AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

BRAUN BUA 7200

Zobraziť katalóg
BRAUN BUA 7200
Tlakomer na pažu, detekcia arytmie a pamäť, dĺžka manžety 42 cm, pripojenie Bluetooth,
Kód:  BUATL003 Produktové číslo:  4022167272003

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN BUA 7200


Digitálny tlakomer Braun ActivScan 9 BUA7200

Digitálny tlakomer Braun ActivScan 9 BUA7200 novej generácie je vybavený prehľadným farebným displejom, pamäťou pre 2 používateľov a manžetou s postupným komfortným nafukovaním. Displej zobrazuje aktuálne údaje o vašom krvnom tlaku na základe odporúčaní Svetovej zdravotníckej organizácie. Pomocou navigačného kolieska môžete sledovať trendy krvného tlaku v priebehu času interpretované pomocou prehľadných tabuliek, grafov, kalendárov a priemerov.


Braun Healthy Heart

Mobilná aplikácia Braun Healthy Heart

Monitor krvného tlaku sa ľahko synchronizuje s aplikáciou Braun Healthy Heart a poskytuje vám prístup k nameraným hodnotám takmer kedykoľvek a kdekoľvek. Hodnoty môžete sprístupňovať svojmu lekárovi, rodine či priateľom. Mobilná aplikácia zobrazuje trendy krvného tlaku prostredníctvom grafov a poskytuje priemerné hodnoty.

Farebná indikácia

Farebná interpretácia krvného tlaku

Zistite na prvý pohľad zdravie srdca. Farebne podsvietené srdce vám ukáže, či je váš krvný tlak normálny (zelená), alebo či máte miernu (žltá), strednú (oranžová) alebo ťažkú (červená) hypertenziu. A to na základe pokynov Svetovej zdravotníckej organizácie.

Kalendár

Kalendár

Prehľadný kalendár poskytuje dáta o frekvencii meraní krvného tlaku. Navigačným tlačidlom si môžete prechádzať jednotlivé merania. Dni sú farebne označené na základe denného priemeru meraní.



Jednoduché uchytenie manžety

Jednoduché uchytenie manžety

Meracia manžeta umožňuje ľahké a pohodlné uchytenie okolo vášho ramena.

Pohodlné používanie

Postupné nafukovanie manžety

Technológia postupného nafukovania manžety zaisťuje menší tlak na zápästie na kratšiu dobu, pretože meranie krvného tlaku prebieha už počas nafukovania manžety. Iné tlakomery merajú tlak až pri nafúknutí manžety a pri jej postupnom vyfukovaní.

Detekcia arytmie

Detekcia arytmie

Digitálny krvný tlakomer Braun ActivScan 9 deteguje nepravidelný srdcový rytmus – arytmiu. Ak sa tento symbol často objavuje pri meraní vášho krvného tlaku, vyhľadajte lekársku pomoc.

Vnútorná pamäť

Pamäť pre 2 používateľov

Tlakomer disponuje pamäťou pre 2 používateľov. Každý používateľ má k dispozícii pamäť až na 200 meraní na presnejšiu interpretáciu dát.


Braun Healthy Heart

Mobilná aplikácia Braun Healthy Heart

Získajte jednoduchý prístup k vašim nameraným hodnotám s mobilnou aplikáciou Braun Healthy Heart. Mobilná aplikácia je k dispozícii v App Store a v službe Google Play.

História meraní

Prehľad histórie krvného tlaku

Po zmeraní krvného tlaku sa údaje odošlú do mobilnej aplikácie, ktorá hodnoty uloží a interpretuje ich pomocou prehľadného grafu, kalendára a výpočtu priemeru.

Kompletný prehľad

Vplyv životného štýlu na krvný tlak

Do mobilnej aplikácie je možné zadávať záznamy o spánku, cvičení, výžive a nálade. Vytvorte si kompletný prehľad o vašom životnom štýle a zistite, ako ovplyvňuje váš krvný tlak.

Šírenie dát

Jednoduché šírenie dát

Údaje o vašom krvnom tlaku v mobilnej aplikácii ľahko vyexportujete a môžete ich odosielať e-mailom vášmu lekárovi, rodine či priateľom.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN BUA 7200 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN BUA 7200. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN BUA 7200 Blutdruckmessgerät. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN BUA 7200 Blutdruckmessgerät. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN BUA 7200.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií