Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Vyhraj lístky na EURO 2024

BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset MIE2

Zobraziť katalóg
BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset MIE2
Slúchadlá do uší, TriPort štruktúra slúchadiel, mäkké silikónové koncovky - 2 veľkosti (S, L), mikrofón, tlačidlo na prijatie/ukončenie hovoru
Kód:  BOS301c Produktové číslo:  TriPort In-Ear Mobil MIE2

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset MIE2 Predaj skončil

BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset MIE2

Slúchadlá BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset mie2 sú vhodné k rôznym inteligentým telefónom. Výrazne s nimi zlepšíte kvalitu zvukového výstupu telefónu a zároveň budete môcť telefonovať ako s akýmkoľvek iným headsetom. Na kábli slúchadiel sa totiž nachádza mikrofón a praktické tlačidlo na prijatie/ukončenie hovoru. Mikrofón sníma váš hlas čisto a jasne, bez toho aby ste ho museli akokoľvek približovať k ústam. Na skončenie hovoru stačí stlačiť tlačidlo a vaša hudba bude pokračovať.

Vďaka TriPort štruktúre ponúka BOSE mie2 frekvenčne vyrovnaný zvuk s hlbokými tónmi a to v malom a maximálne kompaktnom šasi. V balení tiež nájdete S a L silikónové vložky v klasickom aj StayHear vyhotovení pre individuálne usadenie každému užívateľovi. 3,5 mm uhlový konektor slúchadiel je kompatibilný s drvivou väčšinou telefónov a mobilných prehrávačov. Súčasťou slúchadiel je aj dvojica 2,5 mm redukciou pre ešte širšiu kompatibilitu. Na uschovanie a prenášanie slúchadiel aj prehrávača poslúži dodávané puzdro.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset MIE2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSE TriPort In-Ear Mobil Headset MIE2.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií