Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Brabantia BBEK1052MB

Zobraziť katalóg
Brabantia BBEK1052MB
Stolný mixér – 1000W, objem sklenenej nádoby 1.5l, funkcia - Pulse, smoothie, drvenie ľadu, plniaci uzáver veka, počet otáčok 22000RPM, antikorový nôž so šiestimi čepieľkami, leštená nehrdzavejúca oceľ, farba matná čierna
Kód:  BRASM001 Produktové číslo:  Brabantia BBEK1052MB Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brabantia BBEK1052MB

Stolný mixér Brabantia BBEK1052MB sa vďaka silnému 1 000 W motoru nezľakne ani veľmi tvrdých potravín a stane sa tak neohrozeným pomocníkom pri tvorbe vašich kulinárskych pochúťok. Nôž z nehrdzavejúcej ocele so šiestimi čepeľami nepozná kompromisy a už za pár sekúnd rozmixuje polievky, omáčky, detské príkrmy, ale s funkciami Pulse, Smoothie či Ice zvládne rozmixovať aj obľúbené ovocné či zeleninové smoothie, ľadovú triešť alebo zmrzlinu. Vyberať si môžete až z 27 rôznych rýchlostných nastavení, pričom maximálne otáčky dosahujú hodnotu až 22 000 za minútu. Sklenená mixovacia nádoba má dostatočný objem na prípravu jedla pre celú rodinu. Veku nechýba otvor pre pohodlné plnenie mixéra.

Kľúčové vlastnosti stolného mixéra Brabantia BBEK1052MB

  • Extra silný motor s príkonom 1 000 W
  • Mixér má funkciu Pulse, Smoothie a Ice
  • Ideálny na prípravu omáčok, polievok, ľadovej triešte, smoothie aj detských príkrmov
  • Brabantia ponúka 27 rýchlostných nastavení
  • Nôž z nehrdzavejúcej ocele so šiestimi čepieľkami
  • Sklenená mixovacia nádoba s objemom 1,5 l
  • Mixéru nechýba plniace veko
 

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Smoothie, Drvenie ľadu Hotovo!

Vlastnosti

Vhodné pre
Smoothie, Drvenie ľadu Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, je v mixéru možné mixovat i horké potraviny? Děkuji

Diskusia a poradňa k Brabantia BBEK1052MB
Príslušenstvo pre Brabantia BBEK1052MB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brabantia BBEK1052MB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brabantia BBEK1052MB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brabantia BBEK1052MB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brabantia BBEK1052MB.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií