tak, aby všetky hudba znela lepšie a čistejšie - a to aj v hlbokých tónoch. Sú ľahká a pohodlná , Takže môžete zabudnúť, že ich máte na sebe. Pri prenášaní je možno zložiť a uložiť do dodaného puzdra. To všetko sa však nevylučuje s pevnosťou , Ktorá je určite žiaduce vlastnosťou cenenou pri každodennom nosení. Sú k dispozícii vo verzii na uši i okolo uší a v celej rade sviežich dizajnových prevedení. Stačí si len vybrať svoje favorizované.

Slúchadlá SoundTrue sú vybavené dômyselným akustickým dizajnom pre prirodzený zvuk v celom spektre - Od spevákov s vysokými tónmi až po rytmickú basovú linkou. Nechajte sa pohltiť zvukom a nevenujte sa ničomu inému. Mäkké polstrovanie hlavového oblúka a náušníky z pamäťovej peny zaručujú pohodlie bez ohľadu na to, aký dlhý je váš playlist.

Slúchadlá sú špeciálne prispôsobená pre použitie s iPhonom a ďalšou elektronikou Apple . Na kábli umiestnený diaľkový ovládač s mikrofónom vám umožní ovládať hudobné funkcie , Nastavenie hlasitosti, prehrávanie, preskakovanie skladieb a podobne. Môžete tiež prepínať medzi hovormi a hudbou jedným dotykom. Audio kábel sa pripája k jednej mušli, čo dáva väčšiu voľnosť pohybu a menej zamotávaniu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE SoundTrue Around Ear mentolová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SoundTrue Around Ear mentolová.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií