AD homeoffice alzaplus segmenty sda v2

Braun Series 3 300 Red

Zobraziť katalóg
Braun Series 3 300 Red
4,9 10 hodnotení
Holiaci strojček pánsky, na tvár, vodoodolnosť, umývateľný a indikátor nabíjania LED, planžetový, doba chodu 20 min, napájanie: elektrická sieť a akumulátor, dĺžka nabíjania 1 h, farba čierna a červená
Kód:  BRAHSP019 Produktové číslo:  4210201163343 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Braun Series 3 300 Red


Dokonalé prispôsobenie a komfort pre pokožku.

Braun je ikonická nemecká značka špecializujúca sa na precízne holiace strojčeky svetovej úrovne. Celosvetovo je oceňovaný za svoj jednoduchý intuitívny dizajn a vynikajúci výkon produktu. Značke Braun dôverujú muži po celom svete, je to svetová jednotka medzi planžetovými holiacimi strojčeky.*
Všetky holiace strojčeky Braun pracujú rovnými intuitívnymi ťahy, takže nemusíte po rovnakom mieste krúžiť dvakrát, čo pomáha minimalizovať podráždenie pokožky.
Špeciálne holiace diely sú citlivé na tlak a chráni je patentovaná kovová mriežka (SensoFoil ™) - pre čisté a hladké oholenie so skvelým komfortom pre pokožku.
Všetky holiace strojčeky Series 3 sú navrhované a vyrábané v Nemecku, kde je maximálna pozornosť venovaná ich precíznemu prevedenie a detailu. Kvalita, ktorú pocítite každý deň.

*Na základe hodnotového podielu z obdobia od júla 2015 do júna 2016. Zdroj: Predné inštitút zaoberajúca sa prieskumom trhu.


Obsah balenia Braun Series 3 300 Red:

  • Holiaci strojček Braun Series 3 300s
  • nabíjačka
  • ochranný kryt holiacej hlavy

Braun Series 3 300 Red

pokrokové holenie

3 špeciálne holiace diely poskytujú vo vzájomnej spolupráci hladké a šetrné oholenie. Patentovaná technológia Braun SensoFoil ™ chráni pokožku pred ultra ostrými čepeľami.

Braun Series 3 300 Red

dokonalá prispôsobivosť

3 nezávisle sa pohybujúce holiace diely (hlava 3-Flex) sa prispôsobí všetkým kontúram tváre - pre maximálny kontakt s pokožkou.

Braun Series 3 300 Red

Citlivosť k pokožke

Brity od Braun reagujú na tlak a automaticky sa prispôsobí, čím chráni pokožku. Pre šetrné oholenie a pocit hladkej pokožky.

Braun Series 3 300 Red

inteligentný dizajn

Celá holiaci sila strojčeka Series 3 je vstavaná do super tenké holiace hlavy, takže je ľahké sa dostať aj do ťažko prístupných miest, ako je napríklad oblasť pod nosom.

Braun Series 3 300 Red

Nemecká technológia

Holiaci strojček Braun Series 3 je vyrobený tak, aby vydržal. Ergonomický úchop zaisťuje bezpečné holenie aj s vodou, mydlom alebo gélom.

Braun Series 3 300 Red

100% vodeodolný

Všetky holiace strojčeky Braun sú vodeodolné do hĺbky 5 metrov. Môžete ich oplachovať pod tečúcou vodou, čo znamená jednoduché a hygienické čistenie.

Braun Series 3 300 Red

Použitie s káblom i bez kábla

Energia nikdy nedôjde. Inteligentné zástrčka SmartPlug má automatický regulátor napätia 100-240 V, takže svoj holiaci strojček Braun môžete používať na cestách po celom svete.

Braun Series 3 300 Red

2 výkonné batérie

Dve výkonné batérie NiMH s technológiou rýchleho nabíjania. Na kompletné oholenie stačí 5 minút nabíjania.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Pánsky Hotovo!
Využitie
Tvár Hotovo!
Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!
Napájanie
Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!
Doba chodu
20 min Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánsky Hotovo!

Využitie

Využitie
Tvár Hotovo!

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Elektrická sieť, Akumulátor Hotovo!
Doba chodu
20 min Hotovo!
Doba nabíjania
1 h Hotovo!

Funkcie a vlastnosti

Funkcie
Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Indikátor nabíjania LED Hotovo!

Vhodné na

Vhodné na
Mokré holenie Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Vybavenie a funkcie

Obsah balenia
Napájací adaptér Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Neuvadzate, ci je na 110-220 V, co je dolezite pri cestovani do krajin so 110 V.

Dobrý deň chcel by som sa opýtať aký je rozdiel medzi Braun series 3 300 vs 300s, objednal som si si 300 no prišiel mi model s 300s, objednával som ho kôli tomu že v popise pri 300 bolo uvedené, že je pre mokré holenie, môžem tým pádom používať 300s tiež pri mokrom holení?

V krabici je len strojček s krytkou a nabíjačka prečo sa pri objednaní uvádza aj čistiaca kefka a cestovné púzdro? Nikto mi na e-mail neodpovedal. Pekný deň

Dobrý jaký je rozdíl mezi těmito dvěma strojky: https://www.alza.cz/braun-series-3-3030s-d3029811.htm https://www.alza.cz/braun-series-3-300-red-d4983030.htm Předem děkuji za detailní info.

Diskusia a poradňa k Braun Series 3 300 Red
Príslušenstvo pre Braun Series 3 300 Red Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Braun Series 3 300 Red. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Braun Series 3 300 Red. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Braun Series 3 300 Red.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií