Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Braun SE5-539 + čistiaca tvárová kefka

Zobraziť katalóg
Braun SE5-539 + čistiaca tvárová kefka
4,5 6 hodnotení
Epilátor Wet & Dry pre použitie v sprche, výkyvná epilačná hlava, 28 pinziet MicroGrip, 2 rýchlosti, vysokofrekvenčná masáž, Smartlight, 1 hod nabíjania = 30 min použitie, nástavec pre lepší kontakt s pokožkou + čistiaca tvárová kefka
Kód:  BRAEP027 Produktové číslo:  4210201165224 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun SE5-539 + čistiaca tvárová kefka Predaj skončil

Braun SE5-539 + čistiaca tvárová kefka

Túžite po zvodne hladkej pokožke? Doprajte si jej počas celých týždňov bez potreby jediného zásahu, stačí starostlivosť o svoju pokožku zveriť epilátoru od značky Braun. Výkyvnou hlavou sa prispôsobí vašim líniám a 28 pinzetami so špeciálnymi nástavcami sa postará o šetrné odstránenie aj tých najmenších chĺpkov. Aj tie najjemnejšie ľahko uvidíte vďaka osvetleniu SmartLight, ktorému naozaj nič neunikne. Až teraz začínate s epiláciou? Nemajte obavy, strojček je pripravený aj na použitie v sprche, kde je celý proces oveľa príjemnejší a pokožka zvláda úpravu s ľahkosťou. Hodí sa vďaka mokrému použitiu aj pre citlivú pokožku. Doprajte navyše osobitnú starostlivosť aj pokožke tváre, pomôže vám k tomu špeciálna kefka, ktorá svojimi mikroosciláciami pleť vyčistí a rozžiari. 

Kľúčové vlastnosti

  • Wet & Dry pre suché i mokré použitie
  • Tvárová kefa dokonale vyčistí pleť
  • Technológia Micro-Grip s 28 pinzetami zachytí chĺpky už od dĺžky 0,5 mm
  • Zabudovanému osvetleniu SmartLight neunikne žiadny chĺpok
  • Dlhá akumulátorová prevádzka až 30 minút
  • Dvojstupňová regulácia rýchlosti
  • Bezpečná protišmyková rukoväť

Jemná epilácia

Epilátor Silk-épil 5 je navrhnutý tak, aby čo najviac zamedzil nepríjemným pocitom pri odstraňovaní chĺpkov, tak je ideálny nielen pre začiatočníkov. Pokožku na odstraňovanie chĺpkov pripraví stimulačnou vysokofrekvenčnou masážou, čím sa koža krásne uvoľní a narovná chĺpky pre ľahšie uchopenie pinzetou. Využite však jeho možnosti naplno a epiláciu vykonávajte pri kúpeli, vďaka teplej vode sa v tele uvoľnia prirodzené tlmiče bolesti a pokožka sa stane oveľa uvoľnenejšia. Pri pravidelnom používaní budú chĺpky čím ďalej jemnejšie a pokožka si na procedúru zvykne a epilácia sa tak stane prakticky bezbolestnou. Zaraďte epiláciu do svojho skrášľujúceho rituálu a užívajte si dlhodobo zvodnú pokožky.

Nechajte aj svoju pleť hýčkať tvárovou kefkou Braun Face, šetrne z vašej pleti odstráni bežné nečistoty i make-up. Vďaka intenzívnym mikrooscilačním pohybom vašu pleť vyčistí dokonca až 6 krát účinnejšie ako bežné ručné čistenie. Je plne vodoodolný, bez obáv využite napríklad chvíle v sprche, keď sú vaše póry prirodzene rozšírené a ešte ľahšie sa čistia. Poskytnite svojej pleti perfektnú starostlivosť, vráti vám to prirodzeným zdravým vzhľadom. 

Na nič nečakajte

Máte obavy, že budete musieť nechať chĺpky nepekne dorásť, aby ich pinzety epilátora zachytili? Žiadne strnisko vás nečaká, epilátor si poradí aj s tými najmenšími chĺpkami veľkosti zrnka piesku. Stáva sa tak oveľa účinnejším ako je  epilácia voskom. Tým, že chĺpky odstraňuje už od korienka, trvá približne 4 týždne, kým znovu dorastú. Po celý čas si budete užívať dokonale hladkú pokožku, ktorej budete mať chuť sa stále dotýkať. 

Doplňujúce informácie

Doba nabíjania:
60 minút

Doba akumulátorovej prevádzky
30 minút

 

Parametre a špecifikácia

Funkcie
Epilácia namokro, Umývateľná hlavica Hotovo!
Počet nadstavcov
2 Hotovo!
Počet pinziet
28 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Funkcie
Epilácia namokro, Umývateľná hlavica Hotovo!
Počet nadstavcov
2 Hotovo!

Vlastnosti

Počet pinziet
28 Hotovo!
Počet rýchlostí
2 Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Braun SE5-539 + čistiaca tvárová kefka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN SE5-539 + čisticí obličejový kartáček. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Epilierer Braun SE5-539 + Gesichts-Reinigungsbürste. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Epilierer Braun SE5-539 + Gesichts-Reinigungsbürste. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun SE5-539 + arctisztító kefe.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií