Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Braun 9-969V

Zobraziť katalóg
Braun 9-969V
5 3 hodnotení
Epilátor - Exfoliator a masážny systém v 1, technológie MicroGrip, systém 40 pinziet, 2 rýchlosti, Wet & Dry, akumulátorový - 1hod nabíjanie pre 40min prevádzky, Li-Ion batéria, súčasťou balenia: epilátor, vankúšik pre hĺbkovú masáž, kefka pre jemný peeling, kefka pre hĺbkový peeling, 2x hygienické viečko, nástavec pre väčšiu účinnosť, nadstavec pre citlivé oblasti, tvárový čistiaca kefka, kefka pre citlivú pokožku, kefka pre peeling tváre, čistiaca kefka, adaptér, puzdro
Kód:  BRN003a Produktové číslo:  81632129 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun 9-969V

Ten najrýchlejší a najpresnejší epilátor od značky Braun

Epilátor Braun Silk-épil 9 SkinSpa s novou o 40 % širšou hlavicou* predstavuje nový štandard epilácie. Vďaka svojej revolučnej technológii mikropinzet MicroGrip Tweezer odstraňuje 4x kratšie chĺpky, než aké dokáže zachytiť vosk (až 0,5 mm). Prináša vám krásnu, zamatovú pokožku ako z kozmetického štúdia až na 4 týždne.

*V porovnaní s inými epilátormi značky Braun.

Braun 9-969V

Hlboká masáž tela

Vankúšik na hlbokú masáž tela Braun stimuluje krvný obeh a zlepšuje vzhľad pokožky.

Braun 9-969V

Hlboká telová exfoliácia

Hlavica kefy Braun na hlbokú telovú exfoliáciu odstraňuje odumreté kožné bunky a redukuje zarastanie chĺpkov 6x účinnejšie než bežné ručné čistenie pokožky.

Braun 9-969V

Jemná exfoliácia pokožky

Jemná exfoliačná kefka je ideálna na ošetrenie citlivých partií vášho tela.

Braun 9-969V

Čistenie pleti

Čistiaca kefka na odstránenie make-upu a nečistôt je šesťkrát lepšia ako ručné čistenie. Jemná špička je ideálna na každodenné použitie na citlivú pokožku. Peelingový nadstavec je možné používať raz týždenne na udržanie čistej pleti.

Braun 9-969V

Wet & Dry

Epilátor Braun Silk-épil 9 môžete používať aj v sprche alebo vo vani. Pri pravidelnom používaní vo vode je epilácia prakticky bezbolestná.

Braun 9-969V

Pulzujúce vibrácie

Aktívne vibrácie prinášajú počas epilácie pocit veľmi jemnej pokožky a maximálnu pohodu.

Braun 9-969V

Otočná hlava

Hlavica epilátora sa hladko prispôsobuje každej línii pre maximálne pohodlie a dôkladnosť ošetrenia, dokonca aj v partiách ako sú kolená a podpazušia.

Braun 9-969V

Smartlight

Smartlight odhalí aj tie najjemnejšie chĺpky a umožní ich mimoriadne starostlivé odstránenie.

1 prístroj. 12 príslušenstviev

Epilátor Braun Silk-épil 9-961v prináša ďalších 12 špecialít a nadstavcov na ešte väčšiu flexibilitu vášho režimu odstraňovania chĺpkov. Okrem exfoliačných kefiek a masážneho vankúšika obsahuje balenie aj účinný nadstavec, ktorý sa presne prispôsobí pokožke a odhalí každý chĺpok. Vďaka tomuto precíznemu nadstavcu sa epilátor dostane aj do tých najmenších oblastí. Holiaca hlavica a zastrihávací nadstavec vytvárajú z epilátora plne funkčný holiaci a zastrihávací strojček.

Čistenie tváre na dokonalú krásu

Sada na krásu 9-969v obsahuje aj špeciálnu čistiacu kefka na tvár a navyše dve hlavice ku kefke. Čistiaca kefka na tvár Braun odstraňuje make-up a nečistoty 6x lepšie ako ručné čistiace prostriedky na tvár. Čistiaca kefka na citlivú pleť je ideálna na použitie na suchú a jemnú pleť, zatiaľ čo hlavica exfoliačnej kefky sa môže používať každý týždeň na dosiahnutie čistej a zdravej pleti.

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Epilácia namokro Hotovo!
Počet pinziet
40 Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Funkcie
Epilácia namokro Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
40 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má přístroj kombinované použití, tj. na akumulátor i po zapojení do sítě (tzn. při nabíjení)?

Diskusia a poradňa k Braun 9-969V
Príslušenstvo pre Braun 9-969V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Silk-épil 9-969V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 9-969V. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun Silk-épil 9-969V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun 9-969V.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií