Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

BRAUN HM 3000

Zobraziť katalóg
BRAUN HM 3000
4,0 4 hodnotení
Ručný mixér príkon 450 W, počet rýchlostí 5, miesiace metly, šľahacie metly a príslušenstvo vhodné do umývačky, farba biela
Kód:  EAV4011a Produktové číslo:  HM3000WH Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN HM 3000

Pripravujte tie najzdravšie a najchutnejšie pokrmy za pomoci mixéra z dielne spoločnosti Braun. Do vienka bol tomuto zariadeniu vložený motor v nemeckej kvalite s vysokým výkonom. Vďaka tomu bude príprava cesta, dokonalých smoothie alebo detských výživ úplnou hračkou. Z práce sa stane zábava pri používaní tohto šľahača.

Päť dôvodov prečo práve BRAUN

  • Veľmi príjemné držanie vďaka ergonomickému tvaru
  • Široká paleta príslušenstva
  • Vyrobené s nemeckou precíznosťou
  • Päť nastaviteľných režimov rýchlosti
  • Využitá technológia PowerBell

Nemecká kvalita

Práve sa vám do rúk dostáva mixér od spoločnosti Braun. Toto ručné zariadenie disponuje motorom s výkonom 450 W. Ergonomická rukoväť vám dovolí zvládnuť dlhé hodiny práce s gráciou a noblesou. Sada tohto zariadenia obsahuje dokonca aj niekoľko nadstavcov a šľahacích prostriedkov. Vďaka dômyselnému zhotoveniu možno zariadenie postaviť na bok bez možného prevrhnutia alebo pádu. Skrze umiestnenie motora v prednej časti bola váha správne rozvrhnutá a zariadenie vám tak príde veľmi ľahké a ľahko manipulovateľné.

Motor bol zhotovený s nemeckou precíznosťou a ponúka vám päť rýchlostí a možnosť Turbo. Vďaka tomu budú všetky potraviny patrične našľahané a namixované. Veľmi dobrým nápadom je umiestnenie tlačidla na jednoduché vysunutie šľahacích nadstavcov. Toto tlačidlo vám uľahčí čas aj námahu. Šľahacia noha bola obdarovaná technológiou PowerBell, ktorá eliminuje možnosť špliechanie hmoty okolo misy.

Príslušenstvo

  • 2x šľahacie metly
  • 2x mixovacie háky
  • Mixovacia noha

Parametre a špecifikácia

Farba
Biela Hotovo!
Príkon
450 W Hotovo!
Počet rýchlostí
5 Hotovo!
Funkcie
Miesenie, Šľahanie Hotovo!
Vlastnosti
Príslušenstvo vhodné do umývačky Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!

Vlastnosti

Príkon
450 W Hotovo!
Počet rýchlostí
5 Hotovo!
Funkcie
Miesenie, Šľahanie Hotovo!
Vlastnosti
Príslušenstvo vhodné do umývačky Hotovo!

Príslušenstvo

Príslušenstvo
Miesiace metly, Šľahacie metly Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BRAUN HM 3000 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN HM 3000. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun HM 3000. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun HM 3000. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun HM 3000.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií