BRAhs00

BRAUN Series 3 3040s white Darčeková edícia

Zobraziť katalóg
BRAUN Series 3 3040s white Darčeková edícia
4,9 7 hodnotení
Holiaci strojček – trojitý holiaci systém s hrebienkom Micro Comb, planžeta SensoFoil, výsuvný zastrihávač dlhých fúzov, aku prevádzka, plne vodotesný, použitie s penou/gélom, cestovné puzdro, pena na holenie Gillette, neoprénová kozmetická taška
Kód:  BRAHS636 Produktové číslo:  4210201188636

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BRAUN Series 3 3040s white Darčeková edícia Predaj skončil

BRAUN Series 3 3040s white Darčeková edícia

Drsný k fúzom. Jemný k pokožke.


Braun je ikonická nemecká značka, ktorá sa špecializuje na presné holiace strojčeky svetovej úrovne. Globálne je oceňovaná za svoj jednoduchý, intuitívny dizajn a vynikajúci výkon produktu. Dôverujú jej muži po celom svete, Braun je svetovou jednotkou medzi holiacimi strojčekmi.*
Všetky holiace strojčeky Braun majú priame, intuitívne ťahy, teda rovnaké miesto nemusíte prechádzať dvakrát, čo pomáha minimalizovať podráždenie pokožky.
Špeciálne strihacie diely sú citlivé na tlak a sú chránené patentovanou kovovou sieťkou (SensoFoil™), ktorá zaistí čisté a maximálne oholenie a vynikajúce pohodlie pokožky.
Všetky holiace strojčeky Series 3 sú navrhnuté a vyrobené v Nemecku, a tak je zachovaná maximálna presnosť a pozornosť detailu. Kvalita, ktorú pocítite každý deň.

*Na základe prieskumu vykonaného v období do júla 2015 do júna 2016. Zdroj: Popredný inštitút zaoberajúci sa prieskumom trhu.


Obsah balenia BRAUN Series 3:


  • Holiaci strojček Braun Series 3 3040
  • Čistiaca kefka pre holiaci strojček
  • Nabíjačka
  • Ochranný kryt holiacej hlavy
  • Cestovné puzdro
  • Gél na holenie Gillette

Pokročilé holenie strojčeka BRAUN Series 3

3 špecializované strihacie diely strojčeka BRAUN Series 3 spolupracujú na hladkom a jemnom oholení. Patentovaná technológia Braun SensoFoil™ chráni vašu pokožku pred ultra ostrým ostrím.

Technológia Micro Comb

Hrebeň ProSkin Micro Comb zachytí väčšinu fúzov pri prvom ťahu, vďaka čomu pokožku oholíte rýchlejšie a pohodlnejšie.

Citlivosť pokožky

Ostrie Braun citlivé na tlak sa automaticky zasunie, aby tak ochránilo vašu pokožku. Je tak ideálny na jemné oholenie a pocit hladkej pokožky.

Zabudovaná presnosť strojčeka Braun

Extra veľký výsuvný zastrihávač na zadnej strane je ideálny na tvarovanie kotliet alebo zastrihávanie dlhších fúzov pred holením.


Inteligentný dizajn

Plný holiaci výkon Series 3 ProSkin je dosiahnutý vďaka tenkej a presnej hlavici, ktorá sa dostane aj do ťažko prístupných miest, napríklad pod nos.

Hoľte sa nasucho alebo za mokra

Holiace strojčeky Series 3 ProSkin je možné použiť s vodou, penou alebo gélom a dosiahnuť tak ešte vyšší komfort a pocit hladkej pokožky. Okrem toho sa môžete holiť aj v sprche.

100 % vodeodolný

Všetky holiace strojčeky Braun sú vodeodolné do hĺbky až 5 metrov. Prakticky ich môžete opláchnuť pod tečúcou vodou, čistenie je tak jednoduché a hygienické.

Vynikajúca batéria strojčeka BRAUN Series 3

Výkonná NiMH batéria strojčeka BRAUN Series 3 sa plne dobije za 1 hodinu, strojček možno potom používať 45 minút bez použitia napájacieho kábla. Rýchle 5-minútové nabitie stačí na 1 oholenie. Kontrolka LED vás upozorní, keď je váš holiaci strojček potrebné dobiť.




Parametre a špecifikácia

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!
Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Doba chodu
45 min Hotovo!
Doba nabíjania
1 h Hotovo!
Funkcie
Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač, Indikátor nabíjania LED Hotovo!

Holiaci mechanizmus

Holiaci mechanizmus
Planžetový Hotovo!

Napájanie

Napájanie
Akumulátor Hotovo!
Doba chodu
45 min Hotovo!
Doba nabíjania
1 h Hotovo!

Funkcie a vlastnosti

Funkcie
Vodoodolnosť, Umývateľnosť, Zastrihávač, Indikátor nabíjania LED Hotovo!

Vhodné na

Vhodné na
Mokré holenie Hotovo!

Farba

Farba
Biela Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Chci se zeptat, jestli je strojek mozne pouzit i na suche holeni bez gelu nebo peny nebo jenom na mokre s. Dekuki

Dobrý den, u tohoto modelu nemáte možnost nalezení kompatibilního příslušenství, jako je u ostatních modelů, tak se tedy zeptám, je možnost k tomuto holícímu strojku přidat toto příslušenství? https://www.alza.cz/braun-series-3-bt32-d4685043.htm

V cem se lisi tento model od modelu Braun Series 3 3045s (Wet&Dry) ?

Diskusia a poradňa k BRAUN Series 3 3040s white Darčeková edícia
Príslušenstvo pre BRAUN Series 3 3040s white Darčeková edícia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BRAUN Series 3 3040s white Dárková edice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BRAUN Serie 3 3040s weiß Geschenkausgabe. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BRAUN Serie 3 3040s weiß Geschenkausgabe. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BRAUN Series 3 3040s white Ajándék kiadás.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií