Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset

Zobraziť katalóg
BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset
Slúchadlá do uší, akustický ekvalizér, TriPort štruktúra slúchadiel, mäkké silikónové koncovky - 3 veľkosti (S, M, L), mikrofón, tlačidlo pre prijatie/ukončenie hovoru, vhodné k iPhone
Kód:  BOS301b Produktové číslo:  TriPort In-Ear Mobil Headset

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset Predaj skončil

BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset

S BOSE mobile in-ear headset si užijete špičkovú zvukovú kvalitu aj u mobilných telefónov.Je vybavený ľahko prístupným tlačidlom na kábli, pomocou ktorého vypnete zvuk hudby a prepnete na príjem hovoru.Po skončení hovoru stačí samozrejme vykonať rovnakú akciu a opäť budete počuť hudbu.Pre čisté snímanie zvuku nechýba ani všesmerový mikrofón.BOSE mobile in-ear headset je vybavený silikónovými zakončeniami, ktorá uchytíte do vonkajšej časti ucha.Ich veľkou výhodou je, že ich nie je potrebné schovávať do citlivého ušného kanálika, takže sú veľmi pohodlné aj pri dlhšom počúvaní.Po skončení užívania headset ľahko prenesiete v dodávanom puzdre.V balení nájdete tri rozdielne adaptéry na 2,5 mm konektory.Sadu tiež bez redukcie pripojíte k telefónom s 3,5 mm konektorom ako je Apple iPhone.

BOSE mobile in-ear headset je priamo nabitý modernými technológiami, jednou z nich je TriPort.Jedná sa o drobné otvory, vďaka ktorým si užijete hlboké tóny iu kompaktných slúchadiel.Ďalšie je aktívna ekvalizácia, ktorá vylaďuje frekvenčnú odozvu slúchadiel pre optimálny zvukový zážitok.Počujete tak aj jemné detaily stratené pri používaní konvenčných slúchadiel.Užijete si komplexný zvuk akustickej gitary, plný rozsah spevu aj objemné bicie.

Parametre a špecifikácie:

Technológia a vlastnosti:
TriPort ®
Aktívne ekvalizácia
Všesmerový mikrofón
Tlačidlo pre príjem hovoru s klipom
3D prezentácie a produktové video

Rozmery:
Jedno slúchadlo: 3,3 x 2,59 x 1,5 cm

Konektor:

3,5 mm jack

Hmotnosť s káblom:
18 g

Obsah balenia:
BOSE mobile in-ear headset
Tri páry silikónových štupľov S/M/L (od každej veľkosti jeden pár)
Tri 2,5 mm adaptéry
Šnúrka na krk
Kožený obal

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií