Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

PET AP+ plus nový vizuál

Brabantia set žehlička BBEL1009 + žehliaca doska Brabantia

Zobraziť katalóg
Brabantia set žehlička BBEL1009 + žehliaca doska Brabantia
Žehlička - 2600W, 0-40g/min. pary, parný ráz 180g, 280ml nádržka na vodu, keramická žehliaca plocha, vertikálne naparovanie, svetelná indikácia prevádzky, Anti Drip, Anti Calc, Self-Clean, 3 roky záruka
Kód:  EAB1150 Produktové číslo:  BBEL1009 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brabantia set žehlička BBEL1009 + žehliaca doska Brabantia Predaj skončil

Brabantia set žehlička BBEL1009 + žehliaca doska Brabantia

S výkonnou naparovacou žehličkou Brabantia a jej inovatívnymi funkciami už nemôže byť žehlenie jednoduchšie. Kúpte si ju vo výhodnej súprave spolu so žehliacou doskou s regulovateľnou výškou a spoľahlivou stabilnou pracovnou plochou. Ušetrite si prácu s objemnou nádržkou na vodu, ktorú vďaka kapacite 280 ml nemusíte neustále dopĺňať a vyžehlíte tak viac odevov naraz. Vďaka príkonom 2 600 W sa vaša žehlička zahreje v rekordnom čase, a zaručí vám dokonalý výkon. Keramickou žehliacou plochou efektívne odstránite každý záhyb pomocou optimálneho množstva pary s trvalým výstupom až 40 g/min. S tými najodolnejšími záhybmi si poradí parný ráz 180 g/min. Súčasťou balenia je aj praktický plastový téglik na vodu.

Naparovacia žehlička Brabantia + žehliaca doska

  • Vysoký výkon a rýchle nahriatie
  • Odstráni všetky záhyby, aj tie najodolnejšie
  • Samočistenie keramickej žehliacej plochy
  • Systém Anti-Drip zabraňuje odkvapkávaniu vody
  • Odvápňovanie Anti-Calc proti vodnému kameňu
  • Pogumovaná dobre tvarovaná rukoväť
  • Funkcia automatického vypnutia
  • Ochrana proti prehriatiu
  • Svetelná indikácia prevádzky
  • Flexibilný kábel 1,8 m otočný o 360°
  • Nádržka na vodu s kapacitou 0,28 l
  • Stabilná žehliaca doska so 100 % bavlneným poťahom
  • 3 roky záruka

Vsaďte na moderné technológie

Využite všetky výhody kvalitnej žehličky Brabantia a vyskúšajte jej vertikálne naparovanie a kropenie. Táto žehlička disponuje systémom Anti-Drip proti odkvapkávaniu vody a tiež Self-Clean, teda samočištením žehliacej plochy. Funkcia Anti-Calc pomáha proti vodnému kameňu a o prevádzke vás informuje svetelná indikácia. Pri nečinnosti sa žehlička automaticky vypne, takže sa nemusíte obávať, že by ste ju nechali omylom zapnutú. Navyše je vybavená ochranou proti prehriatiu. Pogumovaná rukoväť vás rozhodne nezradí a zaručí vám pevný aj pohodlný úchop zároveň. Napájací 190 cm kábel je flexibilný a otočný o 360°, vďaka čomu môžete svoje odevy žehliť z akéhokoľvek uhla.

Žehliaca doska pre bežné a naparovacie žehličky

 

Okrem samotnej žehličky získate tiež precízne spracovanú žehliacu dosku s rozmermi 96 × 110 × 30 cm. Táto ergonomická doska vám ponúkne 7 nastavení výšok (od 69 do 96 cm) a stabilnú pracovnú plochu zabezpečuje konštrukcia so 4 nožičkami. Poťah dosky je 100 % bavlnený a vnútri vystužený elastickou vrstvou peny. Kovovú odkladaciu plochu využijete pre všetky bežné žehličky a vďaka ochranným protišmykovým krytom na nohách dosky nemusíte riskovať poškodenie vašej podlahy. Samozrejmosťou je jednoduché zloženie a úsporné uskladnenie, pričom nechcenému zloženiu dosky zabráni detská poistka.

 

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Funkcie a vybavenie

Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!
Bezpečnostné prvky
Anti-drip systém (proti odkvapkávaniu) Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 600 W Hotovo!
Parný výkon
40 g/min Hotovo!
Parný ráz
180 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Keramika Hotovo!

Farba

Farba
Fialová Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Brabantia set žehlička BBEL1009 + žehliaca doska Brabantia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Brabantia set žehlička BBEL1009 + žehlicí prkno Brabantia. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Brabantia Set BBEL1009 Bügeleisen + Bügelbrett Brabantia. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Brabantia Set BBEL1009 Bügeleisen + Bügelbrett Brabantia. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Brabantia BBEL1009 Szett Vasalódeszka +.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií