AlzaBoxy Q1 PET

Brandt DFH15532W

Zobraziť katalóg
Brandt DFH15532W
Umývačka riadu 15 súprav riadu, A +++, 7 programov, 6 teplôt, Aquasafe, výškovo nastaviteľný horný kôš, tretí zásuvkový šuplík na príbory, sklopné moduly v hornom koši, nerezový filter, odložený štart až 24hod., 85x60x60cm
Kód:  FAB1015a Produktové číslo:  DFH15532W Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Brandt DFH15532W

Umývačka riadu Brandt DFH15532W je extrémne úsporný pomocník, ktorý patrí do energetickej triedy A +++ a má ročný odber energie iba 239 kWh. Jedná sa o jednu z najúspornejších umývačiek na trhu, navyše s nadpriemernou kapacitou 15 súprav riadu. Táto umývačka je teda ideálny do početných rodín s veľmi častým umývaním.

kľúčové vlastnosti

  • A +++ - vysoko úspornú prevádzku
  • Obrie kapacita 15 súprav riadu
  • Automatický program sám zvolí nastavenie
  • Odložené umývanie až o 24 hodín
  • Ochranný systém Aquasafe sleduje vnútorný obeh umývačky

7 umývacích programov

Na umývanie si možno vybrať celkom 7 umývacích programov, ktoré uspokoja aj náročných užívateľov. Cyclone 70 ° C si poradí aj s veľmi špinavým riadom, napríklad hlbokými hrnci, naopak program Krehký je určený pre poháre a ďalšie chúlostivé riad počas večierkov. Program Eco umyje riad o niečo pomalšie, ale maximálne úsporne.

automatický program

Nie ste si istí, ktorý program zvoliť? Potom zapnite program Auto a rozhodovanie prenechajte moderným technológiám. Pomocou senzorov umývačka sama pozná, ako je riad zašpinený a podľa toho upraví množstvo vody a dĺžku cyklu. Všetko s ohledom na maximálnu účinnosť a nízku spotrebu. K už zvoleným programom si môžete aktivovať ďalšie funkcie, napríklad odloženie až o 24 hodín, s ktorým si lepšie naplánujete deň. Program multifunkčné tablety je praktická voľba, po ktorej aktivácii sa lepšie rozpustí tablety viac v jednom.

Ochrana na prvom mieste

Vnútorný priestor umývačky ponúka dostatok miesta aj pre väčšie hrnce, navyše vďaka výškovému nastavenia si ho možno upraviť tak, aby sa vám do nej vošlo viac riadu. Súčasťou tohto modelu je aj príborový zásobník. Pokoj na duši dodá ochranný systém Aquasafe, ktorý zabezpečuje vnútornú ochranu umývačky. V prípade úniku vody z vnútorného obehu vypne chod umývačky a následne z nej vyčerpá prebytočnú vodu.


programy

  • predumytie
  • OPTI 60min (60 ° C)
  • Bežné (55 ° C)
  • Krehké (40 ° C)
  • ECO (50 ° C)
  • Cyclone (70 ° C)
  • Auto (45-55 ° C)

Parametre a špecifikácia

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Typ umývačky

Typ umývačky
Štandardná Hotovo!
Umiestnenie umývačky
Voľne stojaca Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Displej, Nastaviteľné koše Hotovo!

Rozmery a hmotnosť umývačky

Výška umývačky
85 cm Hotovo!
Šírka umývačky
60 cm Hotovo!
Hĺbka umývačky
60 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Brandt DFH15532W Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRANDT DFH15532W.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií