AP+ nový vizuál alzaplus segmenty sda v2

BRAUN SE5-511Silk-épil 5 5-511 Wet & Dry

Zobraziť katalóg
BRAUN SE5-511Silk-épil 5 5-511 Wet & Dry
4,8 6 hodnotení
Epilátor 2 rýchlosti, 28 pinziet MicroGrip, výkyvná epilačná hlava, SmartLight, Wet & Dry pre použitie v sprche, nadstavec pre lepší kontakt s pokožkou, pinzeta, doba nabíjania 1 hod., Doba prevádzky 30 min
Kód:  BRAEP014 Produktové číslo:  4210201114673 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN SE5-511Silk-épil 5 5-511 Wet & Dry Predaj skončil

BRAUN SE5-511Silk-épil 5 5-511 Wet & Dry

Bílo-modré prvedení

Určený pre extra šetrné odstraňovanie chĺpkov

Silk-épil 5 Wet & Dry je ideálny pre ženy, ktoré s epiláciou ešte len začínajú; dá sa používať vo vani alebo v sprche, čím ešte zvyšuje pohodlie a komfort. Kombinácia teplej vody a vysokofrekvenčného masážneho systému Braun prispeje k upokojeniu a uvoľnenie vašej pokožky a spríjemnia celú epiláciu. Pre zvýšenie kĺzavosti ho používajte so svojim obľúbeným sprchovým gélom a pripravte sa na neuveriteľne hladké výsledky, ktoré vám vydržia až štyri týždne.

Je akumulátorový a teda funguje len bez napájajúceho kábla - ochrana užívateľa.


28 pinziet

28 pinziet

Epilátor má celkom 28 integrovaných pinziet s technológiou MicroGrip. Ich účelom je odstrániť aj tie najmenšie chĺpky s veľkosťou už 0,5 mm.

Masážny systém

Masážny systém

Vysokofrekvenčný masážny systém stimuluje príjemným spôsobom pokožku a zaisťuje tak komfortnejšie pocit.

kvalitná rukoväť

kvalitná rukoväť

O veľmi dobrú manipuláciu s epilátorom sa stará protišmyková rukoväť, vďaka ktorej budete mať všetko pod plnou kontrolou aj za mokra.


Epilátor BRAUN SE5-511Silk-épil 5

Ako epilovať: tipy pre začiatočníkov

Najlepšie dobou pre epiláciu je večer; človek je uvoľnenejší a prípadné drobné bodky do rána zmizne! Najlepšie prípravou je exfoliácia v teplej vode. Vaša pokožka po nej bude uvoľnená a zníži sa výskyt obávaných zarastených chĺpkov. Použite exfoliačný žinku alebo rukavicu, alebo vám odporúčame inovatívne exfoliačný kefka Braun Silk-épil SkinSpa, ktorý zaistí 4x lepšie výsledky ako manuálna peeling.

Pri epilácii držte epilátor prirodzene. Prikladajte si ho v uhle 90 stupňov k nohám a pohybujte s ním smerom nahor, proti smeru rastu chĺpkov. Nemusíte príliš silno pritláčať, len ho vždy zľahka priložte k pokožke. Braun Silk-épil Wet & Dry môžete pre zvýšenie komfortu používať vo vani alebo v sprche. Na zmiernenie nepríjemných pocitov prispejú aj masážne valčeky. Pri pravidelnom používaní bude epilácie prakticky bezbolestná.

Zlaté pravidlo odporúča zvlhčenie po epilácii, nie pred ňou. Pre čo najlepšie výsledky naneste telové mlieko a pripravte sa, že sa ráno prebudíte s veľmi jemnou hodvábnou pokožkou. 


Parametre a špecifikácia

Počet nadstavcov
1 Hotovo!
Počet pinziet
28 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
28 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chci se zeptat,co vše obsahuje balení uvedeného produktu,epilátoru?Jsem chlap a koupil jsem to jako dárek,píše se v popisku o nádstavcích,pinzetě,ale já v balení nic,krom samotného epilátoru a napájecího kabelu nenašel. Předem děkuji za jakoukoliv odpověd :-) Radim

Diskusia a poradňa k BRAUN SE5-511Silk-épil 5 5-511 Wet & Dry
Príslušenstvo pre BRAUN SE5-511Silk-épil 5 5-511 Wet & Dry Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN SE5-511Silk-épil 5 5-511 Wet&Dry. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN SE5-511Silk-épil 5 5-511 Wet & Dry. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN SE5-511Silk-épil 5 5-511 Wet & Dry. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN Silk-épil 5-511 Wet&Dry.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií