Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Braun IS7056BK

Zobraziť katalóg
Braun IS7056BK
Parný generátor vertikálne i horizontálne naparovanie, príkon 2400W, objem nádržky 2l, doba zahrievania 2min, výstup pary 125g / min, parný ráz 450g / min, hliníkový povrch, dĺžka prívodného kábla 1.8m, Anti-drip systém, odvápňovanie, samočistenie
Kód:  EAD2060p Produktové číslo:  41006211 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun IS7056BK

Najlepší priateľ vášho šatníka

Výkonný parný generátor BRAUN IS 7056BK je vybavený novou technológiou iCare, ktorá chráni vaše textílie nastavením perfektnej teploty pre všetky druhy látok, vďaka čomu odevom poskytuje inteligentnú ochranu. 3D žehliaca plocha BackGlide so zaoblenými a skosenými hranami umožňuje, aby žehlička bez námahy kĺzala cez všetky prekážky v akomkoľvek smere. Vysoký parný ráz 450 g/min si ľahko poradí aj s naozaj presušeným oblečením.


Kľúčové vlastnosti parného generátora Braun IS 7056BK Pro

  • Neutíchajúca sila pary vyhladí každú nerovnosť
  • Odolná eloxovaná 3D žehliaca plocha pre perfektný sklz
  • Produkt je schopný zaistiť parný ráz až 450 g/min
  • LCD displej
  • Nahriatie do 2 minút
  • Bez nastavovania teploty
  • XL nádržka s objemom 2 l
  • Úsporný Eco režim
  • Turbo režim vhodný na odolné tkaniny
  • Nadčasový čierny dizajn

Vysoký parný výkon

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vysoký parný výkon

Bez ohľadu na to, aká pokrčená je vaša bielizeň, parný generátor CareStyle ju zbaví záhybov rýchlejšie, než ste si kedy dokázali pomyslieť. Jeho parný výkon je dvakrát väčší ako pri klasických naparovacích žehličkách.

XL nádržka na vodu

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

XL nádržka na vodu

Extra veľká vyberateľná nádržka na vodu s objemom 2 litre sa ľahko dopĺňa, prepravuje a skladuje. Vodu nie je nutné tak často dopĺňať a žehlenie je vďaka tomu omnoho rýchlejšie.

Turbo režim

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Žehlenie nikdy nebolo jednoduchšie

Tento model disponuje Turbo režimom pre maximálny výstup pary a vyššiu teplotu na špecifické žehlenie extra tuhých tkanín ako je džínsovina či ľan, pri ktorých si poradí aj s tými najodolnejšími záhybmi. 


Systém CalcClean

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Jednoduché čistenie

Systém CalcClean vás upozorní na akékoľvek nánosy vodného kameňa, pričom proces čistenia je jednoduchý a pohodlný. Stačí otvoriť vodnú nádrž, naplniť ju, zatrepať s ňou a nakoniec stlačiť tlačidlo na ovládacom paneli. 

Vysoký tlak pary

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vysoký tlak pary

Vďaka vysokému tlaku môže jemná para úplne preniknúť tkaninou, takže žehlenie je maximálne jednoduché. Dokonca aj tie najodolnejšie záhyby vďaka dodatočnej dávke pary v okamihu zmiznú a žehliaci systém skráti vašu námahu na polovicu.

Technológia iCare

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Inteligentná technológia

Inteligentná technológia iCare v normálnom a Eco režime ochráni vaše oblečenie vďaka nastaveniu správnej teploty bez ohľadu na typ tkaniny, a to vrátane tých najviac problematických. Vďaka tomu sa nemusíte zdržiavať zdĺhavým nastavovaním. 


3D žehliaca plocha

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Vynikajúca kĺzavosť

Patentovaná zaoblená 3D žehliaca plocha s mierne zdvihnutými okrajmi zaručuje kĺzavosť v rozsahu 360° a tiež rýchlejšie a účinnejšie žehlenie. Už nikdy sa nezaseknete pri žehlení gombíkov, vreciek alebo zipsov a nebudete musieť žehlený kus neustále upravovať.

Úspora energie

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Eco režim

Užívajte si nižšiu spotrebu energie jediným stlačením tlačidla. Keď potrebujete menej pary, napr. pri žehlení hodvábu, vlny či syntetických textílií, jednoducho stlačte Eco tlačidlo. Ušetríte viac ako 30 % energie pri zachovaní skvelých výsledkov.

Rýchle nahriatie

Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Rýchle nahriatie

Nahriatie parného generátora zaberie necelé 2 minúty, takže je v priebehu okamihu pripravený na použitie. Pre väčšiu bezpečnosť je prístroj vybavený funkciou automatického vypnutia, ktorá sa aktivuje po 10 minútach bez stlačenia tlačidla pary.


Parametre a špecifikácia

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!
Funkcie súvisiace s vodou
Odvápňovanie Hotovo!
Ďalšie funkcie
Samočistenie Hotovo!

Typ žehličky

Typ naparovania
Vertikálne Hotovo!

Tech. špecifikácia

Príkon
2 400 W Hotovo!
Parný výkon
125 g/min Hotovo!
Parný ráz
450 g/min Hotovo!
Materiál žehliacej plochy
Hliník Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Braun IS7056BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN IS7056BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun IS7056BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Braun IS7056BK. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun IS7056BK.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií