AP+ nový vizuál AD homeoffice

Braun FaceSpa 851V

Zobraziť katalóg
Braun FaceSpa 851V
5 5 hodnotení
Epilátor 3V1 - tvárový epilátor, čistenie pleti a vitalita pokožky, 10 mikrootvory, zachytí chĺpky dĺžky 0.2mm, vodeodolný, batériový, súčasťou balenia: tvárový epilátor, bronzový cestovné uzáver, zrkadlo s osvetlením, kefka pre každodenné použitie, masážne vankúšik pre vitalitu pokožky, čistiace kefka, 1xAAA batéria, biele cestovné puzdro
Kód:  BRAEP031 Produktové číslo:  81581331 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun FaceSpa 851V


Špička v starostlivosti o pokožku

Doprajte si dokonalú starostlivosť v pohodlí domova vďaka epilátoru Braun FaceSpa 851V 3 v 1, ktorý zahŕňa tvárový epilátor, čistenie pleti a revitalizáciu pokožky. Prístroj je batériový a 100 % vodoodolný, vďaka čomu si môžete dopriať jemnú a dôkladnú očistu pleti počas sprchovania. Epilátor odstraňuje chĺpky s korienkami, a to zaistí dlhotrvajúci pocit hebkosti.


Kľúčové vlastnosti epilátora Braun FaceSpa 851V

    • Model 3 v 1 - tvárový epilátor, čistenie pleti, revitalizácia pokožky
    • Batériový a 100 % vodoodolný
    • Model Braun FaceSpa má extra štíhlu hlavu s 10 mikrootvormi
    • Prepínanie smeru otáčania
    • Hĺbkové čistenie pleti pomocou ultrazvukovej kefky
    • Masážnym nadstavcom stimulujete cirkuláciu krvi a omladíte pleť


    Bohaté príslušenstvo

    Hlava prístroja má 10 mikrootvorov, ktoré zachytia aj tie najjemnejšie chĺpky s dĺžkou 0,02 mm. S epilátorom Braun teraz navyše vyčistíte hlboké póry. Líčenie a nečistoty odstráni šesťkrát lepšie ako bežné umytie vďaka ultrazvukovej kefke na tvár. Súčasťou balenia je tvárový epilátor, bronzový cestovný uzáver, zrkadlo s osvetlením, kefka pre každodenné použitie, masážny vankúšik pre vitalitu pokožky a čistiaca kefka. 

    Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

    Dobrý den, k Vánocům jsem objednal toto zboží a jako dárek k tomu byl masážní nástavec Braun Face 79V. Až při pokusu o použití jsme zjistili, že na tento epilátor nelze nasadit. Jde o omyl nebo o pobídnutí k nákupu dalšího epilátoru, na který lze tento nástavec nasadit? Děkuji

    Diskusia a poradňa k Braun FaceSpa 851V
    Príslušenstvo pre Braun FaceSpa 851V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN FaceSpa 851V. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN FaceSpa 851V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN FaceSpa 851V.
    P-DC1-WEB01
    Zavoláme Vám a odborne poradime
    +421 2 5710 1800
    Otázka na objednávku
    Otázka na tovar
    Prosím, zadajte svoj telefón:
    Zavolajte mi
    Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
    Viac informácií Menej informácií