PET AP+ plus nový vizuál

Braun IS7055WH

Zobraziť katalóg
Braun IS7055WH
5 1 hodnotení
Parný generátor vertikálne i horizontálne naparovanie, príkon 2400W, objem nádržky 2l, doba zahrievania 2min, výstup pary 125g / min, parný ráz 450g / min, zafírová žehliaca plocha, dĺžka prívodného kábla 2m, Anti-drip systém, odvápňovanie, samočistenie
Kód:  EAD2060o Produktové číslo:  41006210

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun IS7055WH

Silný výkon pre náročné žehlenie

Profesionálny parný generátor BRAUN IS7055WH z radu CareStyle 7 ponúka vysoký parný ráz dosahujúci hodnotu 450 g/min, ktorý si ľahko poradí aj s najodolnejšími záhybmi a problém mu nerobí ani preschnuté oblečenie. Prednosťou parného generátora je 3D žehliaca plocha BackGlide so zaoblenými hranami, vďaka ktorej hladko vyžehlíte každý kus oblečenia a hravo zdolá aj prekážky v podobe gombíkov alebo vreciek. 


Kľúčové vlastnosti parného generátora BRAUN IS7055WH

  • Silný výstup pary vyhladí každú nerovnosť
  • Odolná zafírová 3D žehliaca plocha
  • Výkon 2 400 W
  • Parný ráz až 450 g/min
  • Funkcia Turbo
  • Nádržka na vodu s objemom 2 l
  • Úsporný režim ECO
  • Elegantný dizajn s jemnými odtieňmi bielej a sivej
  • Funkcia automatického vypnutia
  • Rýchle nahriatie
  • EasyLock systém
  • Ľahké uskladnenie kábla

Jedinečná zafírová žehliaca plocha

Unikátna zafírová žehliaca plocha je vďaka 6 vrstvám špeciálnych materiálov až 4× tvrdšia ako nehrdzavejúca oceľ. Počas žehlenia zaistí dokonalú kĺzavosť a mimoriadnu odolnosť. Vaše oblečenie bude vďaka tomu vyžehlené s najjemnejšou starostlivosťou a za podstatne kratší čas.


Jednoduché použitie

Ak často žehlíte viacero druhov textílií, tak vás poteší fakt, že s parným generátorom Braun už nemusíte zložito nastavovať teplotu a typ látky. Generátoru totiž postačí len jedno nastavenie teploty a pary. Vďaka inteligentnej technológii iCare sa žehlička prispôsobí každému typu látky a aj vaša najjemnejšia bielizeň zostane vždy perfektne ochránená.


Vysoký tlak a parný ráz

Vysoký tlak v hodnote až 7,5 barov pomáha pare úplne preniknúť do vnútra tkaniny, čo značne uľahčí jej žehlenie a vaša námaha sa vďaka tomu zníži až o polovicu. Extra silný parný ráz 450 g/min si poradí aj s tými najodolnejšími záhybmi a v priebehu chvíľky ich dokonale vyhladí.


Odevy zostanú v bezpečí

Inteligentná technológia iCare ochráni vaše oblečenie nastavením správnej teploty pre konkrétnu látku, od jemnej až po hrubú. Vďaka tomu môžete žehličku ponechať bez dozoru bez toho, aby došlo k popáleniu textilu. Nemusíte sa teda obávať, že by pri chvíľke nepozornosti došlo k jeho poškodeniu.


Intuitívne ovládanie

Pre maximálne jednoduchú obsluhu je parný generátor BRAUN IS7055WH vybavený intuitívnym digitálnym displejom, vďaka ktorému získate dokonalý prehľad o priebehu žehlenia. Tlačidlom ECO sa prepnete do úsporného režimu, ktorý je ideálny na žehlenie jemných látok. V režime Turbo sa žehliaca plocha nahreje na teplotu 190 °C, aby odstránila aj tie najodolnejšie záhyby.


Už žiadne mokré škvrny

Digitálny systém Anti-drip zamedzuje odkvapkávaniu vody počas žehlenia. Tým sa urýchli celý proces, pretože vás nebude obťažovať voda unikajúca zo žehliacej plochy, ktorá odevy namáča a vytvára na nich mokré škvrny.

Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
125 g/min Hotovo!
Parný ráz
450 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Hliník Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Braun IS7055WH Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN IS7055WH. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun IS7055WH. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun IS7055WH. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun IS7055WH.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií