PET PET

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless

Zobraziť katalóg
Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless
5 5 hodnotení
Reproduktor – bezdrôtový, 4× 25W + 50W subwoofer, frekvenčný rozsah 44Hz až 28kHz, Bluetooth 4.1, možnosť streamovania zo Spotify a Airplay, jack 3.5mm, podpora Android, kompatibilný so systémom iOS 4.3.3 a novším a OS X Mountain Lion a novším
Kód:  BW021 Produktové číslo:  BWZEPPELINWB Stránky výrobcu

Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless

Zeppelin prenesie počúvanie digitálnej hudby o niekoľko úrovní vyššie. Nekonvenčný vzhľad neslúži len na upútanie pozornosti. Objavte mimoriadne zvukové vlastnosti vďaka prelomovým technológiám zvukového inžinierstva v nepríliš veľkom zvukovom systéme (6,5 kg a 66 cm). Nová generácia reproduktora Zeppelin je o 50 % menšia ako predchodca, čomu napomohla zosilnená konštrukcia s materiálom pre lepšie tlmenie nežiadúcich vibrácií. Digitálne spracovanie signálu DSP je pritom 2× výkonnejšie a vystihne viac audio detailov.

Kľúčové vlastnosti

  • Sofistikovaná, masívna konštrukcia so zúročenými skúsenosťami
  • Digitálna reprodukcia zvuku na prémiovej úrovni a s vysokým výkonom DSP
  • Celkom 5 reproduktorov (vrátane subwoofera) v 3 pásmach
  • Každý menič poháňa vlastný zosilňovač triedy D
  • Bluetooth pre všetky telefóny, tablety...
  • Rýchle pripojenie AirPlay pre priaznivcov Apple
  • Prehrávanie zo Spotify Connect cez vlastnú WiFi
  • Aplikácia pre komfortné ovládanie a správu

Zvuk hrá hlavnú úlohu

Aby bol zvuk perfektne servírovaný v rozšírenom frekvenčnom pásme (44 Hz až 28 kHz), produkcia spočíva v rozložení do 3 pásiem. Obsahuje 2 výškové tweetery, 2 stredopásmové meniče s tlmením FST pre správnu razanciu a predĺžený, 150 mm subwoofer pre mohutné basy, ktoré vyplnia aj väčšie priestory, kde rozochvejú vzduch aj nábytok. Aby sa z meničov vytlačil maximum bez kompromisov v kvalite, každý menič poháňa vlastný zosilňovač triedy D!

Hudba odvšadiaľ

Zeppelin Wireless hladko spolupracuje s vašimi obľúbenými hudobnými aplikáciami a zariadeniami. Je tak ľahké prehrávať hudbu, ktorú milujete. Bez ohľadu na to, aké zariadenie používate, úžasný zvuk je vždy na dosah ruky. Podporuje Bluetooth, Apple AirPlay a Spotify Connect. Pri použití Bluetooth, vám Zeppelin Wireless prehrá hudbu z populárnych smartfónov, tabletov či počítača. Spotify Connect sa dokáže cez WiFi pripojiť k internetu pre maximálnu kvalitu a spoľahlivosť zvuku. S AirPlay je jednoduché prenášať hudbu zo zariadenia so systémom iOS, Mac alebo PC s iTunes.

Ovládač vždy po ruke

S aplikáciou Control na mobilné zariadenia je jednoduché reproduktor nastaviť a kontrolovať, čo sa momentálne prehráva. Aplikácia slúži ako komfortný diaľkový ovládač s funkciami, aké by vám klasický ovládač bez displeja jednoducho nemohol ponúknuť. Stačí pár dotykov prstov a ste na požadovanej pesničke. Slúži aj ako názorný sprievodca pri inštalácii. V niekoľkých krokoch budete pripojení k sieti a pripravení na prehrávanie hudby.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, posledni kus je zcela novy tedy zapeceteny vyrobcem nebo uz byl rozbaleny?

Dobry den. Chcel by som kupit od kolegu starsi typ Air a ten je bez BT s 30 pin dockom. Akym sposobom resp adapterom by som mohol pocuvat YT, Spotify, filmy atd. proste vsetko na iPhone, iPade? Dakujem velmi pekne za odpoved.

Lze použít jako reproduktor k TV?

Dobrý den, dokáže tento rekroduktor přehrávat hudbu z domácího NASu?

Dobrý den podporuje toto zařízení telefony se systémem Android prosím?

Dobrý den, jste shopni mi dodat pouze nový ivladač k tomuto zařízení? Děkuji

Dobrý den, máte tento reproduktor v bílé barvě?

Dobrý den, k tomuto výrobku je záruka 36 měsíců, jak uvádíte na svých stránkách? děkuji

Diskusia a poradňa k Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless
Príslušenstvo pre Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bowers & Wilkins Zeppelin Wireless black.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií