AD homeoffice PET

BRAUN BT 5090

Zobraziť katalóg
BRAUN BT 5090
5 3 hodnotení
Zastrihávač – fúzov, 25 dĺžok strihania, 2 nadstavce – precízny nadstavec s nastavením dĺžok 1–10mm po 0.5mm krokoch a nadstavec pre dlhšie fúzy s nastavením dĺžok 10–20mm po 2mm krokoch, duálna batéria, 1h nabíjania pre 50min prevádzky, 5min rýchlonabíjanie na 1 zastrihnutie, batériová/sieťová prevádzka, plne umývateľný, cestovné puzdro, nabíjací stojan
Kód:  BRAZA147 Produktové číslo:  4210201130147

BRAUN BT 5090


Maximálna presnosť, úžasná jednoduchosť

So zastrihávačom fúzov Braun získate presnú dĺžku fúzov a precízne kontúry – dva základné predpoklady skvelého vzhľadu. Či už chcete štýlové strnisko alebo si zastrihnúť bradu, dva výmenné zastrihovacie hrebene zaistia flexibilitu, akú potrebujete. Precízny hrebeň (1 – 10 mm) s 0,5 mm stupnicou presnosti zaisťuje dokonalú presnosť na dosiahnutie dokonalého vzhľadu. Hrebeň na dlhé fúzy (10 – 20 mm) poskytuje väčší rozsah na udržiavanie dlhšej briadky.


Ultra ostré brity na precízne zastrihávanie

Brity zastrihávača fúzov od Braun sú navrhnuté tak, aby mali doživotnú trvanlivosť a zabezpečovali tak vysokú precíznosť, akú pre vytvorenie svojho štýlu potrebujete každý deň. Ultra ostré zastrihávacie prvky z nerez ocele zastrihnú aj dlhé alebo husté fúzy bez toho, aby za ne ťahali.


Plne umývateľný BRAUN BT 5090

Na jednoduché čistenie pod tečúcou vodou.

Prevádzka s káblom aj bez neho

Zaisťuje flexibilitu a energiu, ktorá vám nikdy nedôjde.

Vysúvací precízny zastrihávač

Funguje, aj keď je nasadený hrebeň – na jednoduchú a efektívnu úpravu kontúr fúzov.

Akumulátorová batéria

Výkonné batérie Ni-MH sa nabijú na plnú kapacitu za 1 hodinu a poskytujú 50 minút bezdrôtovej prevádzky.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN BT 5090
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN BT 5090. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN BT 5090. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN BT 5090. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN BT 5090.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií