Dvojročná záruka teraz aj pre firmy PET

BOSE SoundTrue On Ear mentolová

Zobraziť katalóg
BOSE SoundTrue On Ear mentolová
Slúchadlá uzavretá, TriPort štruktúra slúchadiel, nastaviteľný hlavový most, nízka hmotnosť, ovládanie hovorov a hlasitosti, mikrofón, transportný obal
Kód:  BOS311m Produktové číslo:  B 062422

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE SoundTrue On Ear mentolová Predaj skončil

BOSE SoundTrue On Ear mentolová

Slúchadlá SoundTrue sú navrhnuté tak, aby všetky hudba znela lepšie a čistejšie - a to aj v hlbokých tónoch. Sú ľahká a pohodlná , Takže môžete zabudnúť, že ich máte na sebe. Pri prenášaní je možno zložiť a uložiť do dodaného puzdra. To všetko sa však nevylučuje s pevnosťou , Ktorá je určite žiaduce vlastnosťou cenenou pri každodennom nosení. Sú k dispozícii vo verzii na uši i okolo uší a v celej rade sviežich dizajnových prevedení. Stačí si len vybrať svoje favorizované.

Slúchadlá SoundTrue sú vybavené dômyselným akustickým dizajnom pre prirodzený zvuk v celom spektre - Od spevákov s vysokými tónmi až po rytmickú basovú linkou. Nechajte sa pohltiť zvukom a nevenujte sa ničomu inému. Mäkké polstrovanie hlavového oblúka a náušníky z pamäťovej peny zaručujú pohodlie bez ohľadu na to, aký dlhý je váš playlist.

Slúchadlá sú špeciálne prispôsobená pre použitie s iPhonom a ďalšou elektronikou Apple . Na kábli umiestnený diaľkový ovládač s mikrofónom vám umožní ovládať hudobné funkcie , Nastavenie hlasitosti, prehrávanie, preskakovanie skladieb a podobne. Môžete tiež prepínať medzi hovormi a hudbou jedným dotykom. Audio kábel sa pripája k jednej mušli, čo dáva väčšiu voľnosť pohybu a menej zamotávaniu.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE SoundTrue On Ear mentolová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE SoundTrue On Ear mentolová.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií